Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Pre nego sto pocnete da me osudjujete da sam bezobrazan i surov, samo unapred da kazem dva tema ne treba da bude ni cinicna, ni sarkasticna, niti ironicna...

Evo, posto nam je LeoBG tuzan i skenjan vec duze vreme, hajde da mu nadjemo novog decka. Ne znam kakav bas treba da bude fizicki, ali znam da bi Leo voleo nekog brizljivog punog emotivnih trenutaka. Pretpostavljam da voli neki kvazi twink look. I da nije promiskuitetan iliti drolja. Da nije u fazonu OPEN RELATIONSHIPa. Da ne iskoristava ljude...

Pa hajde, da li zna neko nekoga ko je free i ne stidi se da pokaze da je emotivan i da voli- da ga upoznamo sa nasima LeoBg?

Bilo bi lepo od Lea da jos i napise kakve likove (fizicki) voli?
Korisnikov avatar
By Adenim
Je l' mogu nominovati Pakitu(ukoliko je sama) kao potencijalnog Leovog decka?
By Pending-For-A-Bending
Otkud ja znam. Cilj je naci mu primerenog decko. Ako se jedni drugom svidjaju i ako mislis da je Paki dobar decko, sto da ne.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Big Bad Bear
...znam da bi Leo voleo nekog brizljivog punog emotivnih trenutaka. Pretpostavljam da voli neki kvazi twink look. I da nije promiskuitetan iliti drolja. Da nije u fazonu OPEN RELATIONSHIPa. Da ne iskoristava ljude...
Zar se odgovor sam ne namece...
Trep, trep... :D
By Paranoid Androgynoid
i ja bih tako rekla :giggle:
ajde belly u akciju pa da se zatvori ovaj topic! cudi me da je i ovoliko postova napisano pre nego sto se 'princ na belom konju' pronasao.. :pas:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Istina je da je Morgan nazivan varlokom i drugim imenima. Ali chinjenica je da se promenuo i da ti moze pomoci.

One wish only. Bilo koji mladic na celom svetu moze biti tvoj (Leobgov)
Volece te 3 meseca, posle toga chin gubi moc. Imacesh 3 meseca emocija i ljubavi.
Mala simbolichna cena Morganove usluge je nishta bitno: tvoja zivotna energija, tvoja dusha, energija tvojih chakri.
Ako te do ponoci 3-ceg meseca lik zavoli, kada chin spadne...zauvek ce te biti zajedno. Suprotna stvar: u ponoc 3-ceg meseca Morgan pochinje ritual koji ce isisati tvoju zivotnu energiju (nishta bitno, mogucnost preranog starenja, gubitka zdravlja, padanje u komu ili ludilo...)
Ostvarenje zelje, je jedini ugovor u ovom sluchaju.
Detalje na u2u.
Morgan je ozbiljan, ako laze neka BBB postane drag queen.
By Pending-For-A-Bending
E Morgan, prekini da mi stalno slutis zlo... Prvo ono da postanem cosav i smrsam, a sad ovo sa drag queen

Cime sam ja to zasluzio? :cry:
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Arijel, čuvaj čakre, .... a ti mlf.... nemoj devojačku sreću da kvariš ...:drama:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
E Morgan, prekini da mi stalno slutis zlo... Prvo ono da postanem cosav i smrsam, a sad ovo sa drag queen

Cime sam ja to zasluzio? :cry:
Da ti Morgan zaista zeli zlo, sada bi ti status bio dechko, a razmenjivao bi haljine s bananom. :durenje:
Morgan voli da chachka mechke s prstom u oko, jebiga rizichan sport..Morgan ochekivao jedan: RAWR! a ne cry... :bljak:
Slika

P.S. To ti je za ismevanje gnoma, sve proshle grehove, i drkanje na mushke blood elfove i taurene dok pleshu....Morgan knows!:unic0rn:
By Pending-For-A-Bending
1. Gnomove treba gaziti
2. Nikad nisam drkao na blood elfove jer su previse mrsavi, ali na taurene jesam. I super plesu. A drkam i na draneie i na sve druide u BEAR formi. Sem zenskih
By Swanheart
Originally posted by Morgan Le Faye

Da ti Morgan zaista zeli zlo, sada bi ti status bio dechko, a razmenjivao bi haljine s bananom. :durenje:

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By leobg
Zanimljiva tema, hvala na iskrenim namerama, ali meni niko ne moze da pomogne, moram ja sam sebi. Trenutno nisam dobar ni za sebe, a kamo li za potencijalnog decka, u svakom slucaju jos jednom hvala.
Korisnikov avatar
By Pauceti
@BBB: Belly mi se cini kao dobra prilika za leobg-a :)
Originally posted by Morgan Le Faye

:pucaodsmeha:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by leobg
Zanimljiva tema, hvala na iskrenim namerama, ali meni niko ne moze da pomogne, moram ja sam sebi. Trenutno nisam dobar ni za sebe, a kamo li za potencijalnog decka, u svakom slucaju jos jednom hvala.
Kukumavkom neces nista postici. Time to move on.
Cuo sam da je Belly bas fin decko. Sta bi ti falilo da odete makar na date?

(jbt. Od ovoga mogu da napravim reality show)

Ukoliko se budes protivio, ima da ti dovedem ekipu SVE ZA LJUBAV ;)
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja bih se drage volje prijavio ... ali ne zadovoljavam jedan od uslova navedenih u oglasu ...

P.S. A da pogleda leo odeljak oglasa na ovom sajtu? Ima tamo po koji emotivan ....
Korisnikov avatar
By Mahnitu

:lol: :klap:
Korisnikov avatar
By leobg
Kukumavkom neces nista postici. Time to move on.
Cuo sam da je Belly bas fin decko. Sta bi ti falilo da odete makar na date?

Takve stvari sam preziveo, posto sam na taj nacin upoznao rodjenu sestru koju nikad nisam video, tako da mi to nije strano.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ispljuvao bih ovu temu... da nisam toliko fin, koliko jesam!

Zanimljiv pokusaj, ali zar si zaista mislio da je ovo pravi nacin?

Eh da svi dobri frajeri posecuju forum... NOT!
Korisnikov avatar
By KiWi
Ma u oglasima su svi emotivni.
Trazimo nekog po preporuci
ima li neka osobina koja ga bliže određuje osim "emotivan"? ... I koliko emotivan? "Emotivan - Plače kod ljubavnih scena i bar jednom u dva dana" ili "Emotivan - spreman da iskreno pokaže svoje emocije i prihvati tuđe"?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
hm.. pisem sa moba, pa cu kratko. Ja sam swoj sawjet Leu wec dao- njemu bi u owom momentu najbolje ucinila strucna pomoc-nista lose(i sam sam bio kod psihologa-a ne smatram se ludim). A ti Morganka, moje haljine ko obuce,moze da se smatra srecnim cowjekom/zenom.. pazi u kom kontekstu upotrebljawas moj nick, ja sam konkubina strasnog Swanimira! :bananica: :siseUvis:

:lol:
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by Kiwi
ima li neka osobina koja ga bliže određuje osim "emotivan"? ... I koliko emotivan? "Emotivan - Plače kod ljubavnih scena i bar jednom u dva dana" ili "Emotivan - spreman da iskreno pokaže svoje emocije i prihvati tuđe"?
Neki me sa foruma poznaju i licno, ja se ne stidim da kazem da ga jos uvek volim, ali isto tako postujem i to sto on nekog voli. Hajde da ova tema ode u zaborav. Kao sto sam rekao, ne mogu ni sebi da pomognem i mislim da nisam spreman za bilo kakvu vezu, moze?
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Originally posted by Kiwi
Neki me sa foruma poznaju i licno, ja se ne stidim da kazem da ga jos uvek volim, ali isto tako postujem i to sto on nekog voli. Hajde da ova tema ode u zaborav. Kao sto sam rekao, ne mogu ni sebi da pomognem i mislim da nisam spreman za bilo kakvu vezu, moze?
Ne zanemaruj to koliko je ljudi doslo ovde sa zeljom da ti pomogne, ti si jedan srecan lik. Nije ni kraj sveta da dopustis da ti pomognu ako vec ne mozes da pomognes sam sebi. Mislim da nisi obavezan da uleces u vezu ako izadjes sa nekim. Vidis da ne traze bilo koga. Taj neko bi mogao i da te saslusa onako kako to sada trebi treba. Moj ti je savet da ne odbijas pomoc samo da bi sebe uvukao u jos mracnija osecanja.
Svako je jednom bio ostavljen, izneveren, izigran ... nikome nije dobro donela patetika, zato skupi snagu i zivi ..... dok jos nije kasno. Nemoj da dozvolis da svi ovi koji ti zele dobro dignu ruke od tebe....
Korisnikov avatar
By NegativE
Originally posted by RED BUTTON

Ne zanemaruj to koliko je ljudi doslo ovde sa zeljom da ti pomogne, ti si jedan srecan lik. Nije ni kraj sveta da dopustis da ti pomognu ako vec ne mozes da pomognes sam sebi. Mislim da nisi obavezan da uleces u vezu ako izadjes sa nekim. Vidis da ne traze bilo koga. Taj neko bi mogao i da te saslusa onako kako to sada trebi treba. Moj ti je savet da ne odbijas pomoc samo da bi sebe uvukao u jos mracnija osecanja.
Svako je jednom bio ostavljen, izneveren, izigran ... nikome nije dobro donela patetika, zato skupi snagu i zivi ..... dok jos nije kasno. Nemoj da dozvolis da svi ovi koji ti zele dobro dignu ruke od tebe....
[/quote]

Ne slazem se sa ovim da ce svi koju mu zele dobro dici ruke....ako su bas tako dobri i zele mu dobro pre ce razumeti a ne insistirati na necemu sto ne ide...ili bar ne sada... Po meni, svako kome je stalo do nekoga i ko voli ili je voleo ne moze tek tako da zaboravi sve i ulece u neka nova poznanstva i trazi beg od osecanja koja su aktuelna...prolaze ona vremenom, a na njivovo mesto ce doci nova i tek tada cete moci da se ubacite sa ovom temom i pokusate nesto sto inace podrzavam ali u pravo vreme. .... :andjelak:

....I decko je u pravu, potrebno mu je vreme a ne bilo ko da ga slusa ili savetuje, za to sluze iskljucivo prijatelji cija su osecanja u ljubavnom smislu neutralna. Svaki pokusaj ubacivanja momka koji bi bio potencijalni decko je po meni jos veca patetika i pokusaj da se kroz olaksanje, i od suza sagradi nesto sto bi bilo kao kula od karata a sto bi inace moralo imati crvsu osnovu!

xxxxx
Korisnikov avatar
By Zonche!
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!