Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Novac ili ljubav?

Novac
22
36%
Ljubav
39
64%
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Loni
Da. Zaista najbolje je napisati LOVE.
Onda si u stvari odgovorio i jedno i drugo.

Ko pomisli na engleski, protumačiće kao LJUBAV
ko pomisli na srpski jezik dakle LOVE.
Ne LOVA već LOVE u množini. Mnogo love.

...
:smeh:

Kako se ono bese kaze - "nije sve u zlatu, ima nesto i u nekretninama" :smeh:

I naravno tema je previse iskljuciva. Ja ne podnosim osobe koje su "gadljive" na novac, iskljucujem mlade osobe. Ako je rec o starijim osobama 90% dajem da se radi o licemerima... da bas vole da su bolesni pa ne mogu da se izlece, da gledaju svoje bliznje kojima nemaju da plate lecenje, da nemaju decu ukoliko ih zele a pretpostavimo sterilni su pa im treba lecenje, a inace vole da lose zive, da nikuda ne putuju i ne izlaze... ma daaaa :odbij: A za ljubav isto mislim da je bitna, u kombinaciji sa dobrim zivotom najbolje.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Njegova finansijska situacija mi uopste nije bitna. Za ljubav pare ne igraju nikakvu ulogu (bar kod mene). Ja za kintom jurim kao ludak, ali samo na poslu. Ortaci i decko nemaju veze sa mojom pohlepom da imam sto vise ojra. :D
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by ZvezdasBG
Njegova finansijska situacija mi uopste nije bitna. Za ljubav pare ne igraju nikakvu ulogu (bar kod mene). Ja za kintom jurim kao ludak, ali samo na poslu. Ortaci i decko nemaju veze sa mojom pohlepom da imam sto vise ojra. :D
Bok Zweki! Long time no hear.

Da li da zakljucim da vise ne zastranjujes? ;)

BRW, slazem se - ko je sposoban da zaradi pare, moze da trazi ljubav ljubavi radi. Ili makar seksa radi.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by leobg
Da li je za vas bitno materijalno stanje partnera ili ljubav?
Vise puta sam doziveo da je mojim "momcima" binije da li imam pare ili nemam. Pa me zanima sta mislite o tome, sta je bitnije? Ljudska dusa ili novac?
pa takve zaobilaziti u sirooookom luku, ukoliko od njih zelis nesto sto novcem ne mozes da kupis.

all we need is love. money be gone.
Korisnikov avatar
By .L O S T
nemoguce je tako jasno odvojiti novac i ljubav, sem u smislu "ljubavi" koja traje zbog novca sat-dva.
naravno da je bitnije kakav je neko kao covek.....ali u jednom trenutku kad pocnete da zajednicki planirate, putujete...novac ce se ukazati kao bitan, ne i presudan, ali bitan faktor.
i tad je najbolje da obojica pocnu da zaradjuju i to je to.....
trust me:povez:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by L O S T

i tad je najbolje da obojica pocnu da zaradjuju i to je to.....
trust me:povez:
Normalno. Niko nece trpeti dzabalebarosha. Ja samo kazem da mi je totalno nebitno koliko on zaradjuje i sta radi. Vazno da ga ne mrzi i da zna sta ce od zivota.
Korisnikov avatar
By HPLC
Nije zlato sve sto sja, ali sigurno ima slobodne d-elektrone,

Zar ne Escobar? :setnja:
By Snow_Crystal
Glasala sam za ljubav...

Nazalost VECINA gledaju materijalnu stranu a tek onda emotivnu..Zar je bitnije imati novac a ziveti bez srece,ljubavi,prijatelja? Te stvari nikakve pare sveta ne mogu kupiti (pritom nemislim na lazne prijatelje koji su tu zbog para,na ljubav koja te gleda kroz papirnate novcanice itd itd).
Korisnikov avatar
By nsboy
Glasaaaaam zzaa ...novac... ne CEKAJ ipak ljubav,,.... ne..ipak novac,... ma salim se ljubav...ili mozda ipak novac joj sad sam zbunjen:blenta:
Korisnikov avatar
By nsboy
Mislim da niko od vas nije trazio od svoje voljene osobe da vam kupi kola ili ne znam kako skup nakit. Tako da o tome necu da diskutujem. Necu se buniti ako mi momak kupi burek od 100 ili ja njemu boze nismo cicije.
:)
Ja volim svoju bednu platu ali i volom da volim nekoga.:cvetduga:
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Ja obicno na vreme skontam kome je samo do toga da izvuce kintu. To se isutira na vreme :apprentice:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mnogi smatraju da bez ljubavi srece nema, ali ja ne mislim tako. Jedina bezuslovna, samim tim i prava ljubav na svetu u koju verujem jeste ljubav majke prema svom detetu. Sve ostale vrste medjuljudske ljubavi su mi sumnjive i diskutabilne.
Zato i glasam za novac, jer je gramzivost prema novcu univerzalna i nesumnjiva.
:mazi:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Zaista mi nije bitno da li partner ima novac ili ne...tj ne gledam ga kroz novac....Bogu hvala nisam sakat,radim i zaradim dovoljno za sebe....U svakom slucaju ne bih voleo da pored sebe imam neku lenchugu koja po citav dan lezi u krevetu ne radeci nista i pritom kukajuci kako nema para......Takva veze ne bi funkcionisala.....
By Tea
Ljubav, pare cemo lako zaraditi. :venchanje: :dm:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Moram da skrenem u off topic......Ali ko se to nama vratio na forum posle mnoooooooooooogooooooooooo vremena

:kiss:
Korisnikov avatar
By EYA
i novac i ljubav su svuda oko nas... :tos:
By Bombina
Originally posted by Tea
Ljubav, pare cemo lako zaraditi. :venchanje: :dm:

c c c
tea samo brojis dinare c c
e gde je ljudska dusa
jebo te teAA vrlo si ti mene otmena solidna :D
kiiisss
By Bombina
Originally posted by EYA
ma ne preteruj znas ti u vidu je postoji zato one puste da zivi onako kako treba novac trosenje uz minusa,novac ide iz ruke u ruku
ljubav je snosi posledicu,a usput iskrenost je jedini nacin verujemo boga i nikad nije kasno
Korisnikov avatar
By leobg
Da li je neko u poslednje vreme gledao oglase na GS-u? Ja sam bio sokiran. Ljudi otvoreno traze materijalnu podrsku,a za uzvrat daju sebe. Toliko nisko. Toliki pad morala. Doduse, mozda ja zivim u pogresno vreme na pogresnom mestu.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Bombina
Originally posted by EYA
ma ne preteruj znas ti u vidu je postoji zato one puste da zivi onako kako treba novac trosenje uz minusa,novac ide iz ruke u ruku
ljubav je snosi posledicu,a usput iskrenost je jedini nacin verujemo boga i nikad nije kasno
pa i ljubav ide iz ruke u ruku (da ne kazem iz ruke/kurca u picku/dupe)

moze i dildo, ili duble dildo... ocekujemo direktno ukljucenje swanke da nam kaze nesto blize....
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Da li je neko u poslednje vreme gledao oglase na GS-u? Ja sam bio sokiran. Ljudi otvoreno traze materijalnu podrsku,a za uzvrat daju sebe. Toliko nisko. Toliki pad morala. Doduse, mozda ja zivim u pogresno vreme na pogresnom mestu.

.... ili možda čitaš pogrešne oglase :komp:
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by RED BUTTON

Ja citam sve oglase, ali kazem da ima i takvih.

Evo naslovi nekih:

ZA TIPA KOJI IMA PUNO LOVE I ZELI DA PRUZI SVE JEDNOM DIVNOM DECKU

IMAS PUNO LOVE NECEC KURVU HOCES DECKA KOJI VREDI TVOJ SAM

SARMANTAN DECKO 24 ZA TIPA KOJI IMA PUNO PARA

ZA SPONZORE
Korisnikov avatar
By Val
Vrrrrlllooo teshko pitanje za nekoga ko vecj ima i jedno i drugo. Mislim, kad nestane novca, znam kako cju dalje. Ali...bez ljubavi... :nono:
Korisnikov avatar
By Dina
Sto te to sokira? Bilo bi bolje da ne traze otvoreno? ;)

Kako ja mislim, toga je bilo u svako vreme i na svakom mestu...
Korisnikov avatar
By m..
Ljubav, jbt, pa necu da sponzorisem nekog... Niti da bivam sponzorisanom.
By Bombina
uuh akcije nije za sponzorusima
oglas je teze -prepoznati mogu da prevare
jer ima devojka snova i takodje zavodjenje
Korisnikov avatar
By nsboy
Originally posted by RED BUTTON

Ja citam sve oglase, ali kazem da ima i takvih.

Evo naslovi nekih:

ZA TIPA KOJI IMA PUNO LOVE I ZELI DA PRUZI SVE JEDNOM DIVNOM DECKU

IMAS PUNO LOVE NECEC KURVU HOCES DECKA KOJI VREDI TVOJ SAM

SARMANTAN DECKO 24 ZA TIPA KOJI IMA PUNO PARA

ZA SPONZORE
Sta ces, ljudi sprovode biznis. A bogami postoji i onaj koji ce im to i omoguciti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!