Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Slozicete se da je tema "Sta radite kada vam se svidi str8 devojka" neiscrpna i krcata varius mogucnostima. Ali kako reagujete kada vam pridje devojka
a) za koju ste mislile da je str8,
b) koja je sama za sebe mislila da je str8?
Da li pokusavate da joj stavite do znanja da je ona zapravo heteroseksualna (kao sto pokusavam ja) ili se prepustite- :zavera: ?

Ovo pisem iziritirana sinocnim dogadjajem (zapravo, ista stvar sa istom devojkom dogadja se 2. put i to ponovo pred gomilom ljudi koje poznajem, medju kojima su neki kojima nisam autovana).
Devojka se nekom magijom UVEK nacrta na istom mestu na kome sam i ja. To sto se juce pilo nije problem, jer, zapravo, nisam popila ni 1,5l piva. Ipak, 1,5l piva cine svoje... Kada sam se vratila iz toaleta ta devojka mi je saopstila da je poslala decka kuci i, tu, pred xy ljudi (Swanheart zna o cemu pricam kada kazem da se svi mladji radnici "V.P.DISa" bili tamo)devojka me nije poljubila (to je uradila prvo put) vec...isisala sav zivot iz moje donje usne, sa svojim rukama koje su je u milisekundi stvorile u mojim dzepovima.
To je vec bezobrazno. To sto nemam devojku ne znaci da cu... sta vec. Pogotovu sa devojkom koja je strejt, koja mi je rekla da je strejt, i objasnila zasto je privlacim )tako sam jednom prilikom na Akademiji naletela na devojku koja se lozi na gej muskarce i koja je zavrsila sa mnom :puzzle: ).

:ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Trebalo bi, u tom slucaju, da cujes moju novu cimerku kako opisuje dogadjaje na Akademiji (i po izlasku sa Akademije).
By Swanheart
sreda kafa kod tebe :smeh: nema vrdanja sad :lol:

a da upoznas tu devojku sa mnom, evo cisto da ti je skinem sa vrata...bicu tako fina :giggle: ionako nemam vec dovoljno problema :smeh:
Korisnikov avatar
By colorado
Kazem joj da sam peder, ili "glumim" nezainteresovanost. Zavisi od okolnosti.
Korisnikov avatar
By zboO
lol@ Colorado.. :up:

mislim da ce TheOne sada morati da preformulishe pitanje...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Racunala sam da ce se colorado pojaviti. Samo napred, momce! Ipak su to strejt devojke. :cowboy:

@Swanheart: Sreda, kod mene, dil. Sa spodobom te mogu upoznati at no time...ili ti javnuti gde radi pa da je snimis iz neutralne pozicije (verujem, uz ipak majusni rizik da i sama najebes).
By Swanheart
ne hvala...ne trebaju mi psihopate i u Cacku dosta ih je u Beogradu :pivce:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Meni se ne svidjaju str8 devojke. End of story.

Jasno stavim to do znanja.
Korisnikov avatar
By Hys.
Draga ovaj deo mi nije jasan:
Pogotovu sa devojkom koja je strejt, koja mi je rekla da je strejt, i objasnila zasto je privlacim )
Objasnila je zasto je privlacis iako je strejt?

Lm,....bezobrazna jeste...UH...bas nezgodno, nisam vicna u takvim situacijama, obicno okrenem na zezanje i distancu /ukoliko mi se osoba ne dopada jel..mada to radim i kad mi se dopada, ali samo zbog mog merid statusa :D /
UH...sto ne volim bre navalentne ljude ....kako bi ih :bic: /but not in a nice way :namig2: /
By polarlicht4.1
Originally posted by the1whowished
tako sam jednom prilikom na Akademiji naletela na devojku koja se lozi na gej muskarce i koja je zavrsila sa mnom :puzzle: ).
:smeh:

Ovo je odlično! :hail2:

A da odgovorim na pitanje - lepo kažem* pa ako i dalje insistira izljubimo se onako sestrinski pa svako na svoju stranu. Mada, to sestrinsko ljubljenje je rezultovalo jednom prilikom da mi jedna koja je sve to posmatrala odnekud sutradan kaže, i pritom me drugi put u životu vidi, citiram: "Ti si sinoć sa dve cure bio, neki bi ti zavideli na tome!". :iskolacen:

*jednoj bez oklevanja izjavih da smo "sestre po kurcu" (izvin'te na terminologiji) ali nije vredelo
Korisnikov avatar
By Hys.
sestrinsko ljubljenje :iskolacen: E takvo jos nisam imala :D Mozda bih mogla, uvek mogu da kazem zeni da je bilo "sister like kissing" :smeh:
By polarlicht4.1
Pa da. Ključno za razumevanje mojih pisanija je "sestre po...". :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
the1whowished, ti si moj idol :D

što se teme tiče, ne zamaraj se i pusti da stvari idu svojim tokom. Po običaju, slažem se sa onim što je Nanny Ogg napisala :D
Korisnikov avatar
By DarkAngel
ako ti se dopada...pa samo napred, jedino sto moze da bude gadno jeste da te povredi, a ako mislis da nece, zaigraj igru sa njom. Kazes da si sama, ne bi ti smetalo malo... :volinevoli: i jos ponecega... :angel: . Mada ona ima decka, sto bi bilo sasvim nefer prema njemu. Ne znam, ja sam imala slicne situacije samo devojke nisu bile zauzete niti toliko navalentne (definitvno joj decko ne pruza dovoljno :lol: )
Korisnikov avatar
By MeaCulpa
Slozicete se da je tema "Sta radite kada vam se svidi str8 devojka" neiscrpna i krcata varius mogucnostima. Ali kako reagujete kada vam pridje devojka
a) za koju ste mislile da je str8,
b) koja je sama za sebe mislila da je str8?
Ako ovo zamislimo kao situaciju u kojoj sam ja mislila da je ona str8 ali NIJE, a i ona je za sebe mislila da je str8 tj ubjedjivala sebe u to ali je shvatila da NIJE... onda bih definitivno bila s njom ako mi se svidja. Tj - onda definitivno jesam s njom :) Trenutno sam s curom koja je mislila da je str8 ali je shvatila da nije kad smo se upoznale...
Nikad se necu opametit... A skoro sam imala sranje sa str8 curom koja je eto htjela da proba i rekla sma sebi necu vishe.
Korisnikov avatar
By Delete
Ako se ja njoj vec svidjam i ako postoji bar neka mogucnost da se ona meni bas svidi, onda ne vidim prepreku da se prepustim. A ako privlacnost nije obostrana, onda verujem da bi prvi odgovor vise odgovarao.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Devojka mi se ne svidja. Nije ni ranije. Nikada i nece. Kako nekome uopste moze da se svidja bezobrazna (ne dirty-bezobrazna) osoba? :sveca:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Nanny Ogg
Draga ovaj deo mi nije jasan:
Pogotovu sa devojkom koja je strejt, koja mi je rekla da je strejt, i objasnila zasto je privlacim )
Objasnila je zasto je privlacis iako je strejt?

Ovo je duga prica sa relativno dugom predistorijom… Jedne letnje veceri, u kafani, sedela sam sa drugaricom… pile smo crno vino i povele su se takve teme posle kojih se zapevalo (da, ja pevam po kafanama… :) Poneki put dobijem i pice za to, ali ne mari sad…). Prisla mi je ta devoka, pocela da peva sa nama (mislim da je u pitanju bio Arsen Dedic)…ja se tu primila, NARAVNO, i pocela neku pricu povodom njene smelosti da pridje za nas sto..prosula nekoliko recenica potpuno nesvesno… Devojka me je pitala da izadjemo, sto sam ja shvatila kao poziv za napijanje… I nadjosmo se tako sledece veceri…Ona, ja, vodka i rakija. Te veceri sam imala vec ugovoreno vidjanje sa delom odeljenja. Ona je presla preko toga i bila sam, sopstvenim osecajem za pristojnost (koji me cesto da zajebati i ostaviti ili smorenu ili u, doslovno, kao u ovom slucaju, n.e.v.e.r.i.c.i.) primorana da je povedem sa sobom. A tamo, u “nasoj” kafanici, bilo je pola mog bivseg odeljenja, i moj koliega sa grupe. I tu, pred njima, ona je uzela moju ruku u njenu kao da je to nesto najnormalnije, krenula da me ljubi po vratu (i ti fazoni, zna se vec kako to ide… :wtf: )pa sam je izvela napolje i pitala sta to znaci (sto mozda i ne bih uradila da se nisam zagledala sa svojim drugovima u oci tokom tok blasfemicnog cina, a da su pritom nase oci odavale utisak blage neverice /@Swanheart: Nikola, Zorana, Zvoncica, Pop/). A onda je stiglo i objasnjenje- iako je ona StReJt, i iako ona ima deck avec neko vreme, /parafraziram/ ona misli da sam ja neko ko void racuna o zenama na nacin na koji zenama godi :wtf: i, uz to, privlaci je moj /sad citiram/ mentorski stav. Objasnila sam joj da sve to nikako ne moze ici zajedno sa njenom heteroseksualnoscu, da niti nju niti bilo koju (tada sam bila u toj fazi) ne dozivljavam kao seksualni objekat jer sebe ne dozivljavam kao seksualno bice . I mislila sam da je to- to, ali ne. Ostatak iskustva sam vec navela.
Sada ostaje samo da me deo ljudi koji je sve video besomucno zajebava, i da se osecam…napadnuto ( :wtf: ).
Korisnikov avatar
By DarkAngel
a pa sada znamo celu pricu, eto sama znas odgovor OKANI JE SE, ili joj nabaci Swanku :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by DarkAngel
OKANI JE SE, ili joj nabaci Swanku :lol:
AMAN, LJUDI! NIKADA se ja nisam zakacila za nju!!! A za swanku... imam ja jednu drugu za nju... Zna ona vrlo dobro koju... :tuc: :D
By Snow_Crystal
Neke devojke bas imaju "srece" da nalere na spodobe kojih nikako nemogu da se otkace... THEONE sta da ti kazem sem :oklagija: pa udri... :lol:
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Trebalo bi, u tom slucaju, da cujes moju novu cimerku kako opisuje dogadjaje na Akademiji (i po izlasku sa Akademije).
' ta minijatura od osobe ' ? :)
Korisnikov avatar
By Delete
...ona je uzela moju ruku u njenu kao da je to nesto najnormalnije, krenula da me ljubi po vratu...
A ti si se sve opirala i gurala je da se odmakne od tebe :panker:
Samo mi se cini da si joj ti dala povod da se "zagreje" za tebe svojim (ne)reagovanjem i da ti snosis veliki deo odgovornosti.

Uzgred, zar je toliko tesko biti surovo iskren i nekoj osobi (bila str8 ili ne) jasno staviti do znanja da i lgbt populacija ima neke kriterijume i da ona tvoje kriterijume ne ispunjava? Ili sam, pak, samo ja surova prema takvim osobama :blenta:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!