Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By femme_fatale
Srećni praznici svima! Šta god da slavite...

Moje odluke za ovu godinu:

1. Očistiti orman i izbaciti smeće od muške garderobe. Kada obučem nešto muško mrzim samu sebe. Ne mogu više. Ostaviću samo par stvari, za situacije u kojima sam baš prisiljena... A ako se takve prilke dese, moraću da popijem bensendin da izdržim... uh... toliko je teško...

1a. Šoping, šoping, šoping... obožavam da kupujem krpice. Proleće... jedva čekam... a odluka je - obnoviti garderobu.

2. Vežbanje mog pravog glasa, i ima da se čuje ova devojka što ćešće. Neću da se sramotim valjda same sebe...

3. Lice će biti bez brade do proleća, a možda i ranije. Taj dan moram da proslavim...

4. Proleće ili leto - biću u potrazi za frizerkom, potpuno sam zarasla, bez šnala i štipaljkica užas... Moram da smislim kako da se ošišam, nešto fem definitivno...

5. Redovan aerobik. Povećava nivo hormona rasta, a on utiče na rast grudi... aha... Teretana nikada, vežbe sa opterećenjem povećavaju nivo tostesterona.

6. Junk food - doviđenja, nikad to nisam ni volela...

7. Fokus na posao. Postala sam direktorka, nema više šale, moram da radim.

8. Nema više skrivanja emocija i ženske ličnosti i glume. 100% ja koja jesam... uvek i svuda.

9. Nema više blejanja po forumu do kasno, loše spavanje smanjuje nivo hormona rasta pa sike sporo rastu... :)

Prema tome odoh ja na spavanje. A vi, imate li svoje odluke?

Voli vas,
niki
Korisnikov avatar
By Loreley
Hej, Niki! naravno da imam, hehe... Uzgred, odlicno sto si pokrenula ovu temu... pa da pocnem, dakle:

1. Najpre, promena odeljenja, i prelazak na drustveno-jezicki smer (ne ide matematika, i to ti je....)

2. Zatim, preuredjivanje sobe, kupovina nekih pink stvarcica u orient shopu (oduvek mi se svidjala ta boja, sada konacno mogu i da je istaknem). Inace, plavi zidovi su okreceni u zuto jos u septembru, cisto da se pohvalim!!!!!

3. PUSTANJE KOSE!!! Nadam se da ce do kraja godine izrasti bar do kukova.... samo da ne postanem cudna okolini..... to ne bi valjalo. O frizuri cu kasnije....ima vremena

4. Pisanje novih ljubavnih pesama... samo da mi dodje inspiracija....

5. Kupovina Laptopa!!! to cu 100% uraditi.... muka mi je vise od piskaranja najlicnijih stvari pred publikom. Vrhunac je kada dodju komsije na kafu, a ja na Gay Serbia chatu!! uzas....

6. Dobijanje uputa za BG (u sto je kracem mogucem roku, ubedjivanje roditelja da me odvedu kod Rakica, zavrsetak ispitivanja i testiranja, i ako bog da (a cisto sumnjam), pred sam kraj godine, i pocetak hormonske.... samo ne znam da li cu moci i sa 17 koliko cu tada napuniti, ili moram da cekam jos 1godinu od kraja 2008.... sve zavisi od zakona

7. Vezano za prethodno, ovo ce biti godina u kojoj ce me moja porodica prihvatiti kao zensko, tako da je u tom slucaju vreme moj prijatelj. Nadam se da ce se taj proces ubrzano desavati.....

8. Smrsavanje!!! to je neophodno! znaci, fizicko aktiviranje tipa aerobika, jogging-a, zdrave ishrane, poneka dijetica.... kako cu ovakva na hormonsku? jos samo fali da dobijem masne i nabijene kukove.... to se nikome ne dopada, narocito momcima

9. I na kraju, eventualni odlazak na Novi Zeland za docek 2009... nadam se da ce mi se ta zelja ostvariti! Imam poziv u svakom slucaju....
Korisnikov avatar
By Mr Dee
1. zavrsiti fakultet do pocetka juna

za ostale, sacekajte kraj godine
Korisnikov avatar
By uoQUEERen
ja sam odlucio da ove godine napravim gastroskopiju koju odlazem vec godinama. mislim da imam toliko cireva na zelucu da ce da mi se napavi jos jedan rezervni.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Evo i ja da se oglasim..

1. laser jos par puta da se komplet resim ovih ostataka na licu

2. mart-april operacija... treba pripemiti kesh...(naravno tu je
jos jedan razgovor sa Rakicem i onda dogovor sa Savom)

3. sakupiti pare da sredimo najzad nasu dragu kucicu koju smo
rasturile.. i da se vratimo tamo.. sto pre.. jer ovako kod njenih
postaje uzasno.

4. ujuriti jos neki privatan poslic..

5. razmisljam o putovanjima.. dakle i ovde godine cemo (ili sama)
ici negde... Destinacija.. videcemo.. ali to pod obavezno, jer
to puni mentalne baterije..

6. Pred kraj godine, ako sve bude kako treba.. mozda uzmemo kredit za neki normalan auto..

@Loreley .. Sa hormonima moze da se pocne pre 18 godina..
Korisnikov avatar
By carpe diem
1. dati sve ispite do juna
2.otarasiti se svih ngo sranja i otici bar na mesec dana npr u nemacku (pri tom proci kroz sloveniju i pronaci prijatelja i prijateljicu)
3.dijeta
4. ne upustati se u vezu/zaljubljivanje/sex narednih nekoliko meseci

...nije mnogo...nadam se da cu uspeti....:shmi:
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Baš je ova tema super, da se vratim ponekada da vidim šta sam napisala i kako mi ide...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Samo si mogla da je stavis negde generalno,
a ne ovde.. u Transrodno, Queer...

pa da se svi prikljuce...

:saksofon:
By vaga-strelac
moja odluka je da cu vise da se smesim...
kada mi nesto ili neko ne znaci nista u zivotu ja cu samo da se smesim...
kada neko "lupeta" a nema mogucnosti da mu se "pomogne" da toliko "ne lupa" ja cu samo da se smesim...
jednostavno.ako me vidite(poznacete me po lepoti) kako mi neko nesto prica a ja se smesim to je to,moja novogodisdnja odluka.
Korisnikov avatar
By Gaia
Originally posted by Niki
5. Redovan aerobik. Povećava nivo hormona rasta, a on utiče na rast grudi... aha... Teretana nikada, vežbe sa opterećenjem povećavaju nivo tostesterona.
Ok, mene ovo malo brine. Zapravo me ozbiljno brine. Svetlana mi je rekla da bi bilo dobro da smršam određeni broj kila što sam ja naravno shvatila jako ozbiljno i dala sam se u posao. Pošto već od prije znam da jaka tjelesna aktivnost utiče na lučenje testosterona, onda i izbjegavam fitness i teretanu i radim ove takoreći više aerobik vježbe kući, poput rastezanja, 200-ak ili više čučnjeva dnevno, vožnja sobnog bicikla, mnogo trbušnjaka, pa i jedno vrijeme trčanje koje nisam mogla izbjeći ako sam htjela početi doista gubiti kile, iako sam znala da trčanje smanjuje učinak estrogena, posebno na rast grudi.

Ono što me brine međutim jeste da sam ja već neko pristojno vrijeme na injekcijama, ali čini mi se da je inače učinak hormona bio mnogo veći kada fizički nism ili sam bila iznimno slabo aktivna i čini mi se da u mom slučaju i taj aerobik negativno utiče i smanjuje učinak moje hormonske terapije :(
Ako prestanem vježbati odmah se sva ''raspustim'', brzo prestajem biti u kondiciji, brzo se debljam iako tako jako pazim na ishranu, počne mi se stvarti celulit itd itd. Moja terapije ide i ide, ali meni se čini da se naprosto ništa ne događa, posebno što se tiče grudi, a nedavno sam primjetila i da su mi se neke muške crte vratile na licu, iako mi svi govore da samo umišljam :(

Niki negdje sam pročitala također da si napisala da kasni lijeganje također sprečava rast grudi, a ja rijetko kada legnem prije 1 :( Jesi sigurna u ovu informaciju?Negdje si pročitala ili čula od nekoga?

Stoga Niki, andjelat i sve ostale koje su možda na estrogenskoj terapiji ili se razumijete u odnos ''vježbanje i hormoni'' što mislite o ovome? Jeste vi imale ove probleme?
Korisnikov avatar
By uoQUEERen
ja mislim da nezdravo zivljenje (leganje ujutro, ne vezbanje, junk food...) ti uopste poremecuje sve zivotne funkcije, tako i prirodno lucenje hormona.
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Originally posted by Niki

Moje odluke za ovu godinu:

1. Očistiti orman i izbaciti smeće od muške garderobe. Kada obučem nešto muško mrzim samu sebe. Ne mogu više. Ostaviću samo par stvari, za situacije u kojima sam baš prisiljena... A ako se takve prilke dese, moraću da popijem bensendin da izdržim... uh... toliko je teško...

1a. Šoping, šoping, šoping... obožavam da kupujem krpice. Proleće... jedva čekam... a odluka je - obnoviti garderobu.

2. Vežbanje mog pravog glasa, i ima da se čuje ova devojka što ćešće. Neću da se sramotim valjda same sebe...

3. Lice će biti bez brade do proleća, a možda i ranije. Taj dan moram da proslavim...

4. Proleće ili leto - biću u potrazi za frizerkom, potpuno sam zarasla, bez šnala i štipaljkica užas... Moram da smislim kako da se ošišam, nešto fem definitivno...

6. Junk food - doviđenja, nikad to nisam ni volela...

7. Fokus na posao. Postala sam direktorka, nema više šale, moram da radim.

8. Nema više skrivanja emocija i ženske ličnosti i glume. 100% ja koja jesam... uvek i svuda.

9. Nema više blejanja po forumu do kasno, loše spavanje smanjuje nivo hormona rasta pa sike sporo rastu... :)

Prema tome odoh ja na spavanje. A vi, imate li svoje odluke?

Voli vas,
niki

Evo šta sam uradila do sada:

1. - Praktično u potpunosti ispunjeno.
1. a - Nakupovala sam se dosta, ali ima tako mnogo lepih stvari koje bih volela. Ispunjen je i ovaj cilj, mada je to nešto što praktično nikada ne prestaje.

2. Urađeno. Više skoro da nisam u stanju da koristim glas kakav sam imala ranije. Pre neki dan sam probala, tako je čudno...

3. Još samo malo...

4. Pronašla sam dobrog frizera gde ću otići. Proleće i leto još nije stiglo, ali uopšte nemam ideju šta da uradim sa kosom.

5. Ispunjeno.

6. Ispunjeno.

7. Ispunjeno.

8. Ispunjeno, i moram reći da baš uživam u sebi... u tome kakva sam. Uopšte nisam osoba koja je bila ranije, sada sam baš prava ja, to je ranije bila neka čudna tvorevina, kao sa nekom senkom, nepotpuna... Sada sam baš srećna... ali ima jedan problem veliki koji čekam da rešim... Da prođem operaciju i to što treba...

9. Malo teško ali se trudim...
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
1. Uozbiljiti se.
2. Da pokusham da zavolim nekoga u ovoj novoj.
3. Da se posvetim faksu.
4. Da prestanem da pijem k'o stoka
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!