Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Ne da praviš posebne atmosfere i kupuješ poklone. Nikako.

Povredila sam te, prevarila sam te (to od njenog ugla zavisi da li si) i sada sam ti skuvala večeru i nabrala buket pa će sve da bude OK?
Jok jok.
Ima samo muka da joj bude od svih ranijih buketa i večera (ako ih je bilo) a i kasnijih (ako ih bude).

Sedi lepo, bez pompe i gluposti (ako ste već u zreloj vezi) i reci šta imaš.
Vrlo je jednostavno.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja ipak mislim da, posto je gresnica, sto ni sama ne spori, nego svoje grehe u celosti i sama pred svima priznaje, ipak treba malo vise napora da ulozi ne bi li se opravdala pred ribom.
Svoju zlohudost i nedozvoljene bludne radnje kojima se odala pod dejstvom alkohola mora da ispasta i da bude kaznjena za greh.
Da kleci i da moli.
:saint2: :zen:
By Swanheart
cemu opravdanja...bilo je sta je bilo, sta god da kazes ne mozes se opravdati u celosti i uvek si kriv...e sad poljubac manje - vishe...za to ti i ne treba puno opravdanja...missiiim nemate po 10 godina da bi se sad pravdala i pokusavala da se iskupis, ako nije razumna nece shvatiti to i krivice te sve dok budete zajedno, ako je pak razumna shvatice kao trenutnu pozudu ( ili sta vec u tvom slucaju ) i shvatice da si i ti samo covek.

ne vidim zasto dramiti, pa valjda smo svi razumni ljudi.
Korisnikov avatar
By KiWi
jao bre koliko joj treba da se pomiri i vrati kući :D .. baš me zanima šta se na kraju desilo ..

držim fige da su sada zajedno i da će napisati koju onako sva srećna tek posle zajedničkog doručka :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Paris
Originally posted by KissQueen
S obzirom da ne pijem alkohol, bas me zanima da li zaista postoji to stanje da si toliko pijan da mozes da se ljubis i mozes da hodas i pricas, a u isto vreme ne znas sta radis i posle se niceg ne secas?

:opatica:
ja u to ne verujem :durenje: a i takve izgovore ne prihavatam :sudija: sve i da je moguce. jebes vezu za koju mi treba vestak za procenu uracunljivosti moje lepse polovine:gatara:

samo da se zna...postoji....meni se nije desilo...ali znam da moze....

..ti ljudi prostyo ne treba da piju
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Mene to podseca na onaj vic:

Kako plavusa muva sve muskarce na zurci?

"Kazem - pijana sam!"

:merlinka:
Korisnikov avatar
By anche
e da bre: a sta je bilo posle!? :cekam:

u ocekivanju belosvetskih lezbo sapunica, ni ove srpske ne zvuce neznanimljivo :lol:
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Originally posted by Eifranloo
Ne gledaj sve tako negativno. Sta znas sta te ceka iza ove situacije... Mozda bolja i cvrsca veza ako odluci da ti oprosti.
E bas vala :) :up:

Trebalo je samo malko vremena da prodje, da se i draga mi osoba, otrezni i razmisli dobro :)

I resismo da nastavimo dalje. Samo sto ja vise necu da pijem :)

Inace, stvar je u tome sto ja nisam bila bas aktivna u tom ljubljenju toliko, vise sam lezala onako mrtva dok je doticna devojka bila svuda po meni, a to su mi tek juce rekli :) Ona je posle spopadala jos neke ljude i na kraju otisla sa nekim tipom, ali nebitno. Bitno je da je i moja dushica priznala da je malko prenaglila u svemu tome, ali u svakom slucaju, ostaje da sam kreten sto sam dozvolila sebi da se toliko ubijem. I tako... dole alkohol ;) Zivele droge :lol:

p.s. salim se, naravno :)
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Hehehehe, a da se pomirimo, trebalo nam je nekih pola sata :) Dobro, 15ak minuta :lol: pa krenusmo da nadoknadjujemo predjasnji izgubljen dan :) Al evo, dodjoh konacno i kuci :)
Korisnikov avatar
By anche
pazi kad sam, usled tvog odsustva, naslutila takav razvoj scenarija :lol:

ove srpske sapunice su taaakoooo predvidljive :)

kad ce bre vec taj bozic?! :D
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Hehehehe, da znas :) Huanita bi mogla vec jednom da oprosti Chikiti, i da pritom ne izigrava sveticu dok pokusava da skine ribu Marisol. Ali sta ces, takav je zivot. Ko sto se Amerikanci uvek pomire na aerodromu. Neke klisee ne treba dirati ;)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by blenta
postoji :blush:
postoji i svestan si .. ali zaboraviš šta si radio. Meni se desilo pre koju godinu da se tako naljoskam u Xu ... sećanje mi se vraćalo tek kada su mi ljudi pričali kakava sam sranja pravio ... jedino mi je krivo što sam niceguy-u uništio pantalone ...

@Vanilje_jenta: Jeeej :D pa nek vam je sa srećom :D
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
[/quote]

Fala lepo ;) Vis' kako Pancevci navijaju jedni za druge ;)
Korisnikov avatar
By Pauceti
Drago mi je da je sve ispalo dobro.
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Originally posted by Eifranloo
Drago mi je da je sve ispalo dobro.
Hvala ti :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Vanilje_jenta
dole alkohol ;) Zivele droge :lol:

Eto zasto ja ne pijem!

:tea: :crta: :joint:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Vanilje_jenta
Fala lepo ;) Vis' kako Pancevci navijaju jedni za druge ;)
[/quote]

Mora se :D Lokal patriotizam :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!