Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Prevaranti lažnim e-mailovima pokušavaju doći do tajnih podataka korisnika Gmail servisa

Slika Nakon što su brojni korisnici dobili e-mail u kojem se od njih traži potvrda korisničkog imena i lozinke, Google je izdao javno upozorenje korisnicima da je reč o novom pokušaju prevare na njihovom Gmail servisu.

Korisnici Gmaila dobili su poruke u kojima se pozivaju da potvrde svoj korisnički račun kako bi izbegli gašenje gmail adrese u roku od dve nedelje. Od korisnika se traži da pošalju svoje korisničko ime, lozinku, datum rođenja i državu u kojoj žive. Svi ti podaci vrlo su korisni prevarantima jer veliki broj korisnika te podatke koristi za druge online servise.

Google upozorava da servis Gmail nije slao poruke takvog sadržaja. Poručuju svima koji su dobili te poruke, da ni u kojem slučaju ne šalju zatražene podatke. Naglašavaju da je reč o pokušaju prevare, i da Google nikada ne bi poslao masovne email poruke u kojim od korisnika traži tajne podatke.

Jutarnji.hr
Korisnikov avatar
By anche
svasta. pa to je na yahoo-u bilo aktuelno jos pre 3-4 godine :mete:
Korisnikov avatar
By andjela
ja nisam nista dobila :)

mora da je otislo u spam folder :giggle:

a lepo je to sto je gmail mailbox za 2 meseca porastao za 2GB :)
Korisnikov avatar
By Delete
Ja ni ne citam takve stvari, odmah izbrisem.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nisam ni ja ništa dobio. u svakom slučaju, kad su ovakve stvari u pitanju dobra praksa je da se nikad ne klikće link koji ste dobili u mailu, već da ručno ukucate adresu sajta i tamo pronađete to što treba. ili još bolje da nazovete korisničku službu telefonom i proverite o čemu se radi (naravno ako živite u USA). :D
Korisnikov avatar
By andjela
pa valjda ce povecati attachment (recimo na 100MB :) )
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by colonia_boy
kakva je korist od 6 GB inboxa sa max attachment size od svega 10 MB :(
Nagomila se vremenom ... a ako imaš potrebu da često šalješ velike fajlove koristi www.whalemail.com
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!