Originally posted by Pending-For-A-Bending
Originally posted by H_Potter
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Inace, zvanicno su objavili da Libina prica nece imati kraj jer ne yeli da se pojavi ponovo u LOSTu. Tako da,... Bas mi je zao jer sam stvarno zeleo da znam o cemu se tu radi.
Ta opustenost u nedovrsenosti me stvarno plasi jer ko zna kako ce zavrsiti ovaj serijal onda :S
Nisu to rekli. Rekli su (više puta, uključujući skorije podcastove) da neće njenu priču dovršiti jer je smatraju završenom i kao tu nema više šta da se kaže, jer eto moraju da se bave glavnom pričom serije
Zapravo jesu...
05/08
There will be questions left unanswered after the show ends." Libby's story will not be wrapped up on the show", said Damon, "I have learned that if you kill someone off the show, they are less likely to cooperate with you." Basically, Cynthia Watros is busy until further notice, and they can't explain Libby without her, at least not in any way that shows her story rather than annoyingly tells her story. What's the takeaway for us fans? Next time you've got Damon cornered, don't waste your breath asking about Libby.
Jao da, izvini, zaboravio sam na tu izjavu (al' to je bilo onako usput na nekom dešavanju) - to je bila zapravo prva zadovoljavajuća izjava povodom toga. Pre toga su u dva intervjua i jedno dva podcasta rekli ovo što sam napisao.
A i ta izjava im je totalni BS. Zašto?
Prvo su rekli da ima jaaaaaako bitan deo njene priče, al' da to mora naravno biti objašnjeno kroz flešbek nekog novog likova. Dođoše novi likovi, ništa o Libby. Onda tu kažu kad nekog ubiješ, neće da sarađuju tek tako - um... a zašto se pojavila onda na pola kadra u Michaelovoj epizodi u 4. sezoni? Ono, pristala je da dođe na deset sekundi (u dve scene), al' ne bi na duže? Ma daaaaaaj.
U jednom navratu su rekli da ne mogu bez nje da objasne priču, u drugom navratu da ne mogu s njom.
Što će reći - logika:
Onaj flashback na kraju epizode Dave, gde je vidimo u Santa Rosi - služio je samo da vidimo odakle se Hurley nje zapravo seća, i da napravi woooow-momenat. Mislim da će mnogo woooow-momenata u seriji na kraju ispasti upravo to, i iako mi je žao, jer volim seriju i voleo bih da ispadne dobro organizovana i ispričana, jer ne hajpuju samo fanovi te misterije i sitne detalje, već i sami producenti, ali će se na kraju ispostaviti da je to ipak serija kao i sve druge, sa sve manama i nedostacima i nedorečenostima, a to će bar već pomenutim opsednutim fanovima koji od serije prave religiju biti lep šamar.