Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Partybreaker
Date Night sa Tinom Fey i Fitchnerom. Odlican je film. Nije komedija, kao sto su pisali, vec neka avantura/akcija sa komicnim smekom.

Preporucujem svima.

Plot: obicni grad iz predrgadja vec ko zna koliko stalno ide na kratke izlaske , tj. veceru i upali u kolotecinu. Jednom odluce da promene to i odu na date u NYC u neki novi restoran.

Bolje da nisu isli . :P
Korisnikov avatar
By TheDreamer
Lovely Bones tj. Divne kosti...cudno je opustajuci, iako ima teskih scena, pruza osecaj da iako ljudi mogu dosta toga da ti oduzmu ipak ne mogu sve...
Korisnikov avatar
By dharmox
Lovely Bones ne bih preporučio nikome.
Tipičan primer filma čiji su autori namerili da prdnu, a pritom junački stisnuli.
Korisnikov avatar
By TheDreamer
Originally posted by dharmox

Tipičan primer filma čiji su autori namerili da prdnu, a pritom junački stisnuli.
Pa...kao i za sve ostalo, zavisi sa kojom si mislju pristupio filmu, i iz koje perspektive si ga po zavrsetku sagledao...apsolutne vrednosti su retke...individualne su mnogo dostupnije...
Korisnikov avatar
By smaug
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1

Izasla sam na pola filma. To je bila greska. Trebalo je da izadjem posle prvih 5 minuta.
Korisnikov avatar
By bu
Room in rome..lez film..smor mi sto radnja filma svo vreme je u sobi..ima lepih scena..al previse dosadan film po mom misljenju

R
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by smaug

Izasla sam na pola filma. To je bila greska. Trebalo je da izadjem posle prvih 5 minuta.
Ja na HP obavezno izlazim da nešto pojedem i/ili popijem, nekoliko puta. Ono samo tako može da se odgleda do kraja.
Korisnikov avatar
By smaug
Hahahahaha. Vala da znas. Al sve sam delove (do ovog gorepomenutog) nekako prezivela. Al ovaj me mal ne ubi...
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by TheDreamer

Pa...kao i za sve ostalo, zavisi sa kojom si mislju pristupio filmu, i iz koje perspektive si ga po zavrsetku sagledao...apsolutne vrednosti su retke...individualne su mnogo dostupnije...
Jedno su dometi koje dostigneš ili ne, a sasvim drugo autorsko licemerje koje je moćno prisutno u ovom filmu.
Film je zanatski sasvim solidno urađen, ali ne gledam filmove zbog toga.
Korisnikov avatar
By TheDreamer

Jedno su dometi koje dostigneš ili ne, a sasvim drugo autorsko licemerje koje je moćno prisutno u ovom filmu.
Film je zanatski sasvim solidno urađen, ali ne gledam filmove zbog toga.
A sta podrazumevas u ovom filmu pod autorskim licemerjem? Ne kazem da ne postoji, voleo bih da cujem tvoje misljenje...pa i da promenim sopstveno...ono sto znam da je meni film pruzio utehu u trenutcima kada sam razmisljao o konacnim stvarima...
Korisnikov avatar
By ns.happy

A sta podrazumevas u ovom filmu pod autorskim licemerjem? Ne kazem da ne postoji, voleo bih da cujem tvoje misljenje...pa i da promenim sopstveno...ono sto znam da je meni film pruzio utehu u trenutcima kada sam razmisljao o konacnim stvarima...
:up: kad hejtujes, daj neke argumente, dharmonik.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Slika

ovo bi bila korektna serija, ali film... jebote, 2,5 sata, a tema je vec toliko puta vidjena... imamo naciste, sadiste, osvetu, hakerisanje... updateovana nikita recimo... zajebao sam se, dvoumio sam se da li da gledam ''sveti georgije ubiva azdahu'' ili ovo, u pauzi ucenja, i uzmem ovo...
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by ns.happy

Hoću, samo nisam bio siguran dal je još neko osim mene i dreamera gledao film.
By Speculum Columbae
Daklem, obnavljao gradivo iz nemačkog ekspresionizma i uvek se iznova setim zašto to toliko obožavam:

Der Student von Prag (1913)
Das Kabinett des Doktor Caligari (1920)
Von morgens bis Mitternacht (1920)
Der Golem (1920)
Der Müde Tod (1921)
Phantom (1922)
Nosferatu - Eine Symphonie des Grauens (1922)
Raskolnikow (1923)
Der letzte Mann (1924)
Faust (1926)
La Passion De Jeanne D'Arc (1928)
M (1931)
Korisnikov avatar
By constantine
Slika

ok je film mada kolko su ga hvalili ocekivao sam nesto vise

i u startu sam znao ko je djavo
Korisnikov avatar
By constantine
^e meni se ne svidja ovaj gore fim... ne zovi me ljubicica ce narod da se navikne, bre :D
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by constantine

ok je film mada kolko su ga hvalili ocekivao sam nesto vise
ma tko ga je hvalio?! :lol:

OT> ja gledao season finale od 'terriers'. 8/10

super serija, nadam se da je nece otkazati.
Korisnikov avatar
By Srklet

grozan film. grozan!

tako je nepodnosljivo isprazan. odnosi medju likovima kao ilikovi sami su neprofilirani. zasto se ona sestra odjednom toliko angazira pri kraju? do tada je jedva ima u filmu. zasto mama ode? pitaj boga. sta dozivi na putu i kako to na nju djeluje emotivno? pitaj boga.

a vrhunac ljigavosti je nacin na koji pogine manijak. infantilno i prevarantski.

plus totalno genericka vizija neba/raja. isto ko ono jos gore sranje od filma 'what dreams may come'.
Korisnikov avatar
By dharmox
Lovely Bones
Pažnja, tekst sadrži spojlere!

Film ima šansu da se dopadne fanovima serija Mrtav kao ja, Medium i Šaptačica duhovima.

Rečeno je odavno da nema ničeg goreg za prosečnog Amerikanca nego da blago premine u Gospodu. Pošto je smrt u ljuckom životu toliko nezaobilazna, smišljeno je milion načina da se ona, ne baš negira, ali da se ispostavi da pokojnik još nije sasvim zreo za gore (a ni natrag dole više ne može), te se smuca po međuprostoru koji može biti ovakav ili onakav (kod Jacksona šaren da mozak zaboli), petlja se u poslove preživelih, smeta policiji itd, dok se stvar na neki način ne prelomi i taze pokojnik vrlo nerado pristane da se uputi tamo gde ga odavno čeka mesto.

Suzi Salmon, 14-godišnju klinku oteo je njen prvi komšija, silovao, ubio, telo rastvorio u kadi a kosti zaključao u kasu. Ovaj (vrlo obećavajući) početak traje tačno 35 minuta. Posle Suzinog nestanka/smrti nastaje raspad sistema (kako u životima njenih najmilijih tako i u filmu).

Suzi se smuca po međuprostoru željna osvete i očajna što više nije živa, Peter Jackson pokušava da spoji nespojivo (zaslađenu pričicu za devojčice ispod 13 god sa surovom pričom o silovanju i ubistvu), scenografi filma udruženim snagama pokušavaju da ovaplote kakav-takav raj što im, naravno, ne polazi za rukom jer (pod uslovom da raj negde i postoji) živ čovek ga ne može zamisliti.

Zlikovca na kraju sustiže božja (a ne ljucka) kazna, a Suzi odlazi u svoj raj pošto se prethodno poljubila sa nekadašnjom simpatijom koristeći telo devojke-medijuma (ovako drsku krađu završne scene legendarnog filma Duh sa Svejzijem i Demi Mur nisam očekivao od Jacksona).

Uloge:

Saoirse Ronan u ulozi Suzi trepće plavetnim okicama i sasvim je solidna (ali daleko od svoje prve uloge u filmu Atonement). Rachel Weisz u ulozi majke jedva se i vidi, Susan Sarandon kao baba igra svoju zasebnu monodramu koja sa filmom nema mnogo veze, ubica (Stanley Tucci) je talentovan glumac u zapostavljenoj i loše napisanoj ulozi, a najgori od svih je Mark Wahlberg u ulozi Suzinog oca: kao ostareli Zdravko Čolić sa šiškama on se spotiče kroz dobar deo zbivanja (glavna muška uloga!) ne uspevajući da dočara ni minimum očinske emocije.

I na kraju: nisam ja želeo da vidim sredovečnog zlikovca kako zlostavlja i ubija klinku, ali film je medij koji zahteva da se neke stvari koje su nagoveštene i pokažu kameri. Ne može devojčica kojoj je strašno žao što je mrtva da tek tako ovlaš pređe preko načina na koji je umrla kad je to najvažnija stvar koja joj se (za života) desila. Problem je autora i njegovog (umetničkog) poštenja, pa makar film izgubio publiku ispod određene starosne granice.

Jednostavno mi ne ide u glavu da je to isti onaj Jackson koji me je svojim prvim filmom Heavenly Creatures očarao i doslovno oborio snogu!

Jedino dobro, po čemu ću pamtiti film: scena iz trailera sa drvetom s koga u blagom kovitlacu nestaje lišće. Tu sam se bio ponadao...
By Ulix
Originally posted by Popeye

grozan film. grozan!

tako je nepodnosljivo isprazan. odnosi medju likovima kao ilikovi sami su neprofilirani. zasto se ona sestra odjednom toliko angazira pri kraju? do tada je jedva ima u filmu. zasto mama ode? pitaj boga. sta dozivi na putu i kako to na nju djeluje emotivno? pitaj boga.

a vrhunac ljigavosti je nacin na koji pogine manijak. infantilno i prevarantski.

plus totalno genericka vizija neba/raja. isto ko ono jos gore sranje od filma 'what dreams may come'.
:up:

Džeksonu bi trebalo zabraniti da koristi CGI. U stvari, da snima filmove. :sudija:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Mars

Ja na HP obavezno izlazim da nešto pojedem i/ili popijem, nekoliko puta. Ono samo tako može da se odgleda do kraja.
Oh c'mon it wasn't that bad...

Mislim nije da je nešto posebno, ali makar su se držali knjige. Ima par scena koje su strašno cheesy ali sve u svemu može se gledati.
By Speculum Columbae
Originally posted by Mars

Ja te užase i grozote i abominacije svega što volim i što mi je drago i što mi nešto predstavlja u životu nikada ne odgledam do kraja. I što reče Mars, obično idem da gledam te baljezgarije samo zato što je u blizini dobar kineski fast food.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
The Neverending Story. ^^

Pod hitualno moram da počnem da gledam filmove koje niiiisam već petsto puta odgledala.
By Ulix
Slika

Nije ni blizu dobar kao Mysterious Skin, bolji je od Smiley Face-a i mnoooogoooo zabavan. :klap:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Mage

Oh c'mon it wasn't that bad...

Mislim nije da je nešto posebno, ali makar su se držali knjige.
Činjenica da su se držali knjige bi (osećam) trebalo posebno da me oduševi.

:lol:

Ok, drago mi je da si uživao u filmu.

:)
  • 1
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!