Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By LittleRed
holiday-super za relaksaciju i potpuno nepretenciozan
transamerica- godinama sam ga iz nepoznatog razloga zaobilazila...a bas mi se dopao
Korisnikov avatar
By decko
Slika

Strictly Sexual (2008)

Nije lose za niskobudzetni film i bez obzira na to sto je zaplet glupav, interesantna je glumacka postava pa moze da se gleda :)
Korisnikov avatar
By Vespertine
The Breed

Blagi ochaj, da sam na Craven-ovom mestu bilo bi me blam da mi se ime nadje u vezi s ovim filmom

Slika
Korisnikov avatar
By emo_haos_
paranoja u las vegasu

sjajni Johny u filmu koji je prakticno oda drogama
moj utisak - film je vise onako za pozadinu dok se bavite nekim drugim :D
Korisnikov avatar
By foolish
Slika 8/10

Slika 7/10

Slika skorz simpa komedija sa gay tematikom 9/10

Slika 5/10
Korisnikov avatar
By Dzi
jeste tek sad cu da odgledam Sin ...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Film je odradjen lepo, ali sa mnostvom faktorijalnih gresaka...
Ja najvise zameram neke paralele sa biblijskim temama (recimo, nojeva barka danas nema apsolutno nikakvog smisla, jer znamo da su vrste promenjive, mnoge nezavisno od coveka, i one su prilagodjene na spoljasnju sredinu onakvu kakva ona jeste, tako da je evakuacija vrsta na drugu planetu besmislena, kao i vracanje istih. Zatim, unistavanjem ljudskih zgrada i ostalih tvorevina unistavaju se i mikrostanista, naseljena mnogim vrstama koje nisu ljudske itd itd...) ali opet, moze se gledati. 6/10
Korisnikov avatar
By Vespertine
Death's of Ian Stone

Iako je na Imdb dobio loshu ocenu, meni se jako dopao... A i glavni glumac je mmmm :sweet:

Slika
Korisnikov avatar
By decko
I meni se taj film svideo, tacnije, ideja za film je bila super samo mi je krivo sto su u drugoj polovini filma malo ga zeznuli, no, i dalje je ovo jedan od najboljih filmova sa Horrorfesta. A sto se tice glavnog glumca kog igra Mike Vogel = :love:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by decko
I meni se taj film svideo, tacnije, ideja za film je bila super samo mi je krivo sto su u drugoj polovini filma malo ga zeznuli, no, i dalje je ovo jedan od najboljih filmova sa Horrorfesta. A sto se tice glavnog glumca kog igra Mike Vogel = :love:
Upravo tako, po obe stavke:D
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
Vicky Cristina Barselona

nista posebno
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slika

Pomalo razocaran filmom... nekako je potpuno obican, od scena, do same sustine filma!

Slika

Apsolutno odusevljen, toliko predivnih scena, odnosno sukoba. :love:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Nastavak rimejka :D ....
Radnja je ista kao i u prethodna dva. Glavni likovi takodje, s'tim da je decak ostario :puzzle: i da ima mnogo manje creepy scena sa njim, a i njegova mama skuplja fore od Sadako iz ringa.... Ima nekoliko Bu! elemenata, nekoliko interesantnih smrti ali potpuno nepotrebno zaplitanje price (a verujem da ce je zaplitati sve vise i vise, gde jednom dobijemo ukletu kucu mogucnosti isu zapravo neogranicene)
Korisnikov avatar
By starky
"DOUBT"

ocekivah vise...7,5/10
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by starky
"DOUBT"

ocekivah vise...7,5/10
je l` izasao dvdrip? ne gleda mi se skriner.
Korisnikov avatar
By foolish
Slika
jedan od boljih horora koje sam gledao... sniman je na foru clovefilda sto mi se svidja

Slika
mene je jako tesko uplasiti, ali ovo je bilo traumaticno iskustvo

moram da prestanem da gledam horore u 4h posle ponoci
Korisnikov avatar
By V25
Uf, u poslednjih mesec dana bas dosta.

1. "Gran Torino" - dobar film.

2. "Changeling" - odlican film sa, konacno mogu reci, sjajnom Angelinom Jolie u glavnoj ulozi.

3. "Twilight" - komercijalan, a opet odudara od vecine Hollywoodskih sranja. Poetican, romantican, vrlo jednostavno-lep...

4. "Gloria" - Casavetesov sa Genom Rowlands. Dobar.

5. "A Woman under influence" - jos bolji od gorepomenutog.

6. "Wrestler" - dobar film, i povratak Marise Tomei.

7. "Frozen River" - odlican film. Melisa Leo me je ponovo odusevila.

8. "Milk" - sasvim prosecan, prehvaljen. Sean Penn je dobar doduse.

9. "Eden Lake" - ok, ali ni priblizno zanimljiv a ni sokantan koliko su ovde na Forumu pricali.

10. "Drowned Mona" - slatko sam se ismejao. Volim crne komedije i Bette Midler.

11. "Barbarella" - slatko. Jane Fonda je hot.

12. "Hottie and the Nottie" - trash, Paris, trash. Ali slab sam na doticnu, te...

13. "Revolutionary Road" - ok film sa dobro odigranim ulogama.

14. "Happy go Lucky" - sranje.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Beogradjanin18
14. "Happy go Lucky" - sranje.
zasto? kako? :alikako: nisam gledao, pa pitam.
Korisnikov avatar
By V25
Ne podnosim Mike Leigh-a. Filmovi su mu toliko pateticni da nemam reci. HGL nije izuzetak. Sally Hawkins iritira svojom pojavom, scenario je predosadan kao i ceo film. Jedina dobra stvar u filmu je Eddie marsan u ulozi instruktora voznje.
Korisnikov avatar
By Sunce
To znaci da ce mi se dopasti. :giggle: Ne znam sta je to patetika. Meni se bas dopadaju Tajne i lazi, pa sam mislio da ce mi se dopasti i ovaj film, sto uopste ne mora da znaci.

:sigh:
Korisnikov avatar
By V25
Slazem se da je "Secrets and Lies" dobar film, ali ponajvise zahvaljujuci Brendi Blethyn.
Korisnikov avatar
By Sunce
A Veru Drejk nikako da nabavim. Jedan decko cije misljenje jako postujem mi je rekao da je to jos bolji film.
Korisnikov avatar
By V25
Iskreno, ne bih se slozio.
Korisnikov avatar
By walt333
Slika

Film reader. Film je tako dobar. Svi ljubitelji filmova Stephena Daldry-ja kao sto je film Sati, moraju da odgledaju ovaj njegov poslednji film. Divan je. I Kate Winslet je neponovljiva. Po meni njena najzrelija uloga
By Ulix
Originally posted by Sunce
A Veru Drejk nikako da nabavim. Jedan decko cije misljenje jako postujem mi je rekao da je to jos bolji film.
To i nije toliko dobar film koliko je dobra gluma Imelde Stonton. :wow:

Kad kazem "i nije toliko dobar" ne mislim nikako da je los jer se meni dopao. Samo, Imelda je ubedljivo najsvetlija njegova tacka. :plavuso:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Originally posted by Sunce
To i nije toliko dobar film koliko je dobra gluma Imelde Stonton. :wow:

Kad kazem "i nije toliko dobar" ne mislim nikako da je los jer se meni dopao. Samo, Imelda je ubedljivo najsvetlija njegova tacka. :plavuso:
Ne znam, ja nisam strucnjak za film, mogu da kazem sta mi se dopada ili ne dopada. "Tajni i lazi" (davno gledao) mi se dopadaju, pa pretpostavljam da mu sledeci filmovi nisu losi (ne gledam samo odlicne i savrsene filmove :) ). Sa teorijskog ugla, mnogi filmovi nisu cenjeni, a meni se bas dopadaju - neki delovi, muzika ili lik, prica.
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!