- 22 Mar 2006, 00:05
Ljudi moji, ja jednostavno moram da se požalim na beskrupuloznost osobe koja tvoju dobrotu smatra glupoš?u! Tanja, ordinira na auto putu pored moje ku?e i svakodnevno zapada u eksesne situacije kakve taj posao nosi sam po sebi,a ona ih dodatno još komplikuje, jer ne želi da "igra prema pravilima igre"! Naime, "zaštitu" ne pla?a nikome, iako su dolazili lokalni makroi koji štite devojke na putu, da joj ponude svoje usluge, meðutim ona je kao istrenirani pas nau?ena da odnese de?ku svaki dinar, dok on leži ?ekaju?i sve na gotovo!Dok je nisam upoznala, nasedala sam na njene žalopojke o "monstrumu" koji je mu?i, bije maltretira, pomagala sam joj da ga "ostavi",a ona je to uvek odlagala za "sutra" kao uostalom i kad je dete u pitanju:"Uvek ?e oti?i sutra po njega!"Primala sam je da se ugreje, osuši, davala joj da jede, da se umije posle batina koje je dobijala od mušterija koje bi je provalile da je muško, a ona i dalje negirala, što bi ljude razbesnelo!Molila sam je kad je ve? tako, da ne "radi" ispred tuðih ku?a, jer su komšije po?ele da je teraju, ali bi ona i dalje tvrdoglavo ostajala tu, znaju?i da ?e kod mene na?i uto?ište i da ne bih dozvolila da je neko bije preda mnom!Dok nisu svi saznali da je muškarac, nekako su i tolerisali, mada su je terali, ali od kako znaju, ljudi ne?e da je vide,a ona usred dana doðe kod mene i to bezrazložno, tek da mi se požali na de?ka!? Upozorila sam je posle poslednjih batina koje je dobila, da slu?ajno ne uleti kod mene da je vide, jer mi ne trebaju komplikacije te vrste, a bez ikakvog razloga! Meðutim, ona bi uvek smislila neku laž na "brzaka", ubeðena da je mnogo pametna, te ne sumnjaju?i da ?u ja iz sažaljenja da preðem preko svega! Najgore je što nikada ne kaže istinu, ve? i bez ikakve potrebe slaže, tako nije htela ni do kraja da ispri?a ko je i zašto tukao!? Ve?eras su naišli oni koji su je prethodnog puta isprebijali, a moja ?erka je izašla iz busa i Tanja potr?a ka njoj i obrati joj se:"bežim ja kod tebe, bežim kod tebe!", ova nije stigla da odreaguje, a Tanja je ve? uletela na vrata kod mene, dok su ovi "anti gay" manijaci zadržali moju ?erku da im pokaže gde je to ova ušla! Devojka se uplašila i iz straha dovela ih na vrata, a ja ih nisam pustila unutra! Stajali su još pola sata , ?ekaju?i je da se pojavi, dok je ona kukala i molila da ih ne pustim, a i da je ne isteram napolje, što sam zapravo i trebala da uradim! Skupili se huligani i rešili da idu da "biju pedere" ako nisu pla?eni za to, jer još uvek nisam iš?upala istinu!? Svesno je izabrala da me uvali u svoje probleme, da skrene pažnju manijaka na mene, a ona ?e i sutra po starom, da tr?i kod M, ali što kaže moj muž, kako sam mogla biti glupa i jednog trenutka pomisliti da ona ima bilo koju ljudsku osobinu, kad je na taj na?in odbacila roðeno dete!?
Što se ti?e deteta, mislim da se njegov život u poslednje tri godine svodi na re?-PATNJA! Ne možete da zamislite na šta li?i taj njen život i "ljubav"! Ona samo misli o tome kako ?e je on voleti kad mu da novac i drhti ?im uze pare!:zid:Mislila sam da ?e je droga promeniti, meðutim ništa, isto potpuno! On joj razblažuje sa vodom ono što joj da, tako da uzima bukvalno mrve, ali kriza boli podjednako -ne zavisi od koli?ine! Ne kupa se, ne presvla?i (ni jedno od njih dvoje), smrde kao fuge,a još kad izaðe u po bela dana, onako prljava, o?igledno je da je muškarac, sva onako umazana od pudera i karmina!