Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Уф, дивна тема.

Ја обожавам кинеску храну. Често ме мрзи да је правим па скокнем у неко ресторанче да се ождерем.

Фаворит су ми резанци (нудле, како хоћете) са јунетином у сосу од острига и поховани сладолед, за дезерт.
На томе могу да живим али не бежим ни од пилетине у сечуан сосу, пилетине у поврћу нити сукијаки нудли.

I'm hungy now...

Елем, оно што сам приметио то је да сва кинеска храна личи. Суштина је да направите основу (обично пиринач или резанце) и пропржите поврће за основу (шаргарепа, свеж краставац са кором, купус, црни лук и сусам (може и свежа паприка) = све то издинстате са соја сосом на мешавини сунцокретовог и сусамовог уља). У то онда додајете јело које се разликује. Најједноставније је да испржите пилетину сечену на штапиће на уљу са соја сосом а од зачина додате бели бибер, бели лук, суво бело вино и, рецимо, целер.
Поред тога можете и да додајете и мало пилећег бујона, пропржених острига у сопственом сосу и сл.
Ако хоћете да будете посебно егзотични додајте салату од алги (има по већим маркетима да се купи) или у јело или у основу.

Наравно, на крају се све помеша јер се тако једе...
Пријатно... :)
Korisnikov avatar
By Mars
Koliko ja znam sukijaki je japanski.
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Mars napisao:Koliko ja znam sukijaki je japanski.
Јесте, ја се залетех пишући... :)
Азија nevertheless... :D
Korisnikov avatar
By Mars
Samo nemoj kad si među njima da imaš te sve-je-to-meni-isto momente....
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Mars napisao:Samo nemoj kad si među njima da imaš te sve-je-to-meni-isto momente....
Хахаха мислиш да им смета мешање?
Ја сам рецимо чуо да Италијани не воле када тражиш кечап за пицу и уверио се да је то тачно... :)
Korisnikov avatar
By Blady
Nadam se da cu ove godine dobiti vok za rodjendan.
Ne treba mi nista sem voka i posudja od teflona.
Samo to, samo to.

I da, mene zanima gde mogu da nadjem recepte, isto ove kuhinje, ali da je vegetarijanska.
Ima li je uopste?
Korisnikov avatar
By Mars
speedygonsales napisao:
Mars napisao:Samo nemoj kad si među njima da imaš te sve-je-to-meni-isto momente....
Хахаха мислиш да им смета мешање?
Ја сам рецимо чуо да Италијани не воле када тражиш кечап за пицу и уверио се да је то тачно... :)
Ne, mislio sam na: sve je to azija.

Ko kad bi neko neupućen Srbinu rekao da je gibanica čisto Albanski izum.

Za Italijane i picu...pa to jeste gastronomski varvarizam, ali su se vremenom (i američkim dolarima) priklonili onome da je mušterija uvek u pravu.

Ipak verujem da ne bi preživeli da vide kako kod nas na picu toče razvodnjeni (ili čak nerazvodnjeni, svejedno) majonez...
Korisnikov avatar
By Mars
Blady napisao: Ne treba mi nista sem voka i posudja od teflona.
A znaš da to ljudi masovno izbacuju iz svojih kuća? Vraćaju se na one teške, gvozdene tiganje.
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Mars napisao:
Ipak verujem da ne bi preživeli da vide kako kod nas na picu toče razvodnjeni (ili čak nerazvodnjeni, svejedno) majonez...
Да, катастрофа.
Кол'ко се уопште заради на разводњавању кечапа... Страшно!
Стипсе -.-
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2321011#p2321011]speedygonsales napisao:[/url]
Mars napisao:
Да, катастрофа.
Кол'ко се уопште заради на разводњавању кечапа... Страшно!
Стипсе -.-
Zato ja više uopšte ne jedem burek sa pečurkama, u pekarama. Užasno je to što se radi "iza pulta". :placko:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
a sto je burek sa pecurkama problematican?

Slika
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2322244#p2322244]4NY K3Y napisao:[/url]a sto je burek sa pecurkama problematican?

Slika
Hahaha... :tamoamo:

Zato što: Sve normalno, zdravo i celo od šampinjona ide na pizzu koja se pravi u pekari, ili bilo koji drugi pekarski proizvog na kom se pečurke vide kao sastojak,
a "nožice," potamneli ili pokvareni delovi i ostali otpaci idu u burek (ili calcone..). Po mogućstvu sa malo bibera, da se ne oseti ako je fil stajao par dana.

:alexis:
Korisnikov avatar
By Mars
A znas kako se kaze: "Ne zelite da vidite kuhinju vaseg omiljenog restorana".

Tako da...ako tako gledas ne treba nigde da se jede.

S druge strane jedan filozof je rekao: "Covek mnogo zemlje pojede dok ne umre".

I mislim da tako i treba da bude.

: )
Korisnikov avatar
By Azdaja
a jel vi to recepte iz restorana ili imate drugare kineze pa vas uce/kuvali za vas/s vama? pitam...
Korisnikov avatar
By Mars
To jedino kad totalno poludim pa da za drugara imam nekog kineza.
Korisnikov avatar
By Azdaja
mene su kubanos i thai jela ucili drugari, a thai drugar je kuvar...kao sto rekoh samo pitam... ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!