Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by bas bleuslazem se sa ovom definicijom hc
Originally posted by makakada se ozbiljno pomeraju granice. sto podrazumeva odredjeno trajanje, intenzitet i, pre svega, posvecenost. and a long time to come back
bas bleu , sta je za tebe hc?
![]()
Originally posted by EYAJednostavno:
Originally posted by makakada se ozbiljno pomeraju granice. sto podrazumeva odredjeno trajanje, intenzitet i, pre svega, posvecenost. and a long time to come back
![]()
a, zapravo ja ovom temom upravo htedoh da pitam sta je to sto neke ljude sprecava da menjaju uloge?
Originally posted by DirrtyJa stvarno ne znam sta neki ljudi umisljaju i tripuju da ako se definises na odredjeni nacin da mogu sebi da dozvoljavaju bilo sta sto ti ne dozvoljavas.
Originally posted by Hys.CARE!
bas da vidim tog sto mene nece da pita.
![]()
Originally posted by EYA
![]()
e sad, vrlo zanimljivo pitanje si postavila: kako se prelazi iz uloge u ulogu?
a, zapravo ja ovom temom upravo htedoh da pitam sta je to sto neke ljude sprecava da menjaju uloge?
pa ajmo sad, ko god ima odgovor, nije bitno na koje od ova dva pitanja... to su dve strane iste medalje![]()
Originally posted by 4NY K3Y
dakle, kad je softic, prijalo mi je da budem m
Originally posted by EYA
ja sam, ta dva puta kad sam imala srece da naletim na osobe spremne na menjanje uloga, to dozivela kao potpnuno spontano...
dakle, imali smo sesije koje su znale trajati, nekad satima, da svako igra svoju ulogu i da bas onako ozbiljno pomeramo granice, tj pokusavamo da ih nadjemo... ali, nije bilo promene u kvalitetu ni dubini istrazivanja ni kada bi neko iznenada, ali naglasavam spontano izasao iz jedne uloge i pokusao da preuzeme suprotnu... druga osoba bi tada, uz mozda malo odmeravanja snage pogledima, ponekad uz neki fizicki pokusaj da zadrzi ulogu, prepustila tu ulogu... i... igra se nastavlja jos jacim zarom...
Originally posted by EYA
uvek me to zanimalo, jer za sve ove godine jebanja tek dva puta naleteh na osobu poput mene, da je uni u S/M odnosu.
najcesce su ili jedno ili drugo striktno, ili nista od toga ne zele![]()
ja se vrlo lako prebacujem sa jednog na drugi mod, ako je moguce tokom istog sexa... jos bolje![]()
kako vi razmisljate o tome?
Originally posted by Kittrie
p.s. eya, aj spojimo iris i jenny pa ih snimamo, aaa?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!