- 21 Dec 2013, 13:26
Kupovao gamecardove i sve što ide po principu kodova (cd keys za expanzije, starcraft, itd.) za golde i prodavao za prave pare, kasnije sam prodavao gold direktno preprodavcima. Nisam zato banovan već zato što sam pokušao exploit sa inscription tako što sam duiplirao darkmoon kartice diskonektovanjem (nisu se trošili materijali pri kreiranju). Smorila me toliko igra da sam i to pokušao, drago mi je što ne igram više, ali mi dodje nekada da odigram koju arenu ili bg (pa čak i 25man raid) 
Da slažem se, a ovom novom expanzijom izgleda hoće da se vrate u BC kada su masovno dobijali nove suskrajbere i da probude nostalgiju starijih igrača koji ne igraju više. Nadam se samo da će film biti vrhunski odradjen, mada pošto je blizard u pitanju, ne očekujem ništa manje

Da slažem se, a ovom novom expanzijom izgleda hoće da se vrate u BC kada su masovno dobijali nove suskrajbere i da probude nostalgiju starijih igrača koji ne igraju više. Nadam se samo da će film biti vrhunski odradjen, mada pošto je blizard u pitanju, ne očekujem ništa manje