- 26 Dec 2008, 15:26
Originally posted by stefan19Originally posted by DaliborkaPa Evo teta Daco, odgovorio sam iznadOriginally posted by Clockwork OrangeDobro pitanje.
Stef, a gde si upoznao tog tipa?
Taj deo nam je stefan elegantno preskocio, samo nam je predocio da su se smekali preko stolova, a nije objasnio ni gde se to zbilo, ni od kud on i taj uticajni mudrojeb u istoj prostoriji.![]()
Sedeo sam u kaficu i pio margaritu. Video da mi se smeska i ja poceo da mu zvracam. I nije mi prisao (kasnije priznao da nije smeo, haha). Pa sam ja prisao njemu i napisao tel i info na salvetu i popricao par minuta. Posle se culi telefonom i sutradan izasli na rucak, pa u bar. Sve je platio, nista nije hteo ni da cuje da ja platim. Posle toga se malo ljubili, pa se razisli, i onda se danas ujutro opet videli. Dosao je kod mene u 1pm, a otisao oko 5-6pm. Znaci DVA SATA BUKVALNO smo vodili ljubav, mazili se, gledali, pricali u krevetu. Ma nesto NEOPISIVO! Lezali u krevetu, pa podivljamo i ljubimo se, pushimo, pa se mazimo, ljubio me u OCHI i mazio... Odlepio je za mnom, a i ja za njim!
Znaci osecali smo se kao da se poznajemo godinama. Tako smo bili opusteni a proveli se neverovatno.
Mazio mi obrve, ljubio vrat, ma sve NAJ NAJ NAJ. Zamisli kad sam toliko svrsio da je on vikao "STEFAN... STEFAN..." Oh my God!!! Nije mogao da veruje da sam prskao kao prskalica. I to ga onda jos dodatno popalilo pa je i on svrsio posle toga. I onda smo se istusirali i sisli u djakuzi. Pa smo pricali jos nekih 2 sata o svemu! Politici, ljubavi, poslu, skoli i td... Ma sushta suprotnost od Roberta. Znas kad osetis jednostavno da si sa nekim potpuno kompitabilan... Neverovatno!
A pored toga nije ni skrtica ko Robert.