- 23 Jul 2017, 03:14
Ako kazem da mi je potrebna vasa pomoc da bolje razumem sebe, zvucace cudno, ali tako je. Ne bavim se dugo pitanjima sopstvene seksualnosti i rodnog opredeljenja, pa se oslanjam na vas koji ste iskusniji. Ne mislim da sam gay, tj prilicno sam siguran da nisam. Problem je rodnog tipa, jer ne dozivljavam sebe kao nekoga ko je muskog pola. Oduvek su me privlacile stvari koje su namenjene zenskom polu, pocev od odece, predmeta kojima se sluze, i zavrsno sa temama o kojima razgovaraju, pa cak bih rekao da imam i karakter koji je vise zenski no muski. Dobijam kritike da sam feminiziran, i nekoliko devojaka me je ostavilo jer po njima, nisam dovoljno musko. Nije mi to problem, ja sam ono sto jesam sta god one mislile o tome. Radi se o tome da nemam onaj uobicajeni posesivni muski stav prema suprotnom polu sto zensko shvata kao nezainteresovanost. Shvatam da na kraju trazim devojke ne zbog seksa, vec osecam potrebu za zenskim drustvom, na taj nacin sam nekako blizi sebi i kroz sve to ona dozivljava i o cemu razmislja ispoljavam samog sebe jer drugacije ne mogu. Otud sam dosao na ideju da mi devojka i ne treba vec samo prijateljica. Sa onima sa kojima sam bio u vezi pokazivao sam apsolutno odsustvo ljubomore, i uzivao u trenucima kada su mi pricale o svojim bivsim momcima ili prepricavale do detalja seks sa njima. Stavise podsticao sam uvek devojke da mi ne budu verne, i da ako imaju prilike uzivaju i sa nekim drugim. Rekao bih da muskarci takve stvari obicno ne rade, vec gledaju da zadrze devojku samo za sebe. Mozda je to naprosto liberalni stav koji oduvek imam prema svim ljudima... A da, rekoh da volim zensku odecu, imao sam period kada sam bas uzivao u komadima odece do kojih sam mogao da dodjem. Ja sam ne pravim razliku izmedju devojke i crossdresser-a, meni je i jedno i drugo zensko... mozda zato sto moj mozak misli da odeca cini pol :/. Ne znam. Inace su mi uvek bile privlacnije devojke grublje gradje, dominantnije...
To su simptomi.
Cekam da mi uspostavite dijagnozu.

To su simptomi.
Cekam da mi uspostavite dijagnozu.