Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Andre87
Da li imate ideju za logo FTM..MTF.. TRANS SERBIA?Ako se slazete da treba da ih napravimo...predloge kachite u ovoj temi. Glasanje pocetkom oktobra.
Hvala na saradnji :)

Andrej

Slika
Slika (pozeljno da je laksi za desifrovanje ) :kesa:

Slike mozete da hostujete na
http://www.imageshack.us/
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Bilo bi dobro napraviti 2 logoa, M2F i F2M..

Ovo sti si ti ostavio je ok, ali za vas muskarce...
i izgleda malo zastrasujuce..

Ja bih neki cvetic, ili nesto neznije..

Smislicu pa cu ostaviti..

Kiss
A.
Korisnikov avatar
By M M and I
Ovo sto si postavio je jako komplikovano za vizuelno dekodiranje. Jednostavne, ciste i jasne linije sa jasnom sadrzajem su IN ovih dana...Ovo gore vise podseca na naslov najnovijeg albuma grupe Metallica...
Korisnikov avatar
By Gaia
Joj anđela, meni se opet ne sviđa zamisao sa cvjetićima, nježnošću i slično :) Sve me to nekako vuče ne stereotipnost i kliše tipa m2f su obavezno opsjedmnuti cvjetićima, ružičastom bojom, a f2m frajer dečki :) Ne znam, osobno se ne bih složila...

Osim toga, zašto kreirati dva loga? Zašto se ne fokusirati na jedan koji će biti specifičan i za jedne i za druge. TRANS SERBIA mi zvuči dobro, mada bih umjesto SERBIA stavila nešto mnogo orginalnije poput TRANS SHACK, TRANS FOLK; TRANS PEOPLE, TRANS-WORLD ili TRANSLEGION/TRANSLEGIJA :)
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ma moze to da bude jako lepo.. samo da se skladno napravi, a ne da bude kichasto ili podseca na nesto bezveze..

Smislicemo vec..

Mozda neki drevni font pa iz njega slova trans..
to je mozda i najbolje.. ;)
Korisnikov avatar
By Pauceti
Pokusacu ja nesto samo da ugrabim malo vremena. Da li logo treba da bude objavljen negde or smt? Mislim zbog velicine, formata, vektorski ili ne...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Pa uvek je dobro da bude vektorski (ai i slicno),
je mozda napravimo majice i jos nesto..
Korisnikov avatar
By Andre87
Raspolozenje mi oscilira izmedju svetle i tamne faze.Jedini razlog je sto sam trans i ftm logo crtao u tamnoj.Crtanje mi je samo hobi.Ovo je privremeno resenje dok neko strucniji ne ponudi bolje. Da biste znali o cemu pricam evo 2 moja crteza vila(svetla faza-euforija),krivica(tamna faza-kad se osecam kao da me je neko premlatio,depresija..i molim da se suzdrzite BDSM misli :) )..nije u pitanju nikakav bipolarni poremecaj ili nesto slicno..samo sam emotivac...
Slika
krivica

Slika
Vila

Sto se tice mtf Matt(otoko) je smislio zanimljiv logo(pogledati majicu mtf devojke).

Slika
Svidja mi se ideja m kao srce.Ipak predlozio bih nesto nashe, sa dubljom simbolikom. Nacrtao sam samo osnovu
Slika
(m u obliku leptira koji je simbol transformacije.f Cvet koji predstavlja zivot,srecu. Leptir je na cvetu(mogu i dva cveta) ali koren f preko slova t prodire u zemlju.Tu govorim o genetskoj osnovi transseksualnosti..koren(osnova,urodjeno).Eh jos kad bih nesto slicno(bolje znacenje) smislio za ftm (iako sam ftm). Cisto radi razjasnjenja(kad sam vec kod simbolike) obrnuti krst NEMA veze sa satanizmom,kao sto ni oko na haljini devojke NEMA veze sa masonima. Dodatak SERBIA se odnosi na trans populaciju ovde,u Srbiji..posto postoje internacionalna udruzenja..ali naravno,svi smo mi jedno srce:) Smislicemo i za Sloveniju nesto ;) Nadam se da cemo imati vise clanova sa prostora stare Juge. Pozdrav.Budite kreativni..

Andrej
Korisnikov avatar
By Andre87
Pokusao sam da iskombinujem..nemastovito ali zato lako shvatljivo.
FTM logo
Slika

ne obracajte paznju na proporcije,nemam veze sa crtanjem :kesa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!