- 17 Mar 2008, 01:35
Evo dotrčala sam na kratko da vam ispričam novosti. Počela sam sa hormončićima... naravno, bila sam kod endokrinologa, sve je ok, i počele smo. Ona je endokrinolog kakvog bi samo mogla da poželim. Kakva je osoba van ordinacije ne zanima me mnogo, ali kada radi super je. Sve me je razumela, zajedno smo se dogovorile oko terapije, ostavila je baš lep utisak na mene. Isto tako i ranije kada sam bila prvi put. Dobro je da imamo ovakvog endokrinologa, ne znam šta bih od nje mogla više da očekujem.
E, sad, o dozama ne smem da zucnem, jer će moderatorka da doleti na mlaznoj metli i da me počisti sa foruma. Šta ću, ona je buchica pa moram da pripazim...
Inače, dajem sebi sama inekcije u guzu, i stvarno, ništa ne boli. Talentovana sam za bocke, pa sam se i sama iznenadila da me ne boli, jer su kobiletine u domu zdravlja uvek bile grube pa mi je to ostavilo loš utisak. Možda ću kasnije napisati kako se osećam zbog hormona...
E, sad, o dozama ne smem da zucnem, jer će moderatorka da doleti na mlaznoj metli i da me počisti sa foruma. Šta ću, ona je buchica pa moram da pripazim...

Inače, dajem sebi sama inekcije u guzu, i stvarno, ništa ne boli. Talentovana sam za bocke, pa sam se i sama iznenadila da me ne boli, jer su kobiletine u domu zdravlja uvek bile grube pa mi je to ostavilo loš utisak. Možda ću kasnije napisati kako se osećam zbog hormona...