- 16 Apr 2008, 15:19
Ja nisam za bezakonje ali mislim da bi bilo u redu da se toj osobi , u slucaju da je TS , to uzme kao olaksavajuca okolnost . A bilo bi lepo i da se nakon ovoga i donosioci zakona zapitaju zasto je ta osoba to uradila i na koji nacin mogu da pomognu njoj i slicnim osobama.
Ali posto smo mi samo manjina onda bi trebalo da postujemo zakon kao i vecina a kad treba da se donese neki zakon koji bi nama izasao u susret opet smo manjina i ona ista vecina ne vidi razlog gubljenju vremena samo zbog 10% ljudi.
Zanima me sta bi zakon rekao u sledecem slucaju:
evo ja nemam dokumenta koja su u skladu sa mojim rodom i kad se zaposlim ja necu lazirati dokumenta vec cu se samo izrazavati u svom pravom rodu. Mislim da to nije zabranjeno.
Zanima me koliko ce vremena proci dok me ne proglase ludim ili tako nesto???
ps. verovatno cu raditi u prosveti
Ali posto smo mi samo manjina onda bi trebalo da postujemo zakon kao i vecina a kad treba da se donese neki zakon koji bi nama izasao u susret opet smo manjina i ona ista vecina ne vidi razlog gubljenju vremena samo zbog 10% ljudi.
Zanima me sta bi zakon rekao u sledecem slucaju:
evo ja nemam dokumenta koja su u skladu sa mojim rodom i kad se zaposlim ja necu lazirati dokumenta vec cu se samo izrazavati u svom pravom rodu. Mislim da to nije zabranjeno.
Zanima me koliko ce vremena proci dok me ne proglase ludim ili tako nesto???
ps. verovatno cu raditi u prosveti