Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
kad me neko naglo/glasno probudi. to mi je nadrk od jutra za ceo dan
šoping, osim kad kupujem patofne i gluposti
Korisnikov avatar
By gossip
kada mi se raspadne zumance... -.-
Korisnikov avatar
By gossip
ljude koji se plase da budu sami...ljude kojima je potreban neko da bi se osetili srecno i ispunjeno....po mom misljenju takvi ljudi ne zasluzuju da budu u vezi
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Što kaže Cakana iz "Otvorenih vrata" - ničim izazvani, bezrazložni optimizam. Sere mi se od njega...
Korisnikov avatar
By rados85
Dvolicna govna od ljudi...kojih svakog dana ima sve vise....
Korisnikov avatar
By gossip
kada neduzni ljudi dobiju otkaz....ne podnosim nepravdu!
Korisnikov avatar
By zguba_91
^ morao baciti pogled, i svidja mi se :)

ne podnosim sto svako daje sebi za pravo da mi govori kako bih trebao da se ponasam. ma terajte se.
Korisnikov avatar
By zguba_91
vise mi se ne svidja.
jel ti zacelilo srce sada? :smeh:

mi mi mi mi mi :yay:
Korisnikov avatar
By zguba_91
ma pazim ja na nasu ljubav!
samo reci sta te muci sta ti smeta, sve cu da uradim za tebe! :smeh:

aj lav ju
Korisnikov avatar
By Vespertine
mudrosere i strucne kriticare koji uzmu temu shablonizuju je i generalizuju a onda napljuju maximalno, jer pobogu, njima se nesto ne svidja.
Korisnikov avatar
By hippo...
Ne mogu da podnesem da mi neko dodirne kosu a da me pre toga nije pitao da li sme to da uradi.
:badangel: :jebise:

Šta ću kad volim da mi kosa uvek bude savršena. :zen: !!

pravda za čistu i urednu kosu .. :deda: :sudija:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2523902#p2523902]EnMademoiselle napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2518331#p2518331]EnMademoiselle napisao:[/url]o može, raspoložena sam za hejt nešto

- kad nekog pitam nešto preko poruke i idu par pitanja za redom pa mi odgovore na jedno pa je opet pitam ostala pa mi odgovore na drugo i tako redom jedno po jedno ldkxesfhfb zašto to rade
- kad me prekinu u pola rečenice
- kad se neko dere i vrišti
- kad mi sipaju gazirano tako da sva pena izađe i odmah izvetri
- profesorku srpskog

ustvari ipak nisam toliko, nastaviću nekad
+ kad neko kuca na vrata i uđe pre nego što dobije odgovor
+ kad radim nešto i neko se muva okolo ko zunzara i sve bi nešto rekao ali nikako da izusti i onda se samo tako muva pola sata po živcima tako da ne mogu da se koncentrišem i tek onda kad ispizdim i gledam da ga se otkačim i pitam dobro šta hoćeš? iako sam zauzeta kaže šta hoće
+ kad me neko pita nešto očigledno, tipa vidi da sedim u kuhinji i jedem i pita šta radiš? drkam kurac
+ kad neko dođe i pita e kako si? pa šta radiš? pa šta ima novo? i ti na sve to odgovoriš fino a on kao aha kul aha aha lepo e nego trebalo mi je to i to. reci odmah šta ti treba ne glumi brižnost
+ prevrtanje očima
+ spuštanje slušalice
+ dizanje tona tokom razgovora
+ njanjavost
+ treskanje vratima i uopšte treskanje bilo čega
+ kad neko žvaće žvaku ko da na momente ima deformaciju vilice
+ kad čekam u redu satima a neko lagano dođe i ubaci se preko reda kao jebiga poznajem ovog 20 mesta ispred zvao me da mi kaže nešto hehe ma napuši se
+ kad se svi pešaci natakare na biciklističku stazu a trotoar koji je dva puta širi bleji prazan
+ jebene cheatere igraj jebeni soliter kad ne znaš

za sad
uu divno vreme bilo ako te je samo to nerviralo.

+ kad neko dođe nešto da mi traži a ne zna kako da pita jer mu je glupo ili pre jer je glup pa tako desetak sekundi samo bleji i blene tj. TE BLENTAVE POGLEDE I UOPŠTE POJAVE TUPE
+ što bih sve i svakoga da razumem i onda tako krenem da čitam gluposti za koje unapred znam da će samo dovesti do toga da se iznerviram jer ne mogu razumeti tolike količine gluposti
+ kad vidim da trudnica pije i puši, da na pričam za više. zapravo to je više šta me ubija u pojam nego šta ne podnosim. ali može da se svrsta i u šta ne podnosim do mere momentalno se izgubim iz situacije da se ne bih ubijala u pojam
+ kad pitam konkretno pitanje tipa "kad radiš danas?" A ON ODGOVORI E EVO SAD SAM USTAO, JAO ŠTO SAM SE KOMIRO pa ja kao haha uživaš briga te nego kad radiš danas? PA ON ODGOVORI OPET NEŠTO JOŠ GLUPLJE I NEBITNIJE TIPA SAD ĆU DA IDEM NA BAZEN
jebote što si glup ko kurčina ŠTO SI GLUP poslaću ti projektil umesto sms-a sledeći put

iznervirala sam se opet ne mogu sad da pišem dalje
Korisnikov avatar
By Taki
@EnMademoiselle :smeh:

#1 Ne podnosim kad odem na selo kod babe i kad me tamo napadnu babetine u komšiluku sa pitanjima kako mi ide na fakultetu, da li imam dečka, zašto treniram kad ne moram, da li držim dijetu i da li jedem meso, zašto nosim kratak šorts, kakvu to muziku slušam, zašto i dalje ne idem na folklor, kad ću da se udam (a meni svaki put malo fali da kažem aman bakuta batali me više, možda neću da se udam jer volim i devojke jbt :alexis: ), pa kad počnu rečenice sa "Kad budeš pravila svadbu... ; Jao ženooo kad se tvoja Tanja bude udavala... ; Kako si lepa... e, znaš ti mog unuka Milana..." :sekirica: I sve ovo isto čujem na svake 2-3 nedelje. A kad se ljube, poljube se dva puta u obraz a treći put se poljube u usta, tako se pozdravljaju... :pop: Koliko sam puta ovo videla, sve mi muka sad... Ja im samo pružim ruku, dosta. Msm, ja zaista nisam neki namćor, baksuz itd. ali uopšte ne znam šta da radim kad me brkate babe napadnu. :rida: Nemam ništa protiv sela, kao mala sam kod bake i deke po ceo letnji raspust boravila, ali one babe jedva preživim. :(

#2 Smeta mi galama, ne mogu da slušam svađe, viku, treskanje... glava me momentalno zaboli... Navikla sam na mir i tišinu.
Bebe obožavam, ali kad ih čujem da plaču... :cupakosu:

#3 Ne podnosim kad se brat vrati iz grada pa me ponekad u 5 sati ujutru probudi i kaže: "Ej, ajde diži se da pišaš" ili "Je l' spavaš, jesi legla?". :D :kletva:

#4 Ne podnosim osećaj kad sam gladna tj. kad ogladnim oko 11 sati uveče, a ne jedem posle 7 (ponekad - kad sam u :pms: ali veoma, veoma retko... samo u slučaju kad me hormoni skroz savladaju... tad po ceo dan jedem slatkiše, a uveče pljeskavice, pomfrit itd. Toliko ukusno, a toliko nezdravo :( ), a ako jedem kasno, em će se to sve zalepiti za mene, em sa punim stomakom ne mogu da spavam, i bez obzira na to da li ću da legnem sita ili ne, ja ću sutra ujutru ponovo biti gladna. I onda ludiiiiim... ali nekako se iskontrolišem i prođe me želja za hranom, sem u slučaju koji sam navela gore.

#5 Ne podnosim osećaj kad ne položim ispit. Auuu... 2 dana posle toga ne mogu da se sastavim, nemam apetit, padnem u blagu depresiju, nije mi ni do čega tada... dok me ne prođe...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
- kad idem do radnje i pitam da li nekom treba nešto i nikome ništa ne treba i onda kupim samo ono što meni treba onoliko koliko mi treba i to mi potroše dok spavam
- isto i kad kupujem da jedem/pijem nešto u gradu i pitam kog god ko je sa mnom da li hoće nešto i isto tako neće i čim ja uzmem odmah se uhvate da jedu/piju to moje i pre mene
ZAŠTO SVE MORA DA BUDE TAKO NERAZUMNO U POSLEDNJE VREME

i onda još kad me pitaju "JEL TI ŽAO TI JE ŽAO AKO NEKO NEŠTO POJEDE PORED TEBE" :lol: o jebem vam mater, nije mi žao, nego zašto je tako jebeno komplikovano da se jednostavno kaže i drži rečenog
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!