Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by haemoglobin87
Idemo koleginica i ja danas centrom, i neka dvojica konobara stoje ispred kafica. Kad smo prosli, cujem komentare:
Prvi:"koju bi ti od ove dve"?
Drugi: " ne znam koju bi ti , ja bih ovu desno"
Btw ja sam isao desno![]()
Originally posted by SnakeCharmerTo ti je studentkinja ... ne da se oćka i nećka do kraja apsolventskog staža ...
Jeste rekla je oplodite me ovde i sad!
Originally posted by KiWi
Drugarica i ja u restoranu. Ona poručuje:
- Donećete mi dve porcije kolutića sa lukom kao predjelo, za glavno jelo tri pileća Cordon Bleu-a, dve porcije pomfrita i dve Coca Cole. Uvek ožednim posle jela, pa mi jedna nije dovoljna.
Konobar se samo nasmeje i okreće se ... misleći da se ona zeza. A onda se ja proderem:
- Momak! Ja nisam poručio !
A on sa facom kao da je video duha se okreće i kaže:
- Čekajte, ona se ne šali???
Na šta će drugarica:
- Da sam se šalila poručila bih samo salatu.
Inače, po njoj se uopšte ne vidi da jede za dvojicu ... Jadan taj čovek koji će finansirati njenu hranu tokom trudnoće...
Originally posted by KiWiahahah
Inače, po njoj se uopšte ne vidi da jede za dvojicu ... Jadan taj čovek koji će finansirati njenu hranu tokom trudnoće...
Originally posted by Anhedonieona na koju mislim?
Najbolja drugarica![]()
"e milane
moramo da se kresnemo sa istim likom jednom
i da posle uz kafu i pljugu
komentarisemo kakav je bio"
![]()
Originally posted by KiWiJe l' to ona što je umislila da joj se pomjeraju zubi, pa je to sad prestalo i sirota želi da se najede? Ili je to neka druga?
- Donećete mi dve porcije kolutića sa lukom kao predjelo, za glavno jelo tri pileća Cordon Bleu-a, dve porcije pomfrita i dve Coca Cole. Uvek ožednim posle jela, pa mi jedna nije dovoljna.
Konobar se samo nasmeje i okreće se ... misleći da se ona zeza. A onda se ja proderem:
Na šta će drugarica:
sms poruke
blenta: what up papi?
mario: listening some new alternative music
blenta: alternative?
mario: all the songs i could download featuring word kurva in it
blenta: ... ok
Originally posted by alexandermagicDruga .. mislim da se čak i ne poznaju
Originally posted by KiWiJe l' to ona što je umislila da joj se pomjeraju zubi, pa je to sad prestalo i sirota želi da se najede? Ili je to neka druga?
Na šta će drugarica:
![]()
---
sms poruke
blenta: what up papi?
mario: listening some new alternative music
blenta: alternative?
mario: all the songs i could download featuring word kurva in it
blenta: ... ok
![]()
Originally posted by constantine
^HAHAHAHAH
devojka zasluzuje temu HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
[qurl=http://www.gay-serbia.com/forum
Nov izliv od iste ove što jede kao kamiondžija - Zove ona mene jutros i kaže:
- Jel' , čime se inače ljušte kapci? Da li ima neka aparatura za to, kao za kovrdžanje trepavica?
- Da li si me upravo pitala čime se ljušte kapci?? Zašto bi opšte ljuštila kapke ženo??
- Slušaj, ako nećeš da mi pomogneš, ne odmaži mi.
- Pa ovako ... ne verujem da baš možeš da sljuštiš kapke, ali možeš šmirglom da ih trljaš dok se dovoljno ne istanje. Uzmi finiju šmirglu, da efekat bude ujednačen.
- I ko je sad nenormalan?? Bila sam u solarijumu i kako sam legla tako sam zaspala i izgorela. Ljušte mi se kapci a pincetom da čupam ovo paperije sa kapaka trajaće sto godina.
Nisam znao šta da kažem na ovo ...
Originally posted by castormeni ovo super...
Nije izjava vec blam:
Juce bio na sahrani, ubio se jedan drug. I popovi u tim slucajevima ne drze opelo, vec neko procita neki govor... I kad je procitan svi pocnu da se krste, ja pogubljen pocnem da tapsem/aplaudiram.. Mislim da niko nije primetio, ali mi je bilo jako, jako neprijatno.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!