Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by olgicPa necu da te gnjavim pred kraj karijere...Originally posted by Mr.Jae dobijas toplu cokoladu za ovo
A ti neshto ne zelish da primish?a ti Statuse to kazes, mada mene to bas nesto i neinteresuje jer sam jos koji dan tamo a od ostatka ekipe niko ne posecuje ovo ..... ovde...dzabe ti prica i molba
Originally posted by Mr.Jama bre za tebe i dve razlicite ima da napravim i to poslednji dan:)Originally posted by olgicPa necu da te gnjavim pred kraj karijere...Originally posted by Mr.Jae dobijas toplu cokoladu za ovo
A ti neshto ne zelish da primish?a ti Statuse to kazes, mada mene to bas nesto i neinteresuje jer sam jos koji dan tamo a od ostatka ekipe niko ne posecuje ovo ..... ovde...dzabe ti prica i molba
![]()
Originally posted by Julia I btw ja sam ona ljubazna konobarica iz Zrenjanina!aaaaaaaa nemerem bilivit da te vidim na forumu! dete drago!
Originally posted by Julia'ajde!!!
I btw ja sam ona ljubazna konobarica iz Zrenjanina!
Originally posted by JuliaA ja se taman upitah kako to da je ona druga toliko pismena.
sorry sto cu vas prekinuti. procitala sam par prethodnih stranica ove teme i nasla se prozvano u par momenata s obzirom da vise od godinu dana radim u osmehu. Zelim da razjasnim jednu stvar posto vidim da se ljudi mnogo zbunjuju oko pitanja ko je nepozeljan. Nepozeljni su oni sto prave lom, sto urezuju svoja imena u stolove kao da su to skolske klupe, grupe ljudi koje zauzimaju mesta gore,sede satima i ne piju nista osim vode i na svakih 10min prepune pikslu, oni koji povracaju u kesu koju su doneli sa sobom i ostave je pored stola za kojim su sedeli,oni koji donesu gomilu hrane sa sobom i ostave hrpu djubreta iza sebe, nepozeljni su oni koji wc koriste da bi se sminkali, drogirali ili jebali u njemu (sve se to desava i mi koji radimo vidimo to!). Oni koji se ponasaju normalno su uvek lepo primljeni i ugosceni. I btw ja sam ona ljubazna konobarica iz Zrenjanina!
Originally posted by Lepa Krepahahaha krepo kad budes tu ,idemo u smiley-nemoj provociras o curama gde zive u zrenjancankaOriginally posted by Julia I btw ja sam ona ljubazna konobarica iz Zrenjanina!aaaaaaaa nemerem bilivit da te vidim na forumu! dete drago!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!