Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by Leonheart
Moram u ime organizatora, da se izvinim zenskom delu populacije koja je zainteresovana za dolazak na zurku u Movie Baru, nece biti mushko zenski striptiz, vec samo mushki
Ok....bice manja guzva...jeeeeeeeee:)

:auto: :tehno:
Korisnikov avatar
By novy
opa!
neko vreme sam bio odsutan, kad vidim vatre, striptiz, ovo, ono...
razvija se ta scena u dobrom pravcu, nema sta...

khm, khm :) ...
By Paris
Moram u ime organizatora, da se izvinim zenskom delu populacije koja je zainteresovana za dolazak na zurku u Movie Baru, nece biti mushko zenski striptiz, vec samo mushki
Pih:cigareta:
Korisnikov avatar
By Nbegi
Pa to je okej. Ženski striptiz je svakodnevnica u medijima :)
By Paris
Ja ne pratim medije. Zato vikendom koristim da posetim striptiz barove i nadoknadim propusteno:bubbles:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Volim da vidim zgodna gola tela, kako muska, tako i zenska.
Volim sve sto je lepo.
:B
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Kiwi
Originally posted by unic0rn
eto odlicne prilike da vecina publike konacno i vidi qrac/picku uzivo! :lol: :lol: (morao sam, bash se lepo namestilo!)

Pa ni mi što smo u manjini nećemo sedeti skrštenih ruku i/ili jezika.
@unicorn
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAH!!!!

@kiwi
od ovog posta citavo jutro pokusavam da prekrstim/skrstim jezik....
Korisnikov avatar
By schatzist
Originally posted by Seka Sabljak
Volim da vidim zgodna gola tela, kako muska, tako i zenska.
Volim sve sto je lepo.
:B
amin! :)
ali definitivno ne dolazim :D
pitam se hoce li "DJ" ponovo pola veceri sakupljati kablove po gradu da bi prikljucio lap top na zvucnike kao onomad u hemingveju...:ua:
By RACABG
sta sve pojedini nece uraditi za 250-400 dinara c c c c c gde ide ovaj pederski svet
Korisnikov avatar
By Egmont
Ja moram da se ogradim od ove žurke. Vlasnik lokala me je pitao da li imam nešto protiv da neki drugi ljudi organizuju žurku u Movie Baru i ja sam rekao da je to njegova poslovna odluka, te mi je prvobitna namera bila da nikako ne reagujem na to.

Međutim, nekoliko ljudi me je pitalo u poslednjih nedelju dana da li je to Loud & Queer žurka te ja ovim putem moram demantirati da stojim iza ovog događaja.
By Bombina
ja mislim da je egmont da si ti u pravu,al budi oprezan i na sta kaze gazda,pa cemo promeniti drugu zurku i to je bilo sve
Korisnikov avatar
By schatzist
Originally posted by RACABG
sta sve pojedini nece uraditi za 250-400 dinara c c c c c gde ide ovaj pederski svet
to nesto na racun striptiza ili ... ?
By RACABG
Originally posted by schatzist
Originally posted by RACABG
to nesto na racun striptiza ili ... ?
kamo lepe srece da je na racun striptiza ;)
Korisnikov avatar
By schatzist
ajde budi mnogo jasniji da ne oftopicarimo mnogo.... :pms:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
ajde budi mnogo jasniji da ne oftopicarimo mnogo.... :pms:
hm..da, i mene zanima... :roni:
Korisnikov avatar
By vanillapuff

pitam se hoce li "DJ" ponovo pola veceri sakupljati kablove po gradu da bi prikljucio lap top na zvucnike kao onomad u hemingveju... :ua:

Ahhahahaha - sto mi je poznata ova situacija!!!! ;) Da ne bese meni drage drugarice, nista od kabla.... :hiphip: :grouphug:
Korisnikov avatar
By Lionac
znaci nije loud and queer
???

organizacija..??
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Nije L&Q?

Btw, dolazim bez obzira sto nece biti i zenski, nego samo muski striptiz. :biskvit:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Au,izgleda da ce ipak biti guzva...
Pitam li se oce li biti neko ogranicenje sto se tice broja ljudi tamo ili cemo svi kao sardine da se potrpamo u Movie konzervu....

Slika
Korisnikov avatar
By Leonheart
Originally posted by colonia_boy
Ako taj spartanac imalo lichi na nekog od onih tipova iz filma 300, I`m there :D

Upoznao sam jednog od dva stripera koji ce nastupati to veche, chovek je dobroplaceni profesionalac tako da mozete ochekivati iznenadjenje i spektakl; Pritom, savrsheno je gradjen, izdefinisan i "napumpan" (ali ne i "prenapumpan"), tako da mislim da cete uzivati u prizoru. Sto se tiche drugog stripera samo imam informaciju da je devetnaestogodishnjak (za ljubitelje "mladog mesa" ;) , medju koje i ja spadam, lol), mada ce imat "sta da se vidi" i na njemu, znam samo iz priche da je extra, no, videcemo i sami..
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Ako taj spartanac imalo lichi na nekog od onih tipova iz filma 300, I`m there :D

Upoznao sam jednog od dva stripera koji ce nastupati to veche, chovek je dobroplaceni profesionalac tako da mozete ochekivati iznenadjenje i spektakl; Pritom, savrsheno je gradjen, izdefinisan i "napumpan" (ali ne i "prenapumpan"), tako da mislim da cete uzivati u prizoru. Sto se tiche drugog stripera samo imam informaciju da je devetnaestogodishnjak (za ljubitelje "mladog mesa" ;) , medju koje i ja spadam, lol), mada ce imat "sta da se vidi" i na njemu, znam samo iz priche da je extra, no, videcemo i sami..
A taj mali od 19 godina sam JA!!!
Hvala,hvala....hvala na aplauzu...

Slika

Shalim se naravno, jer da ja izvodim taj stirptiz, Movie bi verovatno bio prazan....ili bi se bar ispraznio:D

Anyway I will be there..
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by _Crazy_Fox_

A taj mali od 19 godina sam JA!!!
Hvala,hvala....hvala na aplauzu...

Slika

Shalim se naravno, jer da ja izvodim taj stirptiz, Movie bi verovatno bio prazan....ili bi se bar ispraznio:D

Anyway I will be there..

Ne podcenjuj ljubitelje piletine! :alexis:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Ne podcenjujem ja nikoga:D
Ali..hm...i mene zanima taj mali:)
Samo on nije u fazonu....:smrc: :trep: ....
Ali ima da ga svi zaskocimo....
Slika
Korisnikov avatar
By kobra77
ima neko neke slikice od tog Spartanca? posto nisam u zemlji do 6.05. ne mogu da stignem. ili u krajnjem slucaju neka ga neko uslika na zurci mobilnim i nek postavi....

poz!
Korisnikov avatar
By Leonheart
Hmm... neshto sumnjam da ce to biti moguce... mislim da zato striperi imaju svoje obezbedjenje... jedino ako neko ima dobru kameruicu na telefonu da uslika sa daljine, mada ce biti zamrachena atmosfera, a koliko znam obezbedjenje na ulazu ne dopushta da se unose foto aparati... tako da mislim da ce ti biti jedini nachin sazivljavanja sa dogadjajem da ga zamislish u svojoj glavi na osnovu detaljnijih opisa ochevidaca;)
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Hmm... neshto sumnjam da ce to biti moguce... mislim da zato striperi imaju svoje obezbedjenje... jedino ako neko ima dobru kameruicu na telefonu da uslika sa daljine, mada ce biti zamrachena atmosfera, a koliko znam obezbedjenje na ulazu ne dopushta da se unose foto aparati... tako da mislim da ce ti biti jedini nachin sazivljavanja sa dogadjajem da ga zamislish u svojoj glavi na osnovu detaljnijih opisa ochevidaca;)
Pa mozda politika kluba ne dozvoljava foto aparate..ali niko ne vrsi toliko detaljan pretres...
Morali bi malo da porade na tome...Uostalom i ovde na forumu postoje neke slike forumasa sa zurki iz Alijanse....
Btw,ne planiram da nosim foto aparat...
Ja imam fotografsko pamcenje...hahahhaa....upamticu stripera:D

A smajlic ispod je Dj Leonheart...

Slika
Korisnikov avatar
By Rodman
xaxa taj dj drugi put pusta muziku u zivotu !!! Moguda zamislim dal ce biti p od provoda !!! nek vam je sa srecom :sarana:
a cujem da je jedan od organizatora cuveni edin svi ga znamo dobro.... tako da vam je provod zagarantovan xaxaxaxaxaxaxxa :kakodane: :sarana:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Nije L&Q zurka? Ja necu da idem onda... Nista i niko ne garantuje bezebednost... Ne znam.... :closet:
Korisnikov avatar
By Leonheart
Originally posted by Rodman
xaxa taj dj drugi put pusta muziku u zivotu !!! Moguda zamislim dal ce biti p od provoda !!! nek vam je sa srecom :sarana:
a cujem da je jedan od organizatora cuveni edin svi ga znamo dobro.... tako da vam je provod zagarantovan xaxaxaxaxaxaxxa :kakodane: :sarana:
Vidim po tvojim zajedljivim komentarima da ochigledno bedno provodis svoje vreme kad si ovde doshao da praznish svoje frustracije, a vidim i da nisi ni malo odrastao u medju vremenu od nasheg zadnjeg kontakta, jbga, izgleda da si ostao isti onaj nezreli klinja, ali ajde, necemo da se spustamo tako nisko i vredjamo se medjusobno nego si i ti pozvan da dodjes na ovu zurku pa ti se mozda posreci i dozivish neshto prijatno;)

Malo obaveshtenje za sve: Bice odabrana muzika, kao shto je vec napomenuto, Ministry of Sound, Muzika iz Queer as Folk, ciji je soundtrack btw. dobio silne nagrade u svetu, tako da mislim da je dobra muzika vishe nego zagarantovana;) A ako neko ima nesto lichno protiv mene sebe dovodi u glupu poziciju tako sto pljuje po muzici koja je svetski priznata.

Sto se tiche bezbednosti, to je posao vlasnika i menadzera lokala a ne organizatora a s obzirom da je u pitanju lokal na visokom nivou sigurno nece dozvoliti neke ispade i propuste kao sto ih nije bilo ni na prethodnim zurkama.
A sto se organizatora tiche, nije bitno ko su, bitan je njihov udeo u organizaciji a to je da odrede datum dogadjaja i istog vam prirede nesto sto do sada nije vidjeno na gay zurkama, ali opet nechiji lichni odnos prema nekom od organizatora moze da da pogreshan utisak o celokupnom dogadjaju. Tako da, dragi moji, obuzdajte svoju mrznju i pokushajte da se sto bolje provedete;)

Btw. Ako vas zanima kako izgleda striper koji ce nastupati to veche, mozete videti njegov profil na gayromeu:
Bodyfit25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!