Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by ZwezdicaNaredni vikend?
Meni se bas ide u HS, nisam jos uvek igrala sa nekim pederom uz Insomniu.![]()
Originally posted by DeleteMozeeeeeeee, samo da polozim ispit 5.
Originally posted by ZwezdicaNaredni vikend?
Meni se bas ide u HS, nisam jos uvek igrala sa nekim pederom uz Insomniu.![]()
![]()
Originally posted by zachary85A da KOJIM SLUCAJEM
Mislim, podržavam da trebaju da vode računa da kojim slučajem ne uđe neko ko je Str8 ( mada ulaze )
Originally posted by starkyI bez ulaska unutra
Bila u subotu prvi put i izadjoh posle 10 min.
KATASROFA!
Dno dna.
Originally posted by *deni*Kad meni poruci isto to, obicno izostavi to "izvoli", tako da si jos i dobro prosao.
I onda mi je rekao - " Izvoli, pa sam traži svoj kaput. ", što sam i učinio, ne upuštajući se u raspravu.
Originally posted by Hans_87Doduše, čak i ljudi koji glasaju za radikale (daleko im lepa kuća) imaju nekakve predstave o društvu, politici, isl. kakve god bile. A ONO po HS nema predstavu o bilo čemu, jer moždane talase posvećuju uglavnom tome da nauče što bolje da vrte dupencetom
Originally posted by LittleGandalfTo je ono shto ja nazivam klanovima u beogradskom gay podzemlju. Oni-one su tu svakog vikenda, na istom mestu i kako klubovi menjaju lokacije, tako ta ekipa u svakom ima neko svoje specijalno mesto. Obezbeđenje nema problem da ih pusti, nacionalisti ih takođe znaju, pa im je nebitno šta i kako, pošto vole Cecu i Lukasa i mahom su radikali, pa tako koketiraju sa svima...ali, opustite se. Sve je to naša zemlja, svi smo mi naši..
. Ima jedna grupica u HS koja misli izgleda da im je to privatan klub i da moze da se ponasa kako zeli, te u prolazu namerno gledaju da udare ljude ramenom, laktom itd. E sad, zasto to rade, to je vec pitanje za psihologe.
![]()
Originally posted by *deni*Bogovi malih stvari i kontrolori sitnih dijaloga. Tako nistavni u kosmickom poretku a opet partibrejkeri...Kafka, zar ne?
I onda mi je rekao - " Izvoli, pa sam traži svoj kaput. ", što sam i učinio, ne upuštajući se u raspravu.
Originally posted by Zwezdica
Ja sam bila u X-u, to je bio prvi gay klub u koji sam otisla, i sve su to iste zagusljive rupetine u koje svi idemo da djuskamo i muvamo se..![]()
Originally posted by ZwezdicaAli ne bilo kakva ruba. To je bila rupa u kojoj se, u jednom redu za pi-pi, moglo cekati zajedno sa poznatim i priznatim javnim licnostima tog perioda...
X je bio isto zagusljiva rupetina u podrumu..![]()
Originally posted by ZwezdicaNiko ne spori da je bila rupa i da je bilo zagusljivo
Originally posted by DeleteA to li je znaci? Pa i sada si mogla u Toxicu videti Darka Kostica i jos ponekog poznatog..
Originally posted by ZwezdicaAli ne bilo kakva ruba. To je bila rupa u kojoj se, u jednom redu za pi-pi, moglo cekati zajedno sa poznatim i priznatim javnim licnostima tog perioda...
![]()
Originally posted by ZwezdicaE, jbg, kad sam ja dolazila, jedine poznate licnosti u Toxicu koje videh ste ti i Dzozi, a cak ni vas nisam videla u redu za toalet (odakle li mi samo pravo da ONO nazovem toaletomOriginally posted by DeleteA to li je znaci? Pa i sada si mogla u Toxicu videti Darka Kostica i jos ponekog poznatog..
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!