- 01 Jul 2005, 19:35
Trenutno nema nachina da to znamo, mozhemo samo da nagadjamo, ali...
Primetio sam na par drugih foruma da za neke threadove mozhe da se glasa, tj mogu da se ocenjuju prema svom kvalitetu. Mislim da bi ovo bilo interesantno da se uvede kod nas, kontam da tu ne bi bilo puno posla?
Dakle recimo glasanje bi bilo obavezno pri svakom postovanju, osim naravno pri otvaranju nove teme.
Mozhda u obliku check boxova poput ovih 'disale smileys?' , 'use signature?' i ova druga dva, ili recimo u obliku javascript popupa. Ocenu biste formirali na osnovu toga koliko vam se svidja tema, originalnost, da li se vodi smislena diskusija ili se pretvara u offtopic i slichno. Ocene iz svake teme bi se sabirale i formirale bi jednu prosechnu ocenu za tu temu i bila bi prikazana pored imena teme kao zvezdice ili smajliji na primer. Teme iz svakog foldera bi se sabirale i formirale bi prosechnu ocenu za taj folder.
Ovako bismo mogli da procenimo kvalitet svake teme i foldera, i da znamo shta da ochekujemo od foruma. A takodje bi mogla da se proshiri opcija Sort Topics i da se doda By Rating, tako korisnici koji ne zhele da uchestvuju u loshim diskusijama ne bi morali da se susrecu sa njima.
Shta mislite?

Primetio sam na par drugih foruma da za neke threadove mozhe da se glasa, tj mogu da se ocenjuju prema svom kvalitetu. Mislim da bi ovo bilo interesantno da se uvede kod nas, kontam da tu ne bi bilo puno posla?
Dakle recimo glasanje bi bilo obavezno pri svakom postovanju, osim naravno pri otvaranju nove teme.

Ovako bismo mogli da procenimo kvalitet svake teme i foldera, i da znamo shta da ochekujemo od foruma. A takodje bi mogla da se proshiri opcija Sort Topics i da se doda By Rating, tako korisnici koji ne zhele da uchestvuju u loshim diskusijama ne bi morali da se susrecu sa njima.
Shta mislite?