Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Da li ste fensi ?

1. Jesam, fensi sam
44
32%
2. Nisam, ali bih rado
4
3%
3.Hteo/htela bih, ali ne mogu
7
5%
4. Nisam
54
40%
6. Prezirem taj fazon
27
20%
Korisnikov avatar
By Gothrose
Ne-ja sam u nekom SVOM fazonu koga mnogi nazivaju gothskim iako ja ne volim da me bilo ko stavlja u neku kategoriju!
ps.sta uopste znaci "biti fancy"?
:lukavi:
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by gothrose
Ne-ja sam u nekom SVOM fazonu koga mnogi nazivaju gothskim iako ja ne volim da me bilo ko stavlja u neku kategoriju!
ps.sta uopste znaci "biti fancy"?
Biti fensi-stil zivota koji podrazumeva pracenje modnih trendova,kako u oblacenju tako i u svim aspektima zivota.Dalje-pojavljivanje na IN mestima,druzenje sa trenutno popularnim ljudima,do u detalj razradjen stil koji svakako nema veze sa novcem.Moze neko imati puno para pa izgledati kao Indira Radic a moze se imati i nesto manje para pa izgledati svetski(a nase!)kao Snezana Dakic.Sneki naime nema puno love,da razocaram one koji tvrde da ima,zena radi za malo jacu prosecnu platu i to krvavo radi,po 12-13 sati dnevno...Da je puna love ne bi se toliko maltretirala.Jeste-cesto nosi odecu sponzora ili je dobija po nizoj ceni-ali odeca se ne jede!
Sto bi se reklo-RAD JE STVORIO COVEKA,A NERAD-GOSPODINA!!!

Ja se skroz udaljih od teme,sta znaci biti fancy...?
To je klasicna recenica onih koji preziru fenseraj,a poneki put bi voleli da se skockaju,samo ne umeju,pa misle da ce mu umanjiti znacenje time sto kao nece znati ni sta je?!
Korisnikov avatar
By pazzaz
Ne mislim da su i jedna i druga fancy. Jer ipak biti fancy ne znaci i maltretirati ljude sa tim sta imate na sebi i sta se radili sto narocito kod Sneki Daki je i te kako prisutno. Ako ste fancy to bi trebalo da se primeti a ne nametne.
Korisnikov avatar
By bambola
Biti fancy znaci ono sto sam nabrojala.A sad sto Dakicka smara-to je njen licni problem(i problem svih nas koji je gledamo).Fancy znaci stil zivota a to sto je neko smarach je karakterna osobina.Sneki je bas davez,njena emisija postade nesto tipa-JA pa JA i samo JA a moze i malo reklame!Verujem da reklame moraju da prikazuju ali ona pretera u samohvalisanju.Ispade da ako nismo kao ona-nismo ni fancy.Nije Dakicka jedini primer fenseraja ima ih jos puno,ja npr.volim Elenu Mijatovic(nalazim se veoma slicnom njoj,ne samo sto smo rodjene istog dana,meseca i godine)vec nam je i zivotni put slican-s tim sto ja nisam bila udata za fudbalera i jos nemam dece :smeh: E ona je bas fancy.I njena majka je fancy. I gomila nasih manekenkica je fancy.
Nadam se da ste me razumeli-INDIRA RADIC nije fancy,koliko god se trudila. Nisam ni ja fancy,ja sam ko sto rekoh alternativa,mada sam imala fensi ispade,kad sam bila s prvim muzem.

Biti fancy ne podrazumeva novac ali novac pomaze dosta kod ljudi koji znaju da ga u tu svrhu upotrebe.Oni koji ne znaju-dzaba im...
Korisnikov avatar
By Gothrose
Znam ja dobro sta znaci biti fensi ali me je zanimalo koliko ljudi ovde zaista znaju sta taj termin znaci i sta se podrazumeva pod biti fancy.
Korisnikov avatar
By bambola
Da,da bas te zanimalo koliko ljudi ovde znaju...Da si stvarno to htela da saznas tako bi i napisala-sta mislite,koliko vas zaista zna sta znaci taj termin?
Sta se izvlacis,skoro da sam ti videla izraz lica kad si to napisala...gadljivo nabran nos i izdignuta obrva...kao ti si nesto iznad toga...
Ja sam goth i zato sam cudna,interesantna i posebna?! S tim sto zboravljas da pored tebe ima jos mali milion teen goticharki,jos chudnijih od tebe!
Korisnikov avatar
By Sutekh
Nisam fancy, a taj fazon mi ne stoji. Osecjao bih se kao kreten. Zato vishe volim da kombinujem alternativni i trendy style.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Ja sam goth i zato sam cudna,interesantna i posebna?! S tim sto zboravljas da pored tebe ima jos mali milion teen goticharki,jos chudnijih od tebe!
Vas dve se bash ne GOTHivite. Na svakom mogucjem threadu se prepucavate, ccc.

Elem, ove nove teen goticharke su uglavnom neinventivne wanna-be-Morticia slonice i odvratne su mi. Ne mozhe chovek da izadje kao chovek na e.b.m od svih tih degute likova. Ja sam oko 6 godina furao taj fazon po oblachenju, razmishljanju i muzici, mada nikako nisam ulazio u ekstreme (imam jednu odlichnu a la Robert Smit slikicu, pa ako nekog zanima...), ali ovo shto sam imao priliku da vidim mi je zaista ochaj. Ja imam 3 omiljene goth devojke. Pritom ne izgledaju kao da su izashle iz groba ili kao da su sishle sa tornja Notr Dama, vecj jednostavno furaju neki fazon 80ih.

E da, uvek mi je bio ochaj da vidim mushkarca u mushkoj suknji
:wcsolja:

Dakle, on topic: furam svoj stil i do jaja se osecjam.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ina?e, boli me briga šta je pokreta? teme mislio kada je upitao da li sam fensi, ali ja to bome jesam.
Na svoj na?in.
Proklamiram svoj na?in života koji rijetko tko more pratit.
Ljudi se trude, no sve su to blijede kopije.
Korisnikov avatar
By pticica
tja... pa i jesam i nisam. ja kao odbijam da se tako nazivam ali mi se definitivno u ormaru nalazi brdo majcica koje mogu da nose takav opis. Sto se tice Boska, ja bih napisao i na celu da sam fancy ako bi to znacilo jednu noc sa njim..... mmmmm.... prosto odlepim kada ga vidim...
Korisnikov avatar
By Don`t Look
Volim fensi fazon,u granicama..Volim lepo sredjene decake,ne preterano fensi,al moze da prodje..

Bosko-!??
BLJUV!!!!!
Korisnikov avatar
By EYA
nisam, ni najmanje. to mi dodje kao smaranje, ko bi gubio vreme i razmisljao o tim svim detaljima. volim udobno i opusteno oblacenje.
ali mi ne smeta kad neko jeste, ako to ume sa stilom i bar nekim licnim pecatom.
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by bambola
Da,da bas te zanimalo koliko ljudi ovde znaju...Da si stvarno to htela da saznas tako bi i napisala-sta mislite,koliko vas zaista zna sta znaci taj termin?
Mislim da je pitanje jasno...
Sta se izvlacis...
S tim sto zboravljas da pored tebe ima jos mali milion teen goticharki,jos chudnijih od tebe!
Zasto bih se izvlacila i pravdala bilo kome po pitanju svog oblacenja tj stila oblacenja?
Napisala sam da mnogi taj stil nazivaju 'goth'stilom ali ja sebe ne svrstavam u zamracene klinke sa KST-a,niti volim neku kategorizaciju...Narocito ne da me iko svrstava u istu.Zato sam i napisala SVOJ stil...a sad sto crno i pomalo drugacije ljudi odmah svrstavaju u goth style-njihov problem.Uistinu,muzika koju slusam je prilicno zasluzna tome...to volim i pored ostalog najvise i slusam...Onda se,mozda,zaista i mogu svrstati medju gothe,ali ne u smislu na koji ti mislis...
A kakve ja veze imam sa teen gothicarkama kada mogu vecini da budem mama??? :misli:
Originally posted by Sutekh
... goth devojke. Pritom ne izgledaju kao da su izashle iz groba ili kao da su sishle sa tornja Notr Dama, vecj jednostavno furaju neki fazon 80ih.
Znam tacno na sta mislis...A o tome i pisem,samo ocito nisam najjasnija ni onima koji me znaju...
Muzika '80 je goth muzika(naravno da ne mislim na sve band-ove :) ) i samim tim neko ko se oblaci tako odmah mora biti svrstan u kategoriju gotha...Ni ja ne mislim na klasican fazon-belo lice,The Cure sminka oko ociju,crni ruz za usta...To je foliraza klinki koje zele da budu upadljive i zapamcene-samo su malo omanule po tom pitanju-mislim na to-ZASTO su zapazene i KAKO-pozitivno ili negativno...No,na neki nacin,meni su i simpaticne te devojcice jer se bar koliko toliko trude da budu kreativne(ako se to tako moze nazvati)a i nisu prihvatile City/Grand style...

ps. @ Sutekh - :up: za E.B.M. ,to se ovde,na moju zalost,retko spominje...
Korisnikov avatar
By *deni*
Po rezultatima ankete, najbrojniji su oni koji nisu fensi, a u stopu ih prate oni koji preziru taj fazon....
Ima li nade da se ova obeshrabrujuca statistika promeni?
By Storm
Originally posted by deni
Po rezultatima ankete, najbrojniji su oni koji nisu fensi, a u stopu ih prate oni koji preziru taj fazon....
Ima li nade da se ova obeshrabrujuca statistika promeni?
Ne.
Evo moj primer. Ovih dana idem u sandalama i ?arapama (kao nema?ki turisti). Mislim da ?e me uhapsiti modna policija.
Ali meni je lepo.
:camac:
Korisnikov avatar
By spark
nisam fensi.

inace, da vam prepricam jedno svoje iskustvo -

kaze pederka spark drugoj pederki (necemo je imenovati):

- jao, zeno, kakva si ti tetka!

- ama nisam tetka, nesrecnice, ja sam samo fensi!!!

:smeh: :rida: :smeh: :rida: :smeh:
Korisnikov avatar
By tramp
hm a da li postoji razlika izmedju fancy i fashionable odnosno da li fensi ljudi prate modne trendove ili to znaci doteran/a?

meni jos nije jasno znacenje termina pa ne mogu da glasam a monooogo volim da glasam :trep:
By ^djavoljeva^
nikakoooo!!!! :)
....pre bih se ubila nego da sam fancy,ali nemam nishta protiv
onih koji jesu....
svaki chovechuljak ima pravo da nosi shta ocje.......
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Jock.... zapravo, ne zanimaju me nikakvi trendovi... dok je ovako lepo vreme napolju furam neki sumanti polu-hipi fazon, prvi put u zivotu....nosim cak i suknjice na cvetice, sto mi je ranije bilo :bljak:

Zapravo, jako sam u raskoraku izmedju unutrasnjeg i spoljasnjeg ja, tako da jos nemam odredjeni stil. A i kad ga nadjem, nece biti fancy.
Korisnikov avatar
By *deni*
Evo sta se, izmedju ostalog dobije, kada se na google ukuca "fancy".....

Slika

Slika :puzzle: :puzzle: :puzzle: :puzzle: :puzzle:
Korisnikov avatar
By Deksi
Urban-fancy ponekad ali Trash-fancy nikada......
Imam neke fancy stvari ali to nisu one tipicne stvari Srpskog fenseraja,shabanske patike,kacketi i jaknice s krznom...od toga mi se baca pegla iskreno....
Nemam nista protiv osoba koje su u fancy fazonu iako ulavnom uz fensere vezujem narodnjake i povrsnost

Ali ako cu tako da generalizujem onda nemam veze sa fenserlukom jer niti imam isti ukus sto se tice muzike,oblacenja i interesovanja kao tipicni fenseri.....
By srbija
Originally posted by *deni*
Da li ste, u klasicnom smislu, fensi ?
Pod klasikom podrazumevam ono sto su:
Bosko
Sneki Dakic
Sani Armani
Luna Lu
Isidora Bjelica
Vendi
Ceca Raznatovic

Ako se pronalazite u bilo kojoj od ponudjenih varijanti, glasajte za opciju jedan.

vazno je da si prwog stawio boshka...ne widim nista na tom tipu,,,marora d*****......

wolim malo elegantno da se oblacim,mozda nekad trenerka obicno kad idem u gym na trening....
By жњ
ako pod fensi podrazumevas srbijansko "fensi po narodnim pevacicama" - onda nisam, niti bi ikad zelela da budem, a pretpostavljam da je bas ta mera ovde u pitanju :bljak:

Internacionalno gledano, znaci van malogradjanskih ociju nase ukusom siromasne zemlje, da ... ja sam veoma fensi. Recimo da parnjaka po ukusu za oblacenje nalazim u Njenom Velicanstvu Princezi Charlotte Casiraghi :icequeen:
By High Maintenance
Kod nas fancy znaci ili sarenis ili drugacije od neke klasicne varijante....a ni jedno ni drugo nema ni F od Fancy

Fancy =skupo ; sa druge strane skupa stvar nije obavezno Fancy...ko razume shvatice :D :D

Tako da Terranova and Co. ,ma koliko to mislili oni koji nose njihov trash,su sve samo ne fancy.....
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Fancy nema ama apsolutno nikakve veze sa cenom.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!