Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by p?elica
Ovo što si opisala kao problem sa kožom je imala
moja drugarica, i to identi?no. Onda sam je ja
bukvalno odvukla do dermatologa. Da ne širim pri?u,
?ovek je rekao da je problem u tome što bi ona isušila
kožu (koja joj je masna) sapunima i razno raznim
losionima, tonicima itd... a onda na nju tako
zategnutu bi stavljala kremice, koje su joj napravile
ogromnu štetu.
Napisao joj je dva recepta za magistralne lekove,
jedan se stavlja pred spavanje, drugi preko dana
(oba su kreme, ovaj što se maže preko dana je mat i
ne provali se da ga nosi). Poenta pri?e je da je izle?ila
sva zapaljenja, koža joj je glatka sada.
Ne volim da pametujem drugima, ali najiskrenije-
nemoj da ideš po salonima niti da na svoju ruku "gušiš"
kožu. Otiði do dermatologa.
Pozdrav i sre?no!

U principu ja nemam zapaljenja i bubuljica,vec se stvaraji miteseri po nosu(ali ta suva i zategnuta koza preko je problem da ih istisnem,ne dozvoljava im da izadju pa svako drugo vece pilingujem lice da skinem taj suvi sloj)...Kad pricam ljudima koje probleme imam svi me belo gledaju,u fazonu-pa malo ti je sjajna i necista i nista vise-ali samo ja znam koji trud mi je potreban da bi I TAKO izgledala...

Pcelice kad bi samo znala koliko dugo se spremam da odem do Avalske-vec su godine u pitanju...I uvek je nesto vaznije od toga,a kad nema vaznijeg onda zaboravim na to,pa i kad se setim onda je fazon-ma i nije mi tolika hica...i tako sve ukrug.
Reci mi jel` znas gde je ta tvoja drugarica isla,mozda mi je blize...pa cu se pre resiti!
By Gost
Ja nisam htela da širim pri?u; odvela
sam je kod privatnog dermatologa, koji je
prijatelj mog bivšeg. Ona nije imala nikakve akne,
nikakvo crvenilo, da ne misliš da kad kažem
"zapaljenje" da je to bila neka tinejdžerska koža.
Devojka je prosto uništila lice kremicama, šminkom
i self kozmeti?kim procedurama; a on joj je
prepisao dakle dve kremice (prave ih u apoteci
u 29 Novembra) i stvarno je pomoglo.
Ako želiš re?i?u ti gde da ideš. Poz.
Korisnikov avatar
By HARP
Ja sam nasledio glatku kožu od mame i tate :D

Ali i nežna je, pa mora se voditi racuna o njoj...

Koristim sve što je na prirodnoj osnovi, nikakve hemikalije...
Korisnikov avatar
By bambola
Da nije ni meni aknasta i mladalacki zapaljena koza-ali suva ko djon-to da.
p?elice poslala sam ti u2u za adresu tog dermatologa...
Korisnikov avatar
By HPLC
Khm, hkm :deda: Lepo se pokupite i odete u Biologique Recherche salon u BG, mislim da je u Cara Dusana at present i tamo vam ispitaju kozu.

Bolja kozmeticka kuca u Francuskoj ne postoji, sve ostalo je iza ove. Naravno, ukoliko vam novcanik dozvoli imate u Beauty Palace u BG takodje, preparate eksluzivnih kuca kao sto su Kanebo, La Prairie, Shiseido, Chanel, Dior, Estee Lauder...onda dolazi Clarins pa Clinique, odmah iza njih.

Svi preparati imaju kultni status u kozmetici, ne zato sto su ekstraorbitalno skupi (Kanebo EX la creme je oko 40 000 din), vec zbog enormne kolicine istrazivanja i nauke koja stoji besprekorno upakovana u tim malim kutijicama.

Naravno ima ljudi koji kazu da je to namenjeno samo snobovima i 'fenserima' koji zele da bacaju pare na gluposti, pa dragi moji i drage moje takve osobe nikad u zivotu nisu makle dalje od Nivea ili ne daj Boze Avona ili Oriflame (koji se btw nalaze na listi nepozeljnih kozmetickih preparata zbog sadrzaja formaldehida HCHO)...ali o tome drugom prilikom :)
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by bambola
Originally posted by p?elica
Ovo što si opisala kao problem sa kožom je imala
moja drugarica, i to identi?no. Onda sam je ja
bukvalno odvukla do dermatologa. Da ne širim pri?u,
?ovek je rekao da je problem u tome što bi ona isušila
kožu (koja joj je masna) sapunima i razno raznim
losionima, tonicima itd... a onda na nju tako
zategnutu bi stavljala kremice, koje su joj napravile
ogromnu štetu.
Napisao joj je dva recepta za magistralne lekove,
jedan se stavlja pred spavanje, drugi preko dana
(oba su kreme, ovaj što se maže preko dana je mat i
ne provali se da ga nosi). Poenta pri?e je da je izle?ila
sva zapaljenja, koža joj je glatka sada.
Ne volim da pametujem drugima, ali najiskrenije-
nemoj da ideš po salonima niti da na svoju ruku "gušiš"
kožu. Otiði do dermatologa.
Pozdrav i sre?no!

U principu ja nemam zapaljenja i bubuljica,vec se stvaraji miteseri po nosu(ali ta suva i zategnuta koza preko je problem da ih istisnem,ne dozvoljava im da izadju pa svako drugo vece pilingujem lice da skinem taj suvi sloj)...Kad pricam ljudima koje probleme imam svi me belo gledaju,u fazonu-pa malo ti je sjajna i necista i nista vise-ali samo ja znam koji trud mi je potreban da bi I TAKO izgledala...

Pcelice kad bi samo znala koliko dugo se spremam da odem do Avalske-vec su godine u pitanju...I uvek je nesto vaznije od toga,a kad nema vaznijeg onda zaboravim na to,pa i kad se setim onda je fazon-ma i nije mi tolika hica...i tako sve ukrug.
Reci mi jel` znas gde je ta tvoja drugarica isla,mozda mi je blize...pa cu se pre resiti!
NEEEEEEEEE NEEEEEE ULAZI U AVALSKU LJUBI TE TVOJA TETA ESCOBARKA, SVE I FECESOM DA SE MAZES IMACES DALEKO BOLJE REZULTATE! JA SAM TAMO ISLA JEDNO JAKO KRATKO VREME I TO SEBI NIKADA NECU OPROSTITI, A TO UGLAVNOM KAZU I DRUGI KOJI SU TAMO ISLI NA "LECENJE"....
Korisnikov avatar
By andjela
dove softening silk sampon za telo
dove sapun

za lice garnier pure kolekciju (imam masnu kozu) i garnier total fresh za preko dana
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja imam srece da mi je koza prirodno meka i nezna :zvezda: da cak i ne moram da se mazuckam stalno, ali to radim jer uzivam u mirisima........uzmem ono sto mi odgovara u tom trenutku po mirisu, a to su najcesce Johnson, Nivea, Dove.........
Korisnikov avatar
By *deni*
I meni je koza meka i negovana.

:sweet:
By Çâðê_DUP
Meni isto. :sweet:
I najvolim odnjegovane ljude.
Korisnikov avatar
By one of the people
ja se trudim da pijem 6 casa vode da mi koza ostane hidrirana i pijem 2x1000 mg omega 3 kapsulice dva puta dnevno

:kiss:
Korisnikov avatar
By *deni*
A ne.... Ja se mazem samo NIVEINIM mlekom za telo.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Moj drug koristi super piling za lice od meda i (zaboravih kog) brasna, a za telo samo to brasno pomesa sa gelom za tusiranje, i posle namaze neku hidratantnu kremu. Pocecu i ja da je koristim, ali mene mrzi da to pravim...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by odskoraBI
Moj drug koristi super piling za lice od meda i (zaboravih kog) brasna, a za telo samo to brasno pomesa sa gelom za tusiranje, i posle namaze neku hidratantnu kremu. Pocecu i ja da je koristim, ali mene mrzi da to pravim...
Imas u Estrogenu korisnu diskusiju na temu nege lica:

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?tid=18631
Korisnikov avatar
By coka
obozavam da se mazem svim vrstama kremica kao da ih menjam i istrazujem nove. dove proizvodi su extra ali za suvu kozu ili kad izlazim namazem se lush-ovim masazerom koza je glatka i sija se ali nije preterano masna. e sad za sve one koji imaju "problema" sa celulitom definitivno najbolji proizvod za nas obicne smrtnike avon lift and tuck. lice mi je hvala bogu cisto i mazem ga garnier kremicom
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!