Kris Mars: Britni odlucuje o svemu
Režiser spota I Wanna Go, Kris Mars Piljero je u intervjuu za New York Post pričao o Britni i njenom novom video spotu!
NYP: Kako ste se povezali sa Britni?
Kris: Pozvala me i pitala da li bih hteo da zajedno napravio koncept spota. Bio sam iznenađen, oduvek sam je smatrao jednim od kul pop izvođača.
NYP: Odakle ideja za ovakav spot?
Kirs: Pesma je zaista zabavna, brzog ripta i sa mnogo seksi tonova – ali meni su ključne reči bile be a little inappropriate. To se isticalo ali nisam želeo da napravim video o seksualnim nepriklatnostima – taj vajb niko od nas nije želeo. Tražili smo zabavne načine da budemo nevaljali. Ona je Britni Spirs – kako biste vi reagovali kada bi joj tražili autogram a ona vas uhvatila za guzu?!?
NYP: Da li ste se bojali da će reakcija možda biti uh, još jedan video sa paparacima?
Kris: Ne. Video sam sve njene video spotove i želeo sam da izvučem ono što volim od Britni ali da bude novo. Jedna stvar koja mi se izdvojila je to da je svako povezivanje sa paparacima bilo više njihovo konstatovanje, nego sama akcija. Nikada nije dobila priliku da im uzvrati udarac. Mislio sam da je ovo odlična šansa da se našali sa njima ali da im istovremeno kaže odj**i te!
NYP: Bukvalno! Da li je bilo nekih zamerki njenog tima zbog reči na slovo j?
Kris: Napisao sam taj početak ne znajući da li će na njega pristati ali sam se iznenadio kada sam video da je zainteresovana. Njen sam fan, gledao sam je u How I Met Your Mother i Saturday Night Live i mislim da ni u jednom spotu nisu iskorišćene njene komičarske sposobnosti. Čak i kada su imali neku priču, nijedan od spotova je nije prikazao iz tog aspekta. Nikada nije imala spot gde je mogla da prikaže njene glumačke sposobnosti i da se zabavlja dok je istovremeno super opasna. To je bio moj cilj od prvog dana. Želeo sam je da bude zabavna, opasna i super kul.
NYP: Kruži puno glasina da Britni vodi njen tim i da ona nema tu puno udela. Kao neko ko je radi sa njom, koliko tu ima istine?
Kris: Reći ću vam, sve su to sranja. Svaki izvođač ima svoj menadžment, to im je posao. Za to su plaćeni. Sastao sam se sa njim, pričao sa njom, kroz koncept prošao sa njom. Bila je za saradnju. Predložila je neke alternative i neke stvari izmenila. Koliko god da je menadžemnt uključen, ovo je bio koncept koje je Britni zaista gotivila. Bila je veliki deo celog procesa nastajanja.
NYP: Za kraj, u spotu se pojavljuje reklama za Crossroads 2: Cross Harder. Jako mi se dopalo, odakle ideja za to?
Kris: Trebao sam naziv za tu reklamu i mislio sam da je to savršeno. To je poslastica za fanove. Plus, Die Hard 2: Die Harder (Umri muški 2) je najsmešniji i najfantastičniji način za naziv nastavka nekog filma. Osetio sam da je to prava stvar. Kada je Britni videla, oduševila se.