Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Srbija na Evrosongu 2010.

1. "Ovo je Balkan" pobediće u Oslu
7
8%
2. Miloan će biti medju tri majbolja pevača na Evrosongu 2010.
2
2%
3. Zauzeće jedno od prvih pet mesta
5
6%
4. Biće medju prvih 10
16
19%
5. Biće u "zlatnoj sredini"
11
13%
5. Biće u "zlatnoj sredini"
11
13%
6. Naći će se na začelju
9
10%
7. Neće se ni plasirati u veliko finale
25
29%
Korisnikov avatar
By Herald
Preznojih se na melodiju :D

A kako je otpevao, krenuse mi suze - procistilo me. Kodirao je glas jakom emocijom ( za razliku od Jelene tomasevic koja ima, samo cu reci, jak glas )
Korisnikov avatar
By Herald
Ima i spanska verzija

''

I ovo ne peva Harel, nego youtube-španac
Korisnikov avatar
By Sheytan
Nastup srpskog predstavnika Milana Stankovića na Eurosongu biće upečatljiv i moderan, najavljeno na ispraćaju koji je organizovao RTS. Predstavnici Srbije nastupaju u prvom polufinalu 25. maja.

Radio - televizija Srbije, sada već tradicionalno, organizovala je ispraćaj naših učesnika na predstojećem Evrosongu.

Predstavnici naše delegacije, okupljenim brojnim novinarima, najavili su upečatljiv i moderan nastup Milana Stankovića koji će na sceni biti sa pratećim vokalima Saškom Janković i Zoricom Brkić i dva plesača Aleksandrom Jelenkovićem i Markom Stojiljkovićem.

Pedesetpeti Evrosong održaće se od 25. do 29. maja u Oslu. Ove godine učestvuje 39 zemalja, a Milan Stanković, koji će izvesti pesmu "Ovo je Balkan" Gorana Bregovića, Marine Tucaković i Ljiljane Jorgovanović, nastupiće u prvom polufinalu 25. maja, sedmi po redu.

Naša delegacija put Osla kreće u subotu. Prve probe su već narednog dana.

RTS i Ambasada Srbije u Norveškoj organizuju koncert Gorana Bregovića i njegovog "Orkestra za svadbe i sahrane" 19. maja. Specijalni gost na ovom koncertu biće Milan Stanković.
Korisnikov avatar
By poison
Sramota...ponekad se bas postidim zbog drugih.
U ovom slucaju drugi su Srbija...
Toliko talentovanih mladih izvodjača i kompozitora imamo, a saljemo :biiiip: ...
Korisnikov avatar
By Sheytan
Sa zadovoljstvom podižem ovu temu, da se vidi koliko su GS forumaši omašili.

Najviše, njih 25 glasalo je da Milan neće ući ni u finale.

Sinoćni uspeh ih je u potpunosti demantovao.

Milan Stanković u finalu, a šta kaže Brega?

Završen žreb u Oslu - "Ovo je Balkan" je osma pesma koja će se finalne večeri 29. maja oriti Arenom.

Slika

Srpski predstavnik na 55. Eurosongu Milan Stanković, nastupiće osmi u finalu takmičenja 29. maja, odlučeno je žrebom u Oslu.

Kompozitor pesme "Ovo je Balkan" Goran Bregović je jutro nakon prve polufinalne večeri, podelio sa novinarima svoje utiske o Milanovom plasmanu, a onda i samom nastupu.

"Bio sam srećan što smo ušli u finale, dalje je sve božija volja", rekao je Brega na pres konferenciji održanoj povodom predstojećeg muzičkog festivala na Ušću.

Novinari su želeli da znaju i šta Brega misli o njegovom nastupu na Eurosongu, pošto je iz Beograda krenuo u "drugom fazonu". "I da imam zamerke, ne bih vam rekao. Nije mi prijatno da govorim o tome".

Sviđao se Bregoviću Milanov nastup ili ne, tek naš predstavik na Eurosongu, nastupa osmi.

Nakon završetka polufinala, u kome se mlada Zvezda Granda zajedno sa još devet učesnika, glasovima publike i žirija, plasirao u finale takmičenja, održana je konferencija za novinare na kojoj je svakom od deset finalista postavljeno po jedno pitanje.

Milan Stanković je kao i prethodne dve nedelje privukao veliku pažnju medija koji su se posebno interesovali za njegov specifičan stil, koji je čak kopirao i voditelj ceremonije.

Upitan da li ima neki savet za mlade koji žele da kopiraju njegov stajling, Stanković je odgovorio da u Srbiji ima već mnogo tinejdžera koji imaju istu frizuru kao on i da ga to čini veoma srećnim.

U finalu 29. maja nastupiće predstavnici Bosne i Hercegovine, Moldavije, Rusije, Grčke, Portugala, Belorusije, Belgije, Albanije, Islanda i Srbije, 10 finalista koji će sutra biti izabrani u okviru druge polufinalne večeri i predstavnici zemalja direktnih finalista -Velike Britanije, Nemačke, Francuske, Španije i domaćina, Norveške.
Korisnikov avatar
By Hton
navijamo za milana i grke! :kolo: :angramaina:
Korisnikov avatar
By Nbegi
1. "Ovo je Balkan" pobediće u Oslu 7 (9.72%)
2. Milan će biti medju tri najbolja pevača na Evrosongu 2010. 2 (2.78%)
3. Zauzeće jedno od prvih pet mesta 4 (5.56%)
4. Biće medju prvih 10 14 (19.44%)
5. Biće u "zlatnoj sredini" 11 (15.28%)
6. Naći će se na začelju 9 (12.5%)
-------------------------------------------------------------------
7. Neće se ni plasirati u veliko finale 25 (34.72%)
-------------------------------------------------------------------

Želim da čestitam ovim dvadesetpetoro forumaša na izuzetno realističnoj proceni kao i verovanju u plasman Milana Stankovića i njihovoj nesebičnoj podršci koju su mu od sveg srca pružili ovakvim glasanjem :smeh: :smeh: :smeh:

Gde ste sada, miševi? :rotflmao: :giggle:
Korisnikov avatar
By 2kune
bez obzira kako će se plasirati, mislim da je to sramota... čak ga je i Erik Rozi zajebavo s perikom... :awesome:
Korisnikov avatar
By Nbegi
To se zove besplatni publicitet a to je daaaaaaaleko od sramote :)
Korisnikov avatar
By 2kune
ma cili taj eurosong treba dat pod diktaturu san rema... :mag:
Korisnikov avatar
By deran
...sa voditeljem benediktom...:rotflmao:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa dobro, i 2007. su se svi manje više zgražavali nad Šerifom i njenom " Molitvom ", prognozirajući joj debakl na Evroviziji, a ona trijumfovala.
Posle su se svi radovali kad je pobedila.
Nije to ništa strašno.
Neka tako bude i ove godine.
:fige:
Korisnikov avatar
By deran
na tebe će tijanić bacati ili kletve ili bombe...:lol:
Korisnikov avatar
By Sheytan
Bravo za onih 11 forumaša koji su predvideli da će naš predstavnik biti u "zlatnoj sredini". Od ukupnog broja glasova to je 14.67 odsto tačnih klikova jer je Milan Stnković 13-tim mestom prvi na drugoj polovini liste od 25 učesnika u finalnoj večeri.

SlikaSlika

Da budem iskren očekivao sam boljim plasman, mada je i ovo veliki uspeh mladog Grandovog pevača. Mislim da bi imao još bolji plasman da je nastupio u nošnji kakvu je imao na izboru za srpskog predstavnika u Oslu.
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
gledah glasanje, googlovah neke pesme...
kako smo se nadali dobro smo se udali!
to 12/13. mesto je uhvaceno samo zbog bregine stare slave... :zakljucano:
vise srece (i pameti) sledece godine.
Korisnikov avatar
By EnRage
Ma nije toliko zbog stare slave koliko zbog toga sto se dijaspora digla na noge i to na javni poziv drzavnih vlasti Srbije. Srbija je dobila bodove od susjednih zemalja od kojih uvijek i dobiva te od zemalja u kojima ima dijasporu: Njemacka, Svicarska, Svedska...Zemlje u koje nisu susjedne i u kojima nema Srba uglavnom Milanu nisu davale bodove.

Dijaspora i susjedi spasili su i Azerbejdzan koji se na kraju popeo medju prvih 10 i tako. Uvijek je dvojben taj "uspjeh" na Eurosongu.
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
ima i tu istine, naravo.
ali, ni dijaspora nece da daje visoke bodove za poskocicu. neki susedi su nas svetski ispalili! ali dobro... realno, pesma je ocajna.
kad nas je marija predstavljala svi su, manje-vise, glasali za nas.
Korisnikov avatar
By Sheytan
Originally posted by EnRage

... sto se dijaspora digla na noge i to na javni poziv drzavnih vlasti Srbije.
Ne sporim da dijaspora doprinosi plasmanu takmičara, ali je naš Milan zaista ostavio dobar marketinski utisak, što je vrlo bitno za dalju karijeru...

Evo zanimljivog teksta o tome:

Slika

Američki blogeri balave kada vide našeg Milana Stankovića

Nemačka je osvojila Evrosong, ali naš predstavnik Milan Stanković, sudeći prema komentarima poznatih američkih blogera, bez problema može da napravi karijeru „preko bare”.

Nakon što je video nastup Milana Stankovića na Evrosongu, najpoznatiji bloger na svetu Perez Hilton ironično se „zahvalio“ Srbiji što su poslali „urnebesnog predstavnika“. Mnogi su prokomentarisali taj blog i nisu se složili s njim, a on je očigledno bio dobar povod ostalim poznatim blogerima da počnu da se bave Milanom.

Kao što to uvek biva, nekom se izrazito dopao nastup, dok neko ismeva i pesmu i stajling našeg mladog pevača. U svakom slučaju, on je dobio željeni publicitet, čak veći i od same pobednice takmičenja Lene.

- Moje bradavice se nisu toliko ukrutile još od kada sam prvi put video spot za pesmu „Barby girl” od Akve - bio je jedan od komentara Milanovog nastupa. Mnogi su ga uporedili sa tinejdž senzacijom iz Kanade Džastinom Biberom, i to uglavnom zbog frizure. „Izgleda kao da je sa planete Tokio, a ne iz Srbije”, komentarisali su njegov stajling.

Blogeri su se uglavnom složili da pesma nije kvalitetna i da ne treba da pobedi, ali takve komentare je dobila i predstavnica Nemačke. Prema njihovom mišljenju, pobednik je trebalo da bude Tom Dajs iz Belgije, koji je završio takmičenje na šestom mestu.

Ipak, najveću pažnju je izazvala činjenica da je u finalu Španija nastupila dva puta. Razlog tome je što je tokom njihovog nastupa na scenu na kratko upao Katalonac poznat kao Džimi Džamp, koji je odigrao par taktova uz njihovu pesmu pre nego što ga je obezbeđenje sklonilo. On je i ranije upadao na razna takmičenja, a trenutno traži sponzora za SP u Južnoj Africi.

Najveće razočarenje doživeli su Englezi, koji su treći put u poslednjih osam godina završili na poslednjem mestu, dok je Nemačka ostvarila drugu pobedu u istoriji Evrosonga.

- Mnogo me više brinu rezultati prijemnog ispita za fakultet koji sam polagala pre takmičenja - bila je iskrena pobednica Lena.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!