- 07 Sep 2008, 13:20
Za nekih mesec dana eto Sajma knjiga u Beogradu. Da li ćete ići i planirate li nešto da kupite?

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Ulix
Pitanje je sta cu kupiti, a sta ukrasti.![]()
Originally posted by abcd
Koliko se placa ulaz za sajam i u kom periodu traje ?
Originally posted by TotNa sajtu sajma ima kalendar i tamo piše 20.10.2008 - 26.10.2008, što znači da je ovog puta ponedeljak do nedelje (mislim da je i prošle godine bio ponedeljak uveče taj prvi dan).
Ne znam koliko će koštati ulaz. Počinje obično poslednje nedelje oktobra, u utorak kada je otvaranje - pa od srede je već pravi sajamski dan - i tamo do ponedeljka.
Originally posted by TotOve godine više ništa ne planiram, možda jedan od onih atlasa Kreativnog centra
planirate li nešto da kupite?
Originally posted by jukieJa sam imao način za ulazak bez karte i više puta primenjivao. Problem sa velikim ograđenim prostorima je što je se ne mogu kontrolisati svi mogući prolazi. Ukratko: ako se ulaznica kontroliše na glavnom sajamskom ulazu, kako obično biva, onda ti karta ne treba; ali ako se ulaznica pokazuje na ulazu u treću halu gde je sajam obično smešten, onda je bojim se ufur onemogućen. Prošle godine nisam bio pa ne znam gde su se pokazivale karte.
Ja ulaz neću da plaćam jer će ulaznica da mi pojede popust (ako takav postoji) nego ako bude moglo nekako da se uđe za dž onda ulazim.
Originally posted by SunceSunce, od "Morisa" se pocinje...
Voleo bih na ovom sajmu knjiga da kupim "gej" romane, da malo prosirim vidike. Koje mi romane preporucujete?
Bazenska biblioteka, Moris...?
p.s. prosle godine nista nisam nasao, nista gej.![]()
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxNema toga što Miško ne bi mogao da finansira...
da me ne bi isfinansirao ni Miskovic
Originally posted by Silvija PlatAko ne odeš, možeš knjigu da naručiš preko interneta:
ali bih definitivno potrazila O proseravanju, gospodina H. Frankfurta.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!