Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by shumadinacDesperate Housewifeves su kod nas 3899 dinara...
Koliko su seckali tu seriju kod nas (te puštaju, pa prekinu, pa repriziraju, pa najednom je nema više...), zaboravio sam i o čemu se radi, ali se sećam dobro likova, i pojedinih parova....
A baš me nervira, što se tiče izbacivanja serija na DVD, kad nema prevod.Ne isplati se kupovati, pošto takva DVD izdanja nisu baš jeftina. Npr. ja bih izdvojio 80 evrića za komplet Seinfelda, ali naravno, nema prevod.Jeste da danas maltene svi razumemo engleski, ali lepše je kad razumeš baš svaku reč...
Ali skoro sam video reklamu za prvu sezonu Domaćica kod nas, tako da se nadam da će to da izbace po nekoj povoljnijoj ceni...i naravno sa prevodom!
Originally posted by ogi_nsmoracu da te razocharam, ali teshko da ce se Sundjer Bob ikada pojaviti kod nas na DVDu...
кад видех наслов теме улетех у њу с надом да се ради о
СУНЂЕР БОБУ
али с нашом синхронизацијом!
е то би купио и за 3899 динара!
а овако 90210 ми је некако пассе![]()
![]()
![]()
ПС ако неко има инфо о томе да ће Сунђер Боб ускоро изаћи (наша верзија) нек ме обрадује...![]()
Originally posted by crawenOriginally posted by shumadinacDesperate Housewifeves su kod nas 3899 dinara...
Koliko su seckali tu seriju kod nas (te puštaju, pa prekinu, pa repriziraju, pa najednom je nema više...), zaboravio sam i o čemu se radi, ali se sećam dobro likova, i pojedinih parova....
A baš me nervira, što se tiče izbacivanja serija na DVD, kad nema prevod.Ne isplati se kupovati, pošto takva DVD izdanja nisu baš jeftina. Npr. ja bih izdvojio 80 evrića za komplet Seinfelda, ali naravno, nema prevod.Jeste da danas maltene svi razumemo engleski, ali lepše je kad razumeš baš svaku reč...
Ali skoro sam video reklamu za prvu sezonu Domaćica kod nas, tako da se nadam da će to da izbace po nekoj povoljnijoj ceni...i naravno sa prevodom!
ja imam englesko izdanje, mislim da je identichno kao nashe, ali je ispalo jeftinije, iako je narucheno preko Amazon-a i stiglo iz UK...
Originally posted by crawenпа то што глуми
moracu da te razocharam, ali teshko da ce se Sundjer Bob ikada pojaviti kod nas na DVDu...![]()
jedino ako se neshto drastichno ne promeni...
ne zaboravi da ni The SpongeBob SquarePants Movie kod nas nije bio u bioskopima, a kamoli se pojavio na DVDu... a u filmu/crtacu izmedju ostalog glumi David Hasselhoff, a glasove pozajmljuju Alec Baldwin i Scarlett Johansson...
Originally posted by shumadinacvideo sam u IPS-u ili u Plato-u, znam da sigurno ima u Mamutu...Originally posted by crawenOriginally posted by shumadinacDesperate Housewifeves su kod nas 3899 dinara...
ja imam englesko izdanje, mislim da je identichno kao nashe, ali je ispalo jeftinije, iako je narucheno preko Amazon-a i stiglo iz UK...![]()
a ja mislio da će biti to još jedno "kiosk" izdanje, maximum hiljadarka...jes' da imam obe sezone na kompu, ali original je ipak original, tako da možda se desi da uzmem...a jel znaš možda gde se prodaje i ko je izdavač???
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!