Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Evo oka?i?u ovaj post na više mesta po forumu ?isto da bi svi zainteresovani videli, pošto je dnevno aktuelno, pa ga posle brišite. Danas (no?as) je na HRT2 od 23:20 ili 23:30 (zavisno od reklama) poslednja epizoda serije "Oz", koja traje više od sat i po (kako bi imali vremena da pobiju ve?inu glavnih likova), tako da ko ho?e da je odgleda neka dremne poslepodne ili popije puno kafe uve?e :)
Korisnikov avatar
By nEne
skapirao sam da je posledja epizoda veceras. i zao mi je zbog toga, bas sam se navikao da gledam tu seriju uvece...

inace, izuzetno me zanima sta ce da bude sa beecherom, kellerom i shillingerom, verovatno nesto sto se najmanje nadamo! uh, kako je keller ispao odvratan proteklih epizoda! :andjelak:

sto bi rekao HBO-sajta -- gone but never forgotten!

:placko: ;)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by demian
inace, izuzetno me zanima sta ce da bude sa beecherom, kellerom i shillingerom, verovatno nesto sto se najmanje nadamo! uh, kako je keller ispao odvratan proteklih epizoda! :andjelak:
Mislim da namerno pokvare li?nosti kada unapred znaju da ?e da ih ukinu, kako ne bismo plakali što ih više nema... i moraju sve pozitivne likove da pretvore u negativne i obrnuto, npr. onog ?uvara što je igrao košarku pa su mu secnuli nogu...
Jeste li primetili one tetovirane o?i koje Šilinger ima pozadi na glavi? :okret: mislim da je to da ga ne bi napadali tigrovi :doh: :klap:
By Storm
Ta serija je nasilna preko svake mere, prestao da gledam još pre par nedelja. Trebalo je i ranije.
Iako je tu relativno opušteno prikazana homoseksualnost nekih likova, u toj kombinaciji seksa sa tolikom brutalnoš?u ima nešto vrlo homofobi?no.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Storm
Ta serija je nasilna preko svake mere, prestao da gledam još pre par nedelja. Trebalo je i ranije.
Iako je tu relativno opušteno prikazana homoseksualnost nekih likova, u toj kombinaciji seksa sa tolikom brutalnoš?u ima nešto vrlo homofobi?no.
Jedno vreme je bila prili?no "sa nadom u bolje sutra", dobro pobedjuje i sli?no, ali ove dve zadnje sezone su sve više crnjaci, beznaðe i sli?no.
Ne svidja mi se što su ?esto koristili onaj šablon da epizodu posvete nekom aspektu (kod odredjene li?nosti) pa na po?etku slede?e taj neko kaže Nema veze, i sve zaborave. Naprimer kad je Rebadow proveo celu epizodu na netu traže?i narodnu medicinu (biljke iz džungle) da mu izle?e unuka, i onda u slede?oj epizodi par minuta od po?etka ga Agamemnon pita Šta bi sa narodnim lekovima, a ovaj kaže Ma odustao sam, nisam hteo da pružam lažnu nadu... MOLIm???
Se?ate se kada smo diskutovali Seks i grad, pa smo pomenuli kako razmišljamo o onim Kerinim pitanjima koja postavlja. E pa i ova Hilova nisu loša, s tim što on prili?no daje odgovore pa da zaokružuješ...
Samo sam se plašio da mi ne ubiju Marfija do kraja serije, ali eto nisu... Ode sa MekManusom u bolje sutra...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ja sam o?i svoje isplakala za Beecherom, a i ostalih mi je bilo žao.

Super je (bila) serija :up:
Korisnikov avatar
By nEne
meni je keller bio jako dirljiv, eto sta biva kada los covek voli! :placko: on voli, ali je to tako destruktivno -- po okolinu, po voljenog subjekta, i na koncu na njega samog. bas mi je ispao dobar.

i slazem se, oz je bila jedna super serija!
Korisnikov avatar
By spliff
gleda li neko reprizu?
Korisnikov avatar
By Rei
A gde se to daje?
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by REI
A gde se to daje?
HRT2 svake večeri iza ponoći :kokice:

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By colorado
Nikad cuo. To puno ime, ili neka skracenica?
Korisnikov avatar
By Rei
Puno ime. Mislim da se prikazivala kod nas na BK, pre...
Korisnikov avatar
By ::fy::
Da, bila je na BK...sada je na HRT2 iza ponoći, vikendom...valjda. Nikada me nije privlačila ta serija, kao uostalom ni 24, a ni sam ne znam iz kog razloga...
Korisnikov avatar
By spliff
svaki da ide na hrt2, pretposlednja serija pre fajronta...
Korisnikov avatar
By jukie
Najbolje je što sam prvo mislio da je OZ skraćenica od okružni zatvor... pa se ispostavilo da se tako zove i na engleskom... :sesir:
Originally posted by colorado
O kojoj seriji vi pricate??
Oz je nekakav zatvor koji zovu i Emerald City, po gradu iz knjiga o Ozu (gde je švrljala ona mala Doroti sa psom Totoom). Drže sve moguće zatvorenike zajedno u nekoj vrsti amfiteatra gde su im sobe u krug na spratu, a dole u sredini se okupljaju da gledaju teletabise na Tv, igraju karte itd. Neprekidno se kokaju međusobno, drže se u grupama od po 7-8 istovrsnika (npr. crnci muslimani, crnci ne-muslimani, skinhedsi, Italijani, hispanici itd) a ima i nekih koji nigde ne pripadaju pa služe za zaplet (Bičer dobrica, Keler psihopata, dva starca kojima sam zaboravio ime). Postoji i oko 7-8 čuvara, medicinskog osoblja itd. Periodično dolaze novi zatvorenici od kojih 1-2 ostanu do daljnjeg a ostale pokokaju. Mislim da je ukupno jedna osoba puštena na slobodu i to je neki iz grupe gejeva.
Korisnikov avatar
By spliff
oz as in oswald correctional facility

emerald city, ili m city je samo jedno odeljenje u oz-u
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
super je Oz! zapalio sam se tek nedavno kad sam imao prilike da ga gledam svako veče. serija je prebrutalna!!! totalno super! a zapalio sam se još više kad se pojavio lik sa gornjih fotki. bio mi je super i u Law&Order kao str8 detektiv, ali kad sam ga video kao krimosa... :bale:

no sad sam opet počeo da zabušavam, pa se sve nadam da ću ga nabaviti negde na DVD-u da gledam na miru od početka.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by 2Q2Bstr8
još više kad se pojavio lik sa gornjih fotki. bio mi je super i u Law&Order kao str8 detektiv, ali kad sam ga video kao krimosa...
A ja sam imao suprotno iskustvo... tj prvo sam ga gledao u Ozu pa tek posle kao detektiva, i onda mi je bilo strašno kripi... svi ga tretiraju kao nekog mekanog dobricu :meda: i šalju ga kod zlostavljane dece da ih ispita jer mu se kao ona prirodno lako poveravaju... stalno mi je dolazilo da vičem Beži dete! to je Keler psihopata! Ubiće te! :vudu:
Isto sada daju varijantu Law/ordera Suđenje pred porotom, gde je jedan od policajaca onaj mali hispanik iz Oza sa duguljastom facom što stalno sedi u samici i maže kaku po zidovima iste... ne mogu nikako da pratim radnju a da ne pomislim kripi, kripi, kripi...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ta mi je bezveze, gledao sam dve epizode i skroz su dosadne. meni je SVU mnogo, MNOGO bolja.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a da li neko ima OZ na diskovima? :trep: :molise:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!