Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By kyrgyz
za tebe mali moj moze sve...cim snimak prodje digitalnu obradu mozes ga dobiti...o nadoknadi cemo se dogovoriti...moze i robna razmena...:-))))))))))))))))))))))))))))))))))
By dukkehjem
Originally posted by kyrgyz

za tebe mali moj moze sve...cim snimak prodje digitalnu obradu mozes ga dobiti...o nadoknadi cemo se dogovoriti...moze i robna razmena...:-))))))))))))))))))))))))))))))))))
haha, moze, moze... XD
mada... ja isto imam snimke koncerta i pride tonske probe, ekskluziva :D hehehehe, al to cuvam ko oci u glavi :smeh:
mozh samo ekipi da se prosledi :)
By dukkehjem
(salim se, ofc, sad cu da vidim ak uspem da convertujem, pa na yt da se okaci...)
Korisnikov avatar
By Kittrie
ja sam se nagledala koncerata i koncerata, svetskih imena itd.. i moram reci da je jospin koncert bio FENOMENALAN po svim standardima!!

mislim, sta reci za tu zenu, legendu.. :love:
nema se reci niti ista novo.. jedino sto sam ja bila ipak malo zacudjena KOLIKO dobro ona i dalje peva u ovim godinama, ocuvan glas joj nije izgubio voliminoznost, niti car koju je imao ranije, GENIJALNO !! a ona sarmantna kao i uvek , izuzetno lepo raspolozena i pravi showman.. da, i kako mladoliko izgleda !!

da ne krecem o BENDU !! kakvi su to profesionalci, umetnici, ne zna se ko je bolji bio od njih, apsolutno neverovatno zvuce !!

ozvucenje odlicno , bar tamo gde smo mi bili (a to je prvi red :D ) ..

i za kraj PUBLIKA - velika guzva, ljudi dosli sa svih strana, josipa je rekla da je neki decko doleteo iz ciriha cak na njen nastup.. sva godista u transu potpunom, ATMOSFERA neopisiva.. i lepa lokacija, tvrdjava na savi..

drustvo odlicno :D

...............

ovaj utisak ce potrajati jos dugo, duuuuugoooooooo :)
Korisnikov avatar
By Tungi
E stvarno je koncert bio nenadmasan:up:
Korisnikov avatar
By Island
meni se dopada ona njena prica izmedju pesama, luckasto i simpaticno
Korisnikov avatar
By sofia
N E P O N O V LJ I V O ! ! !
Korisnikov avatar
By Kittrie
@ Tungi

pa mogao si samo da kopiras moj :lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
.. ipak , sa svim duznim postovanjem JOSIPI, mislim da OVAKAV kocert je tesko ponoviti..

evo, i sofia i tungi (a oni su eXperti na temu), kazu da je bilo NENADMASAN i NEPONOVLJIV :D
By dukkehjem
Meni je prvi koncert na kome sam bio bio onaj u SC, i tada sam mislio jao, pa ona je genijalna nemoguce bolje, onda dodjem u Nis i tek poludim, a sada u Sapcu - perfektno! Ali sve se nadam da ce biti i jos boljih, nekako volim da razmisljam da Josipa uvek ima keca u rukavu (posebno sto je do sada svaki bio bolji od prethodnog)... I ja sam i dalje pod utiskom, a tvoja recenzija mi se jako dopala Kittrie :)
Sto se tice godista, ja ne mogu da zaboravim onu kul baku, koja je rekla neto kao "pa tako je deco, putujte i slusajte dok ste mladi, zazmuris na jedno oko, prespavas i na zemlji, samo da ima necim da se pokrijes, al treba sve proziveti dok mozete" :love: carica...

edit: a ovog puta sam imao srece i da vidim tonsku probu, tada sam Gojku dao cokoladu XD
juce okacih snimak na yt:

''

e, da, a da ne pricam sto sam u fazonu da mi je tesko da perem ruke jer se pozdravismo s Josipom zahvaljujuci Tungiju :hail:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by dukkehjem

Meni je prvi koncert na kome sam bio bio onaj u SC, i tada sam mislio jao, pa ona je genijalna nemoguce bolje, onda dodjem u Nis i tek poludim, a sada u Sapcu - perfektno! Ali sve se nadam da ce biti i jos boljih, nekako volim da razmisljam da Josipa uvek ima keca u rukavu (posebno sto je do sada svaki bio bolji od prethodnog)... I ja sam i dalje pod utiskom, a tvoja recenzija mi se jako dopala Kittrie :)
u pravu si, treba razmisljati tako, pozitivno (mada ja ne mogu da zamislim da bude sto ti kazes perfektije od onoga sto je bilo.. meni je ipak prvi njen koncert..) :)

Sto se tice godista, ja ne mogu da zaboravim onu kul baku, koja je rekla neto kao "pa tako je deco, putujte i slusajte dok ste mladi, zazmuris na jedno oko, prespavas i na zemlji, samo da ima necim da se pokrijes, al treba sve proziveti dok mozete" :love: carica...
da, bakica je brutalno genijalna :D
svaka cast kako si sve zapamtio od reci do reci sta je rekla !!

:hug:
By dukkehjem
Originally posted by Kittrie

u pravu si, treba razmisljati tako, pozitivno (mada ja ne mogu da zamislim da bude sto ti kazes perfektije od onoga sto je bilo.. meni je ipak prvi njen koncert..) :)
mmm, znam kako se osecas :) ja uglavnom po dva dana kasnije ne znam gde je levo, gde je desno, imam izlive emocija i tako, skroz ludilo...
Josipa te samelje i sastavi za tih dva sata koncerta...
Retko kada sam dozivljavao da budem tako potpun posle neke svirke.
Originally posted by Kittrie
da, bakica je brutalno genijalna :D
svaka cast kako si sve zapamtio od reci do reci sta je rekla !!

:hug:
hehe, fala :) tako se meni neki fragmenti zaglave i nema sanse da zaboravim :)
(ostalo mi je i kad si mi rekla "pa ja zivim zdravo, mislim.." i slegla ramenima XD ispadoh debil tad :) sorry jos jedanput, nisam hteo da budem arogantan/uvredljiv il nesto sl. :kiss: :hug: )
a kad se samo setim kako je igrala i pevala bakica :love:
e, i posle smo se rukovali sa njom! Ja, debil, krenuo da bacim bakici kosku (bio sam skroz u nekom tripu da je kul, a Gojko mi je posle tonske bacio kosku kad sam krenuo da se rukujem, pa me mozda to ponelo), al na kraju smo se fino rukovali :)
a, da, kad smo kod generacija, tu je bio i moj tata :) i njemu je super bio i odusevljen je forumasima koje je upoznao (ne secam se da li sam i tebe predstavio posto si posle naisla, ali sam ubedjen da bi mu se i ti svidela)
Korisnikov avatar
By kyrgyz
trebao si bre da joj poljubis ruku.... :nono: :yay: :mackodlak:
By dukkehjem
Originally posted by kyrgyz

trebao si bre da joj poljubis ruku.... :nono: :yay: :mackodlak:
uh, da sam krenuo, mverovatno bih je pojeo kolko obozavam tu zenu :love:
a tako je divna bila i prizemna i obicna i jednostavna, da je uzvisena u sosptvenoj jednostavnosti...
A tu je, naravno i Gojko macan hahaha kako ja tog lika obozavam :D
Slikao sam se i sa njime, car nevidjeni :love:
mnogo, mnogo fin covek
Korisnikov avatar
By deran
''

a ja mislio da ću se ja jedini setiti ledi gage... :lol:

komentari ispod govore sve....:hvala:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!