Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by E.c.h.o...Da slušaš njenu radio emisiju znala bi da ona već mesecima trubi o plastičnim kesama i kako u prodavnicama nikada ne uzima kese ... Zapravo, na to ju je navukao Dragan kada je u jednoj prodavnici čuo od neke prodavačice da su plastične kese otrovne ....
Jebote, preuzela je identitet Rejcel Rej! Sinoc je emisija bila cist plagijat emisije koju je R.R. vodila, sa Sandrom Bulok kao gostom (zenski rod - gosticom?) gde prica kako treba reciklirati kese i onda je vadila neke platnene, samo je umesto Sandre Bulok ovde bila neka gospodja iz Sense magazina.
Nish' mi se to ne svidja.
Originally posted by j::sStvarno ... prosto je neprijatno koliko brzo tera goste. Ima tako zanimljive goste, a tako malo vremena ... ja bih joj dao termin subotom od 18 do 20 ... i to npr. svake druge subote (da nabije čežnju narodu i da stigne da pripremi) ... jer ona sada piše kolumnu za Lisu, vodi radio program radnim danima, ima TV emisiju i skuplja priče za novu knjigu ... pored svih obaveza mora da se posveti i porodici i kao samohrana majka reši sve probleme. Nije lako
RR je tesko njesra. Ni ona ni Gorica nisu izmislile takvu formu emisije. RR je za razliku od Gorice totalno nezanimljiva. PNK bi trebalo da traje najmanje dva sata. Ne svidja mi se trpanje tolikih tema u manje od 1h.
Originally posted by MarvinScenografija jeste plagijat. Emisija nije. RR bazira svoje emisije na kuvanju , savetima pri kuvanju, dok Gorica kuva suljpa ... pa da vidimo koliko je to isto
Ma može ona sad da priča šta hoće... Ja sam RR pogledao prvi put tek posle Goricine emisije... i onakav plagijat se odavno nije desio kod nas!
Isto isto!
Čak i kuhinja u istom delu studija stoji!
Ajde da Rejčel ne ide na našim kanalima (RTV), pa da bruka bude manja.
Grozno.
Veeeliki BUUUU za Goricu i B92![]()
Originally posted by WhereIsTheLoveZavidim ti.
Bio sam juce u B92 i upoznao sam Goricu i Dragana (i mnoge druge). Od 8-9 sam bio kod tonca ispred studija i u toku pauza kao i posle 9 sam pricao sa Draganom i Goricom. Dragan je uzivo mnogo drustveniji ali su oboje jako fini.
BTW, tonac je MEGA HOT!!! (i mislim da je nekoliko puta DJsao u Apartmanu)
Originally posted by KiWiHahah, idem opet ovih danaOriginally posted by WhereIsTheLoveZavidim ti.
Bio sam juce u B92 i upoznao sam Goricu i Dragana (i mnoge druge). Od 8-9 sam bio kod tonca ispred studija i u toku pauza kao i posle 9 sam pricao sa Draganom i Goricom. Dragan je uzivo mnogo drustveniji ali su oboje jako fini.
BTW, tonac je MEGA HOT!!! (i mislim da je nekoliko puta DJsao u Apartmanu)
Ako bude prilike, voleo bih da nekad povedeš i meneAko treba, ima i da platim
![]()
Originally posted by WhereIsTheLoveDragan je na hrvatskom primorju, a Gorica u Indiji
Hahah, idem opet ovih dana![]()
(Uglavnom zbog tonca)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!