Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by gorilica
Pa naravno da je dobro.![]()
Postoji čak i srpski sajt posvećen seriji. Baš juče skidao prevod za 18-u epizodu 3-e sezone.
http://www.battlestarserbia.com/bsg/
HoplitJa sam odgledao tu epizodu bas onda kada si napisao post da se identifikujes sa njim, ali bilo mi zao da ti kvarim
Ne mogu da verujem da su mi ubili Bilija! Mislim, nije mi bio nesto seksipilan - nije uopste, ali tek sto sam nasao nekog da se identifikujem, likovi ga roknu! Vise ne mozes da budes ni kavaljer/mlakonja u postapokalipticnom SF-u...
Cripple-pigI ja sam konacno dosao do kraja. Meni su mnogo bolje sledece 2 scene:
....no, moram da priznam da su me podsetili zašto volim ovu seriju i to samo u dve scene - mali spoiler - ne čitati!!!:
1. Kada XO odalami šesticu u pritvoru pa mu ova vrati (ovde sam se i doslovno napalio )
2. Kada crvić Li Adama na suđenju Baltaru ispituje predsednicu pa je pita koristi li opet kamalu, a ona ga onako ledeno pogleda i kaže "zar me nećete pitati zašto?"
Originally posted by KiborgSram te bilo. Kada Sajlonci budu napali Zemlju i mi svi izginemo, a vi tamo dole u... (undisclosed very secret location in southwest Shumadia) ... tamo zapalite u svojim Mig-29 ka spasenju i slobodi, zahvaljivaćeš samo sebi što si bio dovoljno dalekovid.
Čitam ovo i balavim, ja se tamo smaram, a vi ovde gledate Galacticu? Aaaa, gde mi bi pamet i kud ne izabrah civilno služenje? Dobro, da ne kukam više, učlanjujem se u ovaj klub sa velikim zadovoljstvom. Odgledao sam veći deo prvog serijala i slažem se sa onima koji su konstatovali da je ovo jedna od najboljih SF serija ikada.
Kada završim sa ovom prokletom vojskom, pokupiću sve što nisam odgledao i vraćam se ovoj diskusiji!!!
Originally posted by Nocturnal
Sta mislite, da li je Starbak prikaza ili stvarna? Da li je stvarno imala "prelaz" i sad se vratila ludja nego ikada? Da li je Sajlonka? Da li su ono 4 Sajlonci? Nesto ih ocigledno povezuje, ali da li je to to? Saznajte u 4 sezoni za godinu dana...
Originally posted by HoplitHa ha, ideš sinak u kasarnu, a ne u hotel, tako da preskoči to nošenje laptopa moj ti je savet. Sve i da ga poneseš, dok si mlad vojnik, odnosno gušter, nećeš imati vremena ni da u wc odeš ko čovek, a kamoli da spavaš ili gledaš neki film. Ako hoćeš nešto da nosiš, neka to bude neki mp4 plejer (da slušaš malo muziku ili radio, ili čak film, ako je kapacitet veći) otporan na udarce, jer kad ti komanduju "atomski s leva" i ti padneš na desni džep i skrcaš sve što se u njemu nalazi ili se na pešadijskim prekrekama zakucaš u gredu ili prospeš na patos i opet nešto razbiješ, sam si kriv
Ozbiljno, ja bez laptopa u vojsku ne idem. Čuo sam da osoba koja je odrasla uz struju i tekuću vodu nema s kim da se druži u vojsci. A i Kiborže, kako bismo bili dostojni poštovaoci svih militarističkih SF likova služeći civilku?
Vojska je važna jer uči ljude kako super izgledati pod tuševima.
Ima i nešto o oružju, ali to nije važno ovde.
My point is... no, wait - there is none.
Chews Eye LabSlazem se sa tobom. 3 sezona je ubedljivo najlosija i puna gafova i nejasnoca. Prve 2 su keva za 3.
Izašla je krajem novembra specijalna jednoipočasovna epizoda Razor u kojoj su nam ispunili želju. Admiralka i Šestica jesu bile zajedno i sa ovim su me naterali da im oprostim treću sezonu i da me ponovo u potpunosti nalože.
Chews Eye LabI ja sam nailazio iskljucivo na verziju Razora od sat i po. Koliko sam nacuo trebalo bi da postoji specijalno DVD izdanje od 2 sata.
P.S. Navodno je ova epizoda trebala trajati 2 puna sata, ali oboje smo nalazili jednoipočasovne pa smo zaključili da su scene znojavog seksa isekli....bitange!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!