Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By djo
ja gledam veceras :dance:
By жњ
Originally posted by Paki

@ xyz ....... Jel si primetila kad sam kasnije ušao na 5 min. u salu? ... I to baš na onaj slatki deo :mljac: ... ( "Je li neko do sad pevao himnu tvom dupetu?" :smeh: )

haha, kako nisam, cak sam ti i mahnula, ali sumnjam da si me video u onom mraku. doduse, nisam primetila kad si izasao jer mi je film totalno obuzeo paznju.

a pevanje americke himne u dupe je vrh scena :smeh:
By жњ
e da..

tacno se izvaljuje po reakcijama publike ko je "shta". dok se jedan deo neprestano osmehuje (MI), drugi deo zapanjeno gleda ;)
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by xyz
e da..

tacno se izvaljuje po reakcijama publike ko je "shta". dok se jedan deo neprestano osmehuje (MI), drugi deo zapanjeno gleda ;)
Hehehe... pa jbg, ko im jebe mater "neobaveštenu"... :njanja: ... Reci mi jel bilo napuštanja, odlazaka sa projekcije?
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by xyz

@ xyz ....... Jel si primetila kad sam kasnije ušao na 5 min. u salu? ... I to baš na onaj slatki deo :mljac: ... ( "Je li neko do sad pevao himnu tvom dupetu?" :smeh: )

haha, kako nisam, cak sam ti i mahnula, ali sumnjam da si me video u onom mraku. doduse, nisam primetila kad si izasao jer mi je film totalno obuzeo paznju.

a pevanje americke himne u dupe je vrh scena :smeh:
Nisam video mahanje, a kasnije sam se trudio da izađem što tiše pa zbog toga...

... A pazi, taj deo filma koji sam video je toliko realan i opušten da ja nemam reči... :klap:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by bojandjo
ja gledam veceras :dance:
Ne videh te kad si dolazio :( , bio sam u Merlinki, sređivao... Kakvi su ti utisci? :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by xyz
e da..

ja kad sam gledao film publika je bila više nego korektna. naravno, svi su se smejali na ovu već pomenutu, legendarnu scenu, ali ko i ne bi... tako da nije bilo baš nešto "zapanjenih" pogleda.
Korisnikov avatar
By djo
film je stvarno predivan: toliko nežan, seksi, beskrajno duhovit, vidi se da je pravljen sa ogromnom ljubavlju i razumevanjem i pažnjom prema svakom liku i svakoj i najmanjoj priči. najbolje od svega je što su do scenarija došli glumci i reditelj putem improvizacije. predivno. svima toplo preporučujem
:up:x5
@paki
pa bila je ogromna gužva a ja se uvek zbunim u takvudu, ne volim ga pa to ti je :) i meni je krivo što se nismo videli, ali kad te nije bilo na ulazu u lorin bekol, pomislio sam da si uzeo slobodno veče :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Sutra ga gledam...:wow:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Jeste i mi gledali film i pokupili sjajne utiske. Mada, sto rece moj prijatelj I.P., Zivko Nikolic je to vec mnogo suptilinije prikazao u "Lepoti poroka" :curka: :curka:
Korisnikov avatar
By Deksi
Naprasno resio da idem sutra da gledam..... :up:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Deksi
A ja ti kupio kartu malopre! :dance:

@ Sunce ....... Jel si obezbedio ulaznicu na vreme? Vidimo se sutra svakako... :yay:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Deksi
A ja ti kupio kartu malopre! :dance:

@ Sunce ....... Jel si obezbedio ulaznicu na vreme? Vidimo se sutra svakako... :yay:
Obezbedio, obezbedio...hvalaaaa...:sunce:
Korisnikov avatar
By aIRbORNE
sad se vratih iz bioskopa, film je predobar, muzikaaa:hail:....
ovaj film mora da se vidi!!!!!!!!!!!:B
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
WOW
Extra je film!

Bytw sve sam vas preteko do kuce :njanja:
By Ulix
Film je prelep! Odusevljen sam.

Jedino sto mi se nije toliko dopalo, to je poslednjih par sekundi. Ne znam zasto, ali nisam ocekivao "rasplet".
Korisnikov avatar
By Paki
Ne mogu da ga izbacim iz glave... Stalno se vraćam na pojedine scene filma... :) Ne znam zbog čega, ali osećam se i prilično spokojno i zadovoljno u isto vreme... Ovo se mora imati u kućnoj kolekciji! :hail2:
Originally posted by Ulix
Film je prelep! Odusevljen sam.

Jedino sto mi se nije toliko dopalo, to je poslednjih par sekundi. Ne znam zasto, ali nisam ocekivao "rasplet".
Probaj ovako - ne mora svaki film ove ili slične tematike imati tužan kraj... :) Ako se još setiš i Džastinove pesme (... when you realise that your devil is your best friend...) pa to povežeš sa "oslobađanjem" na samom kraju, sa tim "raspletom", možda i promeniš mišljenje... ;)
By Ulix
pa ne mora, ali ovo tehnicki i nije happy end, vec vrlo nedorecen end, sto je takodje fino, samo ne onako kako sam ja zamisljao. "_
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Konacno nesto iskreno, bez foliranja i ulepsavanja. Shvatam potrebu za happy end-om, medjutim takav kraj ne pristaje ovom filmu. No, bez toga, film je dirljiv i nabijen kontrastnim emocijama. u pojedinim scenama ne znash dal` da se smejes ili da places. Sigurno se svako pronasao u nekom liku, a svi su razliciti sto samo doprinosi realnom prikazu zivota ( ili bar realnijem od hollywoodskog make up-a ).

Najbolji film ove godine, bar po mom misljenju.
Korisnikov avatar
By Deksi
Divan film...par scena koje su ostavile toliki utisak na mene...zaista su bile tako iskrene i odlicno uradjene..... :angel:
U filmu sam bukvalno video neku vrstu moje prosle veze....kao preslikanu,samo sto su to bili drugi ljudi,ista situacija,osecanja....
Pronasao sam se u liku koji mi je na pocetku bio najantipaticniji....nisam mogao da verujem :nono:
Jos uvek sam pod utiskom.... :B
By Lemur
Jednostavno fantasticno!!!

Meni se svideo kraj, sta cu kada sam pozitivac kao i Dzejmi! :D

@Ulix
kako mislis da je nedorecen kraj? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Sunce
Film mi se jako dopao. Topao je, zabavan, seksi, smešan i tužan, ozbiljan. Svidela mi se simbolika jaja, ono ugledano V na drvetu, probijanje kroz šumu, odlazak na morsku obalu, priče u zelenom, svideo mi se razgovor koji su vodili deda i mladić, zatim razgovor dva mladića pred kraj filma, sijalice, maketa grada, muzika, krupne slike lica...
Korisnikov avatar
By KiWi
Da li neko ima ovaj film na DVDu ili DivXu ... ili VHSu.. na bilo čemu?
Korisnikov avatar
By colorado
I ja sam ga odgledao prekljuce. Divan film, bez obzira na pompezan zavrsetak i to kako je odjednom u jednom danu svima sinulo sunce (osim sirote Dzenifer Aniston). I muzika je super odabrana, i slusam je po vazdan vec danima.

Hocu u Njujork... :-/
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Kiwi
Ima Waza maza... :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Kiwi
Ima Waza maza... :D

Wazawe Mazo, reži pliiiiiiz .....
Korisnikov avatar
By Paki
A kome da dam kad narežem, za koga da režem? :hekla:
By High Maintenance
Konacno skinuo film sa neta i odgledao....Odlican...Kraj pomalo diskutabilan ali generalno je super.
Korisnikov avatar
By tramp
hm.. jel sam ja jedina osoba koja se nije odusevila filmom?

mislim ok mi je ali ne mogu reci da me "oborio" s nogu i da imam potrebu da ga ponovo odgledam ... mozda sam samo bila neraspolozena

inace znam par ljudi koji su u istom :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!