Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Nbegi
Bloksi su super, samo jedva čekam da se sve prazne površine izgrade...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
možda ćeš se izlanuti pred nekim pred kim ne bi trebalo, pa ti ovo dođe korisna informacija. kao i to da je sprat pretposlednji, a ne predzadnji (jer ne postoji prednji sprat). i da je "mala terasica" pleonazam...
Korisnikov avatar
By Allkey
Slika

Вид'те мало на врху слике на склоништу изграђено неко сребрно чудо, ко зна шта ће бити, а још лепше је саграђено на још два склоништа...

А ето и још неке грађевине туј где су раскопали, довлаче песак, беше некад шумица... И тако... :)
Korisnikov avatar
By Nbegi
:)

Е па да. А упореди те све празне "ливаде" са Immocentrom :)

Slika
Korisnikov avatar
By centralist
Meni je najdraza palaca Albanija, nevjerojatno dobar urbanisticki smjestaj na uglu gdje dvije ulice ulaze u Terazije. Straga se siri, a s prednje strane je konkavna. Ludo :love:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni to kod skloništa liči na one Toi Toi toalete samo u srebrnoj boji. a Immocentar je najobičniji limeni kontejner. kao i svaki drugi objekat te namene.

je l' zna neko šta je sa onom misterioznom zgradom kod Hyatta? ona velika bela koja navodno NIKADA nije korišćena, a potpuno je upotrebljiva.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Nisam mislio na spoljašnji izgled Immocentra, nego na njegovu upotrebnu (unutrašnju) i funkcionalnu vrednost :) I molim za ispravku: nije limeni kontejner, već je konstrukcija i zidovi od armiranog betona u 3 nivoa (sa podzemnim parkingom). Ono što se spolja vidi jeste metalna obloga plus staklo u centralnom holu...

To je nešto najbolje što se dogodilo bloku 64 i okolini u 25 godina postojanja! Naime, toliko je vremena bilo potrebno da se od "livade" dođe do prave namene...

Zgrada kod Hajata je poslovna zgrada građevinske firme "Rad", nikada nije dovršena, firma je u stečaju, gubicima, i to tako godinama stoji...
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by Nbegi
Zgrada kod Hajata je poslovna zgrada građevinske firme "Rad", nikada nije dovršena, firma je u stečaju, gubicima, i to tako godinama stoji...
Haha, dobiće ogromne pare od one Samsungove reklame... :hyper: :hyper: :hyper:

A reklama je do jaja, mnogo mi se dopada... :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
očigledno da neće, pošto to stoji tako već dugi niz godina.

btw, ta zgrada je stvarno jedno ukusno zdanje. spolja deluje potpuno dovršeno.
By Ulix
Originally posted by Allkey
Originally posted by Nbegi
Haha, dobiće ogromne pare od one Samsungove reklame... :hyper: :hyper: :hyper:

A reklama je do jaja, mnogo mi se dopada... :)
Ta zgrada je mozda najlepsa na NBG-u, cak i sada, kada nije u potpunosti zavrsena.
Decko i ja pokusavamo vec duze vreme da saznamo ko je projektant, ali bez uspeha.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Originally posted by Sunce
Kakvu biste zgradu sagradili da možete? Gde bi se nalazila?
Skoro sam kod deckove drugarice prelistavao jednu enciklopediju arhitekture i tu pronasao jednu Zlokovicevu vilu koja mi se mnogo dopala. Cini mi se da ona vise i ne postoji u originalnom obliku...

Ako bih mogao da maznem nekom arhitekti delo, mozda bi to bila kuca Robi, Frenk Lojd Rajta ili kuca Stajner Adolfa Losa.

U svakom slucaju, bilo bi mnogo betona i sto manje stakla.
Ulix mi je javio da gradi lepu građevinu. Zato ga i nema na forumu. A šta biste vi gradili?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!