citam stalno teme o nudizmu na raznim forumima i cudi me jedna stvar. zasto svi nudizam i naturizam povezuju sa kupanjem i suncanjem. nudista mozete biti u kuci, na planini, moru, reci, sumi...znaci ne postoji konkrtno mesto za nudizam nigde osim kod nas. ja licno ev vec mesecima pokusavam okupiti poklonike nudizma da odemo na neki bazen i da ga zakupimo na barem nekoliko sati samo za nas. neke sam i zvala kao naprimer sc vracar koji su pristali. ok cena je bila malo jaca za celo popodne i vece. ali ima i drugih bazena. takodje sam zelela da se provede nudisticki nova godina, pa razni party . ali mi kao da jednostavno ne zelimo da nam bude lepo kao svima u svetu. uvek nesto mi samo kukamo i nista vise od toga. i dzaba forum koji sam napravila samo za nudiste. dzaba sto ja sa svima koji zele druzenje idem na kafu samo da bih im predocila sta znaci druzenje, zajednicka borba za svoja prava...sve je to kod nas mnogo teze nego igde, a razlozi su tako bedni da mi se povraca. pocev od onih "znas zbog zauzetosti poslom" kao da su jednini koji rade , pa sve do onih kojima nudizam je samo leti i to kraj mora po mogucnosti. tako da me eto iznenadilo i to na ovoj temi gde je nekome obavezno da ima voda za kupanje.
ne znam mozda ja nisam u pravu, ali ako se ovako budete borili za plazu kako onda da se borite za nesto vise. ama dignite malo glavu, mucnite istom i vidite kako se ljudi u svetu bore za sebe. pa nikome nista nije palo sa nea a opet imaju svi bolje uslove od nas. ne samo nudisti i gay, vec mislim na sve koji su manjine u drustvu ovih bednika koji mrze sve osim sebe, a mozda i sebe.
ja znam da na adi vidim mnogo divnih momaka i devojaka koji su u gay vezama, vidim da je njihov deo plaze neuredjen, ali zasto se odvajate od ostalih nudista. pa zar nismo na istom. ja gola ,goli vi i koja je medju nama razlika? to sto ja imam muza i sto sam hetero? nisam nista gora niti bolja, samo zelim a jednostavno dam do znanja da ima dosta onih kojima je zivot svetinja i samim tim tudj izbor bilo cega pa i sexualne opredeljenosti jos svetije. pa eto ako se tice nudizma javite se da se izborimo zajedno za nase uslove. a uostalom nudisti imaju filozofiju zivljenja istu kao i svi vi, pa ne vidim razlog da se ne podrzavamo, ne borimo, ne druzimo zajedno.
pa eto tolik od mene, a vi kako god zelite. ako hocete druzenje tu sam ako vam smeta to sto pisem sta mislim i kritikujem brisite post. ja sam ta kakva sam i pisem sta mislim.