Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by HPLCAko smo toliko inteligentni, zasto smo tako glupi ?
Ako smo toliko inteligentni, zasto smo tu gde smo?
Originally posted by Escobar
Nema anagrama, test je univerzalan, slikovni, pravljen tako da tvoje predzanje ne igra nikakvu ulogu u njemu. Dakle da bi slozio slicice ili nastavio niz ne treba ti cak ni da budes pismen. Osim da popunis formular sa licnim podacima.![]()
Originally posted by 2Q2Bstr8ok, ok... hvalim se bezveze i to necim cime se niti ne moze hvaliti...
Mensin test meri do 156 koliko je meni poznato. da li si permutirao cifre?
Originally posted by muzika86da li mislis da ih je logicka inteligencija dovela tu gde jesu? (kao sto znamo mensa ima testove iskljucivo za logicku inteligenciju). LI ne cini osobu kompletnom. To sto neko brze kapira matematiku, logiku, itd. ne znaci da ce biti uspesan i postici nesto u zivotu.
Madona i Đina Dejvis, članice Mense, svoj potencijal jesu iskoristile.
Originally posted by gorilicaZato što nije pomenut podatak da Srbija ima vrlo nizak procenat građana koji su ikada testirali sopstvenu inteligenciju Mensinim testom (to je, inače, apsolutno dobrovoljna stvar). O razlozima možemo posebno, kao i o uticaju te činjenice na "visoku poziciju" Mense Srbije u svetu.
Ne vidim zašto bi ovaj uvodni post bio sporan.
Originally posted by XanaX
ishao i ja tamo, na FER, nekih 200 kn test, pa god. chlanarina josh 100 kn (mislim)... ispalo IQ=165 (proud!!!)
Originally posted by XanaXdakle, kako mi reče moja opijena psihijatrica, 165... (kao što sam napisao, išao sam pishologici na Rebru)Originally posted by 2Q2Bstr8ok, ok... hvalim se bezveze i to necim cime se niti ne moze hvaliti...
Mensin test meri do 156 koliko je meni poznato. da li si permutirao cifre?
u biti, ne znam za taj limit. stvar je da sam dobio to pismo od mense, ali me nekoliko mjeseci kasnije psihijatrica poslala psihologici "daj da ona tebe malo istestira..." pa me psihologica testerisala neka tri dana svim testovima i jondaj i IQ. i kasnije mi psihijatrica kazhe "jako visoko, ali ne smijem ti reci broj". ali, ne lez' vrazhe, kasnije otishao s psihijatricom na onu izlozhbu "picasso i dora maar" ili tako nekako, pa na ruchak, i oblila se moja psihijatrica crnim vinom, pa me nesto hvali i blebne broj... a sad, mozda je i ona, tako opijena, pogrijeshila...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!