Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by 4NY K3YDesire ili Desire HD ?
Imala Trinity, posle toga Diamond, sada Desire.
Preporuka - Desire.
Originally posted by CareBearNikako Windows Phone 7 ... čujem da je neverovatno bagovit i nestabilan ...
Desire je prelep telefon i ni slucajno nije spor. Nije los izbor ako mozes da ga nadjes vrlo jeftino.
Ako kupujes po punoj ceni bolje sacekaj da krenu sa prodajom Desire S i Incredible S, posto imaju malo jacu bateriju, optimizovaniju kameru, malko bolji CPU, dosta bolji GPU (ako se igras na telefonu) i najbitnije - duplo vise (brze) interne memorije.
Ako gledas Windows Phone 7, zaboravi bilo koji HTC.
Originally posted by vademecumhehehe ti si prvi koga znam, a da je rekao to
prelep ali spor do bola kao i svi androidi glupavi!!!
Originally posted by andjelaJa sam baš danas čačkao ortakov Tattoo koji ima stariji Android, slabiji procesor, manje RAMa .... a sve leti i nisam primetio nikakav lag ...
jesi siguran da nisi gledao nesto drugo?
Originally posted by andjelaGovorim o svom tatto modelu!Ako je i za Htc,nedopustivo baguje!
Originally posted by vademecumTattoo ima Android 1.6 .. to je stvarno matoro.
Originally posted by andjelaGovorim o svom tatto modelu!Ako je i za Htc,nedopustivo baguje!
Originally posted by KiWiMa i moj dell je turbo brz...dok ne stane skroz
Ja sam baš danas čačkao ortakov Tattoo koji ima stariji Android, slabiji procesor, manje RAMa .... a sve leti i nisam primetio nikakav lag ...
Verovatno neki uređaji koji nisu optimizovani za Android ili imaju previše paralelno pokrenutih aplikacija prikazuju nekakvo kašnjenje i usporenje ... zato će mi jedan od prvih widgeta koje ću staviti na prvu stranu biti ovaj za uštedu energije ...Ja svašta nešto od toga imam poinstalirano ali ne vidim nekakvu razliku. Baterija traje sva dana i to je ono maksimum maksimuma. Doduše, ja imam i veći display, šta jes - jes.
Originally posted by vademecumah pa tako reci
Originally posted by KiWinisam, mada nesto u firmi krecemo da razvijamo. inace se igram sa romovima i trenutno koristim na Desire cist AOSP Oxygen 2.0.3 (Android 2.3.3 GRI40 koji je izasao za Nexus One)
Originally posted by vademecumTattoo ima Android 1.6 .. to je stvarno matoro.
Trenutno aktuelan je 2.3.3 ... koji ne može ni da se poredi sa 1.6 ...
Ovo je distribucija Android operativnog sistema na dan 15 Mart ...
Andjelija, da li si se možda bavila sintaksom za Android? Ja sam programirao u C# i nešto malo u Javi ... a kako čitam to je sasvim dovoljno za neke osnove programiranja za Android![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!