Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
...tj da ga linkujem na neki sajt, nebitno...
Jel zna neko neki sajt gde moze to da se uploaduje bez registracije i da ti da samo link za to, a ne opciju da downloadujes?
By fazza
Originally posted by Director
sta je shockwave?
Isto shto i flash animacija. :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
fajl je u svakom slučaju jako lako preuzeti, samo pogledaš HTML kod i biće ti jasno gde se nalazi SWF datoteka.

pretpostavljam da bi ti poslužio bilo koji besplatan hosting koji omogućava da linkuješ sa stranog domena. većina prikazuje grešku ako pokušaš direktno da linkuješ sa npr. www.mojsajt.com na www.geocities.com, ili šta god.
Korisnikov avatar
By Rei
@fazza

Mislim da su to dve odvojene stvari koje su mnogo slichne.

E sad ne znam za shockwave, ali flash mozhesh da postavish na imageshack.us i da ti se otvara u browseru kao animacija. Ne znam za shockwave, probaj, ako ti tako neshto odgovara...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ista stvar je u pitanju. Shockwave je predak današnjeg Flasha.
Korisnikov avatar
By andjela
fajl sa extenzijom .swf u prevodu shockwave flash

imas na http://imageshack.us

allowed: jpg jpeg png gif bmp tif tiff swf < 1.5 megabytes.
Korisnikov avatar
By Rei
Ahaa, dobro. :)
By mamba
Shockwave je animacija, program ili igra koji su uradjeni u Macromedia Directoru, ali moze biti nesto od navedenog uradjeno u Macromedia Flash-u i onda swf fajl da bude inportovan u Macromedia Director i dobija se onda opet Shockwave fajl, postoje posebni playeri za shockwave i za flash, ali npr. program Macromedia DreamWeaver kad se izabere opcija Insert Shockwave object ne pravi nikakvu razligu izmedju Flasha i Directora, ali razliga je ocigledna u skripti, najbolje ti nama M... da kazes u kom programu i napravila to sto jesi, pa ces dobiti i nezbunjujuci odgovor :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nove verzije Flash plejera puštaju oba formata...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by andjela
fajl sa extenzijom .swf u prevodu shockwave flash

imas na http://imageshack.us

allowed: jpg jpeg png gif bmp tif tiff swf < 1.5 megabytes.
Actually sam to probala, i nije htelo iz nekog razloga (sigurno nije veci od 100 kb).. Ne kontam zasto...
Korisnikov avatar
By Kupper
Laicki - mozda zato (desilo mi se pre neki dan) slicno ali uz pitanje 'Do you want to install Macromedia Flash Player 8 or 9'.
Korisnikov avatar
By m..
Ok da pojasnim malo stvari. Napravila sam relativno jednostavan flashic u flash mx-u, tj ubacila sam 2 gifa i trejsovala u vektor (da fajl bude laksi, a i bolje izgleda tako), jedan je moje lice, drugi oci, i uradila skiptu da oci prate mish (doduse samo u okviru tih 480 x 180 px, kolike su dimenzije fajla) i ogranicila to kretanje zenica na ocne duplje, da tako kazem, jednostavna skripta sa start drag i duplicate movie clip - bilo mi je zabavno da oci imaju blagi delay tj alpha+duplicate movie clip + nizak framerate... Anyway, exportovala sam fajl kao shockwave i htela da ga linkujem na myspace (znam html kod za to, a i svejedno mogu da ga iskopiram iz dreamweavera pa promenim link).. I jedini problem koji imam je taj sto ne znam gde bih mogla da hostujem taj file, jer nije htelo da ga okaci na imageshack.
E sad, imam ja i neku matoru verziju directora, ali se bojim da bi mi pojeo skriptu za startdrag i ostalo, nisam bas sigurna kako director funkcionise, bio mi je dosadan da bih se igrala...
I tako...
Razmisljala sam da ga uploadujem na ftp yubc-ovih prezentacija korisnika, to sam radila davno, pre imageshackova i cuda, ali oni kreteni onda to okace na stranicu, lol. A drugo, mislim da ta sekcija trenutno ni ne radi...
Mislim, u sustini nije ni bitno, amlo sam se igrala, pa htela da okacim... mada bilo bi lepo znati da neko negde na internetu besplatno hostuje *.swf...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
za ovo tvoje je okej što si to pravila u Flash-u. bitno je da uradiš export u SWF i da proveriš veličinu tog fajla. ako je manji od 1.5 mb onda ga lepo stavi na imageshack.us i to je to. posle samo linkuj gde ti treba.

ako ne radi, daj detaljno opis greške: šta ti javlja i kad nastaje. da li uopšte uspeva upload?
Korisnikov avatar
By m..
Ma sve sam ja to probala, al ne znam, nije htelo, anyway, nemam fajl na ovom kompu, pa cu da probam opet za koji dan kad mi bude pri ruci... Ja imam otvoren nalog na imageshacku (da bih mogla da obrisem fotke), o odatle nije htelo, aloi probacu ovako ako opet ne bude htelo..
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by 2Q2Bstr8
fajl je u svakom slučaju jako lako preuzeti, samo pogledaš HTML kod i biće ti jasno gde se nalazi SWF datoteka.
kako?
kako skinuti flash animaciju sa sajta?

dosad je sve što sam hteo da preuzmem bilo zaštićeno, a programi koje skinuh s neta za tu svrhu ne rade :zbunjen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!