Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Falim te Bože da katolici i katolička crkva ne prave nikakva "sranja" /reč uzeo iz posta D.Maljkovića-izvinjavam se/. Ne, kod njih nema ni sranja ni pišanja jer se sve što ne valja jednostavno spali na lomači. Uđeš, potpališ i-gotov si.

:bye: :cool: :chestram:
By Бреее!!!
Они су то су усавршили до мајсторства, а у Јасеновцу показали на делу ... :(

А, чика Паја јесте светац који хода. Хуманиста без премца ...

:srbin: :angel:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By mili86
pa sad...
mozda sam ja ovde najkompetentniji...
hvala Bogu, i licno sam upoznao Negovu Svetost...
mozda je rano nazvati nekog svetim, pogotovu sto je Svjatjeishi jos uvek ziv... ali Njegova dela ce ostati da govore iza njega kad jednog dana vise ne bude bio na tronu Svetog Save.
Mozemo samo da zahvalimo Bogu sto je za arhipastira Srpske Crkve vec toliko godina patrijarh Pavle, koji je sav svoj arhipastirski rad posvetio miru i naglasavam MIRU, dobru i blagostanju u svakom pogledu
i da podsetim, ne bira on vladike nego Snod... znaci on moze samo da se potpise i verifikuje glasanje Sinoda

Ziveo nas Paja na mnogaja ljeta
Korisnikov avatar
By IriS
offtopic prebačen u DYR

kiss addict, moderator
Korisnikov avatar
By Phoenix
Kad smo već kod našeg cenjenog patrijarha Paje, moraću da postavim slike koje sam našao na Queerijinom blogu. Nadam se da nisu ©.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by mili86
pa sad...
mozda je rano nazvati nekog svetim, pogotovu sto je Svjatjeishi jos uvek ziv... ali Njegova dela ce ostati da govore iza njega kad jednog dana vise ne bude bio na tronu Svetog Save.
Mozemo samo da zahvalimo Bogu sto je za arhipastira Srpske Crkve vec toliko godina patrijarh Pavle, koji je sav svoj arhipastirski rad posvetio miru i naglasavam MIRU, dobru i blagostanju u svakom pogledu
i da podsetim, ne bira on vladike nego Snod... znaci on moze samo da se potpise i verifikuje glasanje Sinoda

Moze li se saznati, od tebe kao najkompetentnijih, kao id ostalih kompetentnih, cime je to Paja zasluzio da postane svetac? Koja su ta njegova toliko dobra dela da je humanista bez premca? I ne zanima me sta je sve crkva donirala, poklonila, zanimaju me njegova konkretna dela. Kad, kako, sta. I vecito prijanjanje uz vlast se ne racuna kao rad.
By RACABG
meni jako smeta sto se crkva mesha u politiku smeta mi sto crkva u korist vlasti poziva vernike da izadju na referendum smeta mi sto se "drze kao pijan plota uz vlast" sto naplacuju sahrane vencanja krstenja smeta mi amfilohije pahomije rakita ma smeta mi kompletna crkva ovakva kakva je pro komunisticka iskompleksirana i zastitnicki nastrojena prema izgrednicima u njenim redovima
kakav svetac bre to je zivi manipulator
Korisnikov avatar
By mili86
@ RACABG :bic:

@ mina: ja sam lepo naglasio da je rano nekog aproglasiti svecem. recimo da je taj covek pokretac i veliki donator akcije: Udahnimo zivot Srbiji... kojom je mnogo ugrozenih beba spaseno jer su nabavljeni inkubatori...
a navedi samo jedan primer zasto je los ... on nikad nije rekao dobru rec ni o karadzicu ni o mladicu, nije nikada blagosiljao ni srebrenicu ni bilo sta drugo
a za one koje neznaju u velikoj jekteniji na liturgiji se izmedju ostalog od pocetka rata na ovim prostorima cita molitva za neprijatelje nase....
mislim da je stvarno krajnje neposteno govoriti o coveku koji je za svojih devet punih decenija prosao i propatio mnogo a neki se ovde nadju pametno pa sedeci kraj vrelih radijatora kod kuce mogu da komentarisu nekog ko ce ostati upamcen u ovoj zemlji a i sire ne samo kao patrijarh vec kao covek...
i kako jednom Svjatejisi rece u svojoj besedi: Budimo ljudi, sto neko rece, i ako smo srbi

a sto se onih slika tice...
odmah prijavljujem avalonu
By RACABG

@ mina: ja sam lepo naglasio da je rano nekog aproglasiti svecem. recimo da je taj covek pokretac i veliki donator akcije: Udahnimo zivot Srbiji... kojom je mnogo ugrozenih beba spaseno jer su nabavljeni inkubatori...
a navedi samo jedan primer zasto je los ... on nikad nije rekao dobru rec ni o karadzicu ni o mladicu, nije nikada blagosiljao ni srebrenicu ni bilo sta drugo
a za one koje neznaju u velikoj jekteniji na liturgiji se izmedju ostalog od pocetka rata na ovim prostorima cita molitva za neprijatelje nase....
mislim da je stvarno krajnje neposteno govoriti o coveku koji je za svojih devet punih decenija prosao i propatio mnogo a neki se ovde nadju pametno pa sedeci kraj vrelih radijatora kod kuce mogu da komentarisu nekog ko ce ostati upamcen u ovoj zemlji a i sire ne samo kao patrijarh vec kao covek...
i kako jednom Svjatejisi rece u svojoj besedi: Budimo ljudi, sto neko rece, i ako smo srbi

ali se isto tako nije ogradio od ljudi koji su blagosiljali srebrenicu onda nije nista uradio kada je u pitanju sexualno izivljavanje jednog pahomija nije rekao oce gavrilovicu pa to sto vi govorite je bogohuljenje nego ih je sve stavio pod svoje skute kao majka zastitnica verujem da je ovakvih stvari bilo jos nekih sam se setio a i ovo je dosta da neko ne moze da bude svetac to je njihovo zanimanje svi koji se nisu dolicno ponasali a pripadnici su SPC morali su biti uklonjeni sa svojih RADNIH MESTA
Korisnikov avatar
By M M and I
Paja svetac!?!?
Paja dobrotvor? Paja svetla tacka?!?!?
:barf: Koja patetika!

Paja, kao i ostatak klera SPC je banda pedofila, lopova, pohlepnika, ljudi sa politickim ambicijama....sljam koji je jedna od prepreka Srbiji da bude moderna evropska, i pre svega pravna, drzava.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by M M and I
Paja svetac!?!?

Paja, kao i ostatak klera SPC je banda pedofila, lopova, pohlepnika, ljudi sa politickim ambicijama....sljam koji je jedna od prepreka Srbiji da bude moderna evropska, i pre svega pravna, drzava.
Dajdžest - dobar, jasan i istinit. :up:
Korisnikov avatar
By Phoenix
Originally posted by M M and I
Paja svetac!?!?

Lepo rečeno. Potpisujem.
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by RACABG

ali se isto tako nije ogradio od ljudi koji su blagosiljali srebrenicu onda nije nista uradio kada je u pitanju sexualno izivljavanje jednog pahomija nije rekao oce gavrilovicu pa to sto vi govorite je bogohuljenje nego ih je sve stavio pod svoje skute kao majka zastitnica verujem da je ovakvih stvari bilo jos nekih sam se setio a i ovo je dosta da neko ne moze da bude svetac to je njihovo zanimanje svi koji se nisu dolicno ponasali a pripadnici su SPC morali su biti uklonjeni sa svojih RADNIH MESTA

sto se pahomija tice, sud u nisu je rekao sta je imao, tj. da nije kriv...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Jedan primer, a da pri tome on LICNO, osim sto je pozvao ljude da ubace dinare, marke i dolare u odredjenu vrecu, nije uradio amabas nista.
Da li je kaznio one koji JESU blagosiljali koljace koji su e zaputili u Srebrenicu? Nije.
Da li je recju ili pogledom bar osudio klanje nesrpskog stanovnistva na podrucju Bosne i Kosova. Nije.
Sta je uradio povodom bahanalija Pahomija, Amfilohija, Irineja? Nista.
Jak dobrotvor.
I naravno, umesto cestitki oko velikih pravoslavnih praznika od njega dobijamo turu pridika o ovome i onome, o tome kako sve sto je novo je odvratno i bljak, satansko, a on i foslili poput njega su wau, sveci....
Pa, pre bih sama sebi pucala u glavu nego nazvala neduzne zrtve bilo koje nacionalnosti svojim neprijateljima. Kakvo licemerje od strane tih ljudi, prvo su huskali na rat a sada se kao nesto mole....

A on je i propatio? Na koji nacin, molicu lepo? Da ga nisu sa slemom i puskom poslali u Vukovar, Knin, Sarajevo? Da on nije, kojim slucajem, bio prinudjen da danima jede samo makarone jer plata nema, a i inflacija je pojela? Kao sto vidimo, tvrdnja da je on nesto vise od jednog obicnog izmatufelog i olinjalog starca apsolutno ne drzi vodu.
Korisnikov avatar
By Tweety
kada bude rekao da je gay ok, imace moje postovanje! u suprotnom, najobicniji je gradjanin ove zemlje i nista mi nije vazniji od homofobicne komsinice koju vidjam dva puta godisnje i potpuno mi je nebitno da li je ziva, udata, bolesna i slicno! ne zelim joj nista lose, ali bi za mene bila veca tragedija da mi nestane gela za kosu, nego da cujem je umrla... potpuno sam indiferentan... doduse, kada procitam minin post, shvatam da je moja komsinica osudila ratne zlocine i svestenike koji su ih precutno odobrili, tako da bih za komsinicu mozda i rekao da je bila ok zena- cisto pro forme...
Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by MinaHarker
Jedan primer, a da pri tome on LICNO, osim sto je pozvao ljude da ubace dinare, marke i dolare u odredjenu vrecu, nije uradio amabas nista.
Da li je kaznio one koji JESU blagosiljali koljace koji su e zaputili u Srebrenicu? Nije.
Da li je recju ili pogledom bar osudio klanje nesrpskog stanovnistva na podrucju Bosne i Kosova. Nije.
Sta je uradio povodom bahanalija Pahomija, Amfilohija, Irineja? Nista.
Jak dobrotvor.
I naravno, umesto cestitki oko velikih pravoslavnih praznika od njega dobijamo turu pridika o ovome i onome, o tome kako sve sto je novo je odvratno i bljak, satansko, a on i foslili poput njega su wau, sveci....
Pa, pre bih sama sebi pucala u glavu nego nazvala neduzne zrtve bilo koje nacionalnosti svojim neprijateljima. Kakvo licemerje od strane tih ljudi, prvo su huskali na rat a sada se kao nesto mole....

A on je i propatio? Na koji nacin, molicu lepo? Da ga nisu sa slemom i puskom poslali u Vukovar, Knin, Sarajevo? Da on nije, kojim slucajem, bio prinudjen da danima jede samo makarone jer plata nema, a i inflacija je pojela? Kao sto vidimo, tvrdnja da je on nesto vise od jednog obicnog izmatufelog i olinjalog starca apsolutno ne drzi vodu.
mina, bravo!
By RACABG

ispade da ste ti i paja na prst u dupe i da ste nerzdvojni ortaci obzirom da si ti najkompetentniji .....
Korisnikov avatar
By mili86

ispade da ste ti i paja na prst u dupe i da ste nerzdvojni ortaci obzirom da si ti najkompetentniji .....

wooow.. !ANATEMA!

ja sam valjda ucio neke skole pa mogu da pricam o njemu jer je on svojevremeno i predavao na istim

a gore negde mina napomenu slem i makarone, pa da je podsetim da je Paja preziveo i prvi i drugi svetski.... a vukovar je za njega bebi papa, ako se podsetimo strahote minulih ratova

a da se vratim na ono sto sam citirao... ne volim da komentarisem ljude koje ne poznajem kao sto to ovde i biva,,, dajete komentare na osnovu medijskih zapazanja i neke iskrivljene slike....

a ovde se laje na Svjatjejseg bez imalo znanja o njemu...i o njegovom zivotu,,,, pominje se pahomije i gavrilovic, a to su ljudi koji i nemaju neke veze sa patrijarhom... episkope bira arhijerejski sabor, a svestenike episkopi... tako da patrijarh i ne moze da ucini bilo sta u vezi sa tim dogadjajima osim da da svoj neki licni komentar,koji i ne bi imao neku tezinu i vaznost jer ... nasa dela govore o nama, a ne drugi ljudi..

:svetac:

edit: Dina, moderatorka Religije, filozofije i teorije
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
@Raca: ovoliko prostote i ogranicenosti u jednoj recenici odavno nisam sreo.

@mina: Ne smatram tvoje argumente neistinitim, samo bih ti zamjerio na nacinu na koji ih izrazavas. Jbt, kao da je taj Paja tebi licno nesto tako strasno uradio, pa sad haras forumom sa misijom da svima otvoris oci i ukazes na njegovu neispravnost.

@mili: otkud si ti najkompetentniji?pa valjda bi ti trebalo da znas bolje od ostalih, koliko na forumu ima kompetentnijih ljudi od tebe.bez ljutnje, ali ja licno poznajem dvojicu koji su dogurali po nekih 5-6 godina skolovanja vise od tebe u toj oblasti...pa nesto nisam vidio da je neki od njih potrcao da brani patrijarha...ne daj Boze da te neko is SPC cuje kako se frljas imenima, i kako bez pitanja zastupas Paju na forumu:) lakse malo, duso, ljudi imaju pravo na svoje misljenje, i koliko god ti pisao hvalospjeve, nista postici neces. uz sve to, fali ti jos konkretnijih primjera, jer ih suprotni tabor ima na bacanje. dakle, informisi se malo bolje, pa ga brani ako ti je stalo (samo pazi da se moUzda ne razocaras kada zagrebes ispod povrsine, i malo se bolje raspitas o djelima istog:))

@tweety: ti si takav liiik:klap: ono sa gelom i komsinicom me je nasmijalo tako kako se odavno nisam smijao citajuci forum:)

napomena: ja licno i nemam neko izgradjeno misljenje o Paji, tako da nisam imao namjeru nikoga da uvrijedim svojim postom. jednostavno, ovo je bio moj komentar na ono sto sam procitao na ove 2 strane..
By Ulix

wooow.. !ANATEMA!
Wow! Ona je otvarala Vujakliju!
a gore negde mina napomenu slem i makarone, pa da je podsetim da je Paja preziveo i prvi i drugi svetski.... a vukovar je za njega bebi papa, ako se podsetimo strahote minulih ratova
A da podsetimo na to da Paja cuti o ratnim zlocinima, i ma kolika "beba papa" oni bili (sta god "bebi papa" znacilo), oni su ZLOCINI, a on kao poglavar jedne verske organizacije ima MORALNU OBAVEZU da osudi svaki zlocin, a on to nije ucinio, sto je, bojim se, mrlja koju ne moze sprati sa sebe. A sad i poziv na referendum. On i dalje nije Zarko Gavrilovic, samo nije ni tolika eticka gromada kao sto zamisljas.
a da se vratim na ono sto sam citirao... ne volim da komentarisem ljude koje ne poznajem kao sto to ovde i biva,,, dajete komentare na osnovu medijskih zapazanja i neke iskrivljene slike....
Iskrivljene slike?
A ti ga poznajes godinama, licno, da znas?
a ovde se laje na Svjatjejseg bez imalo znanja o njemu...i o njegovom zivotu,,,, pominje se pahomije i gavrilovic, a to su ljudi koji i nemaju neke veze sa patrijarhom... episkope bira arhijerejski sabor, a svestenike episkopi... tako da patrijarh i ne moze da ucini bilo sta u vezi sa tim dogadjajima osim da da svoj neki licni komentar,koji i ne bi imao neku tezinu i vaznost jer ... nasa dela govore o nama, a ne drugi ljudi..
a) Umrem od smeha svaki put kada napises "Svjatjejsi". :smeh: :smeh: :smeh:
Kakva odvratna rec.

b) Njegova rec (dakle, rec "Svjajejseg") ima itekako veliku vrednost medju vernicima i opet je bila njegova moralna obaveza (a samo takve i ima) da OSUDI i ekskomunicira Zarka Gavrilovica zato sto je ordinarni fasista, nakon prajda, kao i da se ogradi od Pahomijeve strasti ka decjim guzama. On nista od toga nije uradio, cime je precutno stao uz ove monstrume

Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Ulix

wooow.. !ANATEMA!
Wow! Ona je otvarala Vujakliju!
A da podsetimo na to da Paja cuti o ratnim zlocinima, i ma kolika "beba papa" oni bili (sta god "bebi papa" znacilo), oni su ZLOCINI, a on kao poglavar jedne verske organizacije ima MORALNU OBAVEZU da osudi svaki zlocin, a on to nije ucinio, sto je, bojim se, mrlja koju ne moze sprati sa sebe. A sad i poziv na referendum. On i dalje nije Zarko Gavrilovic, samo nije ni tolika eticka gromada kao sto zamisljas.
Iskrivljene slike?
A ti ga poznajes godinama, licno, da znas?
a) Umrem od smeha svaki put kada napises "Svjatjejsi". :smeh: :smeh: :smeh:
Kakva odvratna rec.

b) Njegova rec (dakle, rec "Svjajejseg") ima itekako veliku vrednost medju vernicima i opet je bila njegova moralna obaveza (a samo takve i ima) da OSUDI i ekskomunicira Zarka Gavrilovica zato sto je ordinarni fasista, nakon prajda, kao i da se ogradi od Pahomijeve strasti ka decjim guzama. On nista od toga nije uradio, cime je precutno stao uz ove monstrume
Jao pa ti si i lud i ledeno lucidan u isto vreme - :svakacast:

:up: :sesir:

By RACABG

wooow.. !ANATEMA!

ja sam valjda ucio neke skole pa mogu da pricam o njemu jer je on svojevremeno i predavao na istim

:svetac:

nemoj da dozivljavas ovo licno pokusah reci da imas jako malo godina zao mi je sto se ne razumemo ovde cak ni modratori neznaju sta je zargon
ako krenemo od toga da je crkva institucija za mene totalno nebitna za zivot i prezivljavanje , cak sta vishe smatram da u nashim zivotima mnogo vecu vaznost ima javno komunalno preduzece javna cistoca i JKP beogradski vodovod i kanalizacija pa cak i JKP gradsko zelenilo
e sad ako bi radnik jedne od ustanova zloupotrebio polozaj direktor kao prvi covek morao bi da se ako nishta drugo ogradi od tog slucaja ili incidenta da zaposlenog primereno kazni u skladu sa zakonom pravilnikom itd. ako bi postupio drugacije smatrali bi ga da stiti radnika i da je isti kao i on
pa sad kada pahomije iskoristi poverenje dece jer su tu decu zatucani roditelji ucili da je crkva i popovi nesto sveto nesto sto se postuje pa deca u zabludi nastradaju ili ona crkvena sotona "otac zarko gavrilovic" ibljuje onolike uvrede na moj racun mene kao pripadnika seksualne manjine a doticni paja prvi covek ili ti generalni direktor SPC se ne ogradi od svojih zaposlenih i njihovih ispada smatram da je istih razmisljanja i da podrzava dela i izjave svojih zaposlenih.
i nikada necu sebi dozvoliti da postujem nekoga ko mene ne prihvata
necu da postujem nekoga ko mene vredja bez razloga
necu da postujem crkvu koja predvodi huligane koji su krenuli da tuku ljude samo zato sto nisu istih seksualnih orjentacija
Korisnikov avatar
By Stripi
Mene samo zanima gdje je to Pajki preživio Vukovar pa da mu bude bebi papa?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Unique

@mina: Ne smatram tvoje argumente neistinitim, samo bih ti zamjerio na nacinu na koji ih izrazavas. Jbt, kao da je taj Paja tebi licno nesto tako strasno uradio, pa sad haras forumom sa misijom da svima otvoris oci i ukazes na njegovu neispravnost.

Nije li dovoljno samo to sto je deo establismenta koji je na jedan uzasan i krvav nacin rasparcao Jugoslaviju?
Korisnikov avatar
By Dina
Offtopic sa ove teme nalazi se ovde

Dina, moderatorka Religije, filozofije i teorije
Korisnikov avatar
By gari
Nema svetaca u Kali-jugi. Gvozdeno doba od ljudi pravi zveri /tako je odredjeno karmom/ tako da nema sanse...Inace, vladike se biraju iz redova monaha koji imaju zavet siromastva a ja u Manastiru Sv.Petke /kod Paracina/ video jednog vladiku kako se na slavu dovezao najnovijim tipom Mercedesa? A tamo je prihvatiliste za decu koja su rodjena sa deformacijama. Mercedes kosta 50 000 eura. Sto ga, tako plemenit nije prodao a novac dao da se toj deci poboljsaju uslovi?

Nije mu to ni palo na pamet.

:svetac: :nokti: :zavist:
Korisnikov avatar
By Dina
Gari,
Posto je tema o Patrijarhu Pavlu - ja sam njega videla pre nekoliko godina u troli, u guzvi, nije hteo da sedne iako su mu ustupali mesto. I zaista zraci dobrotom, mirom i plemenitoscu (ili sam ga ja tako dozivela).
By XanaX
svecenike j**** sve u šes'nest... pa onda... evo jedna bezobrazna, nekulturna, uvredljiva i skaredna porukica...

-iz pisma gosp. Pavla, svepravoslavnoj LGBTIIQ populaciji:

"Veleučena gospodo lezbijke, pederi i ostala braca po LGBTIIQ-u, čeda u Gospodu ljubljena Našom Smernošću, blagodat neka je s Vašom Velikoljubavi i mir od Boga.

Pošto je u Našem Svetom i Časnom Sinodu pročitana odluka Svepravoslavnog Kongresa o LGBTIIQ pravima, u cilju pravilnog usvajanja istih, koje je usvajanje već sledovalo, kao što to javljamo Presvetim Pravoslavnim Crkvama, Časni Sinod je s osobitim priznanjem primio k znanju najdragoceniju saradnju Vaših dubokih Velikoučenosti, članaova Svepravoslavnog Kongresa pri sastavljanju te odluke, kojom je tako srećno i potpuno rešen jedan od prvih zadataka Svepravoslavnog Kongresa - polno opštenje svih oblika, i u opšte tako važno pitanje jebanja u mladih pravoslavki i pravoslavaca.

S toga, po jednoglasnoj sinodalnoj odluci, izjavljujemo drage volje ovim Našim čestitim pismom naročitu pohvalu i zahvalnost Vašoj Velikoučenosti za takvu prosvećenu i korisnu saradnju njenu.

Šaljući pak uz to i naše očinske pozdrave i blagoslove, molimo se za sve što je najbolje Bogu, čija Blagodat neka bude sa Vašom dubokom Velikoučenosti.”

“gosp. Pavle - St. Yoda; milošću Božjom, patrijarh srpski i, daće Bog, arhiepiskop Konstantinopolja – Novog Rima, vaseljenski patrijarh, nadbiskup pravoanglikanski i kardinal Starog Rima”.
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Originally posted by Dina
Gari,
Posto je tema o Patrijarhu Pavlu - ja sam njega videla pre nekoliko godina u troli, u guzvi, nije hteo da sedne iako su mu ustupali mesto. I zaista zraci dobrotom, mirom i plemenitoscu (ili sam ga ja tako dozivela).
Ne,Dina,nisi ga samo ti tako dozivela.
Nas Svjatejsiji Patrijarh Pavle jeste zivi svetac!!
Imao sam retku priliku i cast srecu neznam ni sam kako to da nazovem da upoznam licno svetog oca.
Reci ne postoje......
Kazu,oni koji su to videli,da nas Patrijarh jedini moze da svojom rukom prodje iznad neupaljenih vostanih sveca i da ih upali!
Ceo svet ga postuje.
Citajuci neke postove iznad pomislim ponekad sta smo mi?
Znam da je sistem vrednosti ovde poremecen ali ovoliko.....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!