Pedja, kamo puste srece da EU i Kacin zaista uslovljavaju Srbiju, ili pre toga, kamo puste srece da su zaista uslovljavali Bugarsku, Rumuniju, Letoniju, Litvu, Estoniju, Slovachku, Poljsku.... gej Prajdom i opshtim vidljivim i opipljivim poboljshanjima domicilnih gej prava pre ulaska bilo kojih, bilo Srbije bilo ovih pre shto su ushle u EU! kamo puste srece da je bash tako ili bilo tako. na veliku zalost, EU, Kacin itd... su isuvishe popustljivi prema antigejnom terorizmu istochnoevropskih zemalja i drushtava.
Kacin, ja kazem nazalost, josh uvek nigde nije uslovio Srbiju gej Prajdom a ni stvarnim poboljshanjem polozaja gej zajednice u Srbiji kao uslov Srbiji za EU. pa, opet, i pored svega ste vi u glicu kojim rukovodish napali Kacina kao da jeste, a nije.

poljubi te palma, pedjice, ochito zudish da te ona kreatura ljubi nekako.... :yuck:
kakve Kacinove izjave "izdvajaju elgebeteovce kao krivca"

???? naprotiv, Kacin ukazuje na problem drzave Srbije (ako se drzavom moze zvati) koja krshi sopstvene AD Zakone iz godine u godinu iz decenije u deceniju. to shto ce ionako Srbijom raspojasani antigej teroristi da se dodatno izivljavaju nad gejevima Srbije, nije Kacinova krivica vec krivica srpskog drushtva i srpske vlasti!!! zar ovo treba objashnjavati?
trece, pa konachno priznash da su tvoja kao i dachiceva kao i palmina itd... izvrtanja Kacinovih rechi - lazi koje projektujete. poznato je dakle da gej Prajd nije uslov, ali jeste ono shto jeste- jeste pokazatelj (ne)prihvatljivosti odredjene zemlje i drushtva za EU u vec drugoj deceniji 21-og veka!!!
pa, ako vam je to gospodo Srbi neizdrzljiv teret- vi lepo recite bye bye EU i okrenite se lukashenku i putinu. ali, necete vishe veslati EU kako ste navikli! simple as that!
p.s. nikako, ali NIKAKO ne kontam voljnost dachica, palme itd... da titraju i udovoljavaju zeljama i fantazijama kos.albanskih politikosa, a svojim sopstvenim gejevima u Srbiji - nikad nishta.
ja zaista ne bih da povezujem kos. problem s gej pitanjem, ali kao gej Srbina me iritira da su dachicu i srpskoj aktuelnoj vlasti preshniji i bitniji zahtevi kos.albanskih politikosa od ochekivanja sopstvenih srpskih lojalnih Srbiji poreznih obveznika, radnika, volontera, platisha.... koji su eto gej.
pa, zar vas gejeve u Srbiji ovo ne izludjuje shta vam vlast i sistem rade?????