Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by bananica
pokusaj onda da se autujes svojim delijama.
sve se bojim da ce misljenja biti... well, podijeljena.
:smug:

Originally posted by ZvezdasBG
Obozavam da se autujem takvima kao sto si ti. Na malo drugaciji nacin.
Urošev način?
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Sve sto imam da kazem je BRAVO za izrecenu kaznu!

Cuj molim te zanelo se dete pa poslo da ugura baklju u usta coveku pa da mu se oprosti :zid:

Samo da ne pokleknu pod pritiscima pa mu smanje tu kaznu.
A i pitanje je koliko ce zaista odlezati (uzorno vladanje itd).

Sasvim je primerena duzina kazne delu. A i ne radi se o nikakvom presedanu sto se tice odnosa izvrsenog dela i duzine kazne. Pre par godina su huligani nabili motku u cmar coveku u Temerinu pa su i oni podobijali od 5 do 15 godina.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by SeoskiLola
Sve sto imam da kazem je BRAVO za izrecenu kaznu!
Ja ne bih bas tako ishitreno govorio i vikao BRAVO.
:nono:
Decko jeste zgresio i to debelo, ali imajuci u vidu ponasanje zandarmerije i policije prema gradjanima Srbije pre 5. oktobra, a i posle, kao i cinjenicu da su nebrojena krivicna dela pocinjena od strane policije ostala neresena i " neresena", mislim da je revolt prema drakonskoj kazni za ovog mladica sasvim na mestu.
:yes:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by deran
Originally posted by bananica
pokusaj onda da se autujes svojim delijama.
sve se bojim da ce misljenja biti... well, podijeljena.
:smug:

Originally posted by ZvezdasBG
Obozavam da se autujem takvima kao sto si ti. Na malo drugaciji nacin.
Urošev način?
:up:
naravno. Sve delije misle isto. Tu nema diskusije.

Do diskusije jedino moze dovesti termin "misle"..
Korisnikov avatar
By HARP
Fudbal je sport, tako se i ponasajmo, sve ostalo je no comment...
Korisnikov avatar
By Daliborka
A o cemu je rec ?
Od tog pustog fudbala je sve i krenulo.
Nije to vise samo sutiranje lopte na protivnicki gol i radovanje na tribini.
To je biznis i svako tu gleda da se ugradi u procenat.
Davno su prosla vremena kad se bezbedno islo na utakmice.
By ^OveRtoneS HunteR
Originally posted by Swanheart
treba ga osuditi na 30 godina.
koji bi svestan razuman covek NABIO BAKLJU U USTA drugom coveku.
i jos kaze "mislio sam da je navijac"
omg! :radosnice:
Korisnikov avatar
By Manon
sva sreca sto mi ovde ne mozemo da osudimo. Sudeci po osvetnickim komentarima tesko da bi forumasi bili objektivni porotnici

Postoji afekat i predumisljaj

Zlocin koji cinimo pod okriljem zakona je mnogo tezi od onog koji neki bahati pojedinac izrastao u nebrizi drustva i porodice, suzene svesti ucini u afektu inspirisan atmosferom koja se ocigledno neopravdano godinama tolerise od strane tog istog drustva.

Mnogo bi bolje bilo da je osudjen na drustveno koristan rad recimo u pomaganju policiji u toku obezbedjivanja skupova ili tako nesto. To bi mu omogucilo da shvati neke stvari i da postane drustveno koristan
By J...
Originally posted by Manon

Zlocin koji cinimo pod okriljem zakona je mnogo tezi od onog koji neki bahati pojedinac izrastao u nebrizi drustva i porodice, suzene svesti ucini u afektu inspirisan atmosferom koja se ocigledno neopravdano godinama tolerise od strane tog istog drustva.

Mnogo bi bolje bilo da je osudjen na drustveno koristan rad recimo u pomaganju policiji u toku obezbedjivanja skupova ili tako nesto. To bi mu omogucilo da shvati neke stvari i da postane drustveno koristan
A jel da? Svi mi imamo "afekte" da li je to opravdanje? Da ima muda kao sto se hvali da ima, on bi i kaznu podneo muski, recimo ja da tako nesto uradim, odmah bi se prijavila policiji SAMA!

OK je to za drustveno koristan rad, ali to moze i kad izadje iz zatvora.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
A da zrtva nije bio policajac..sta mislite koliko bi dobio?

Po meni kazna je preterana...ne podrzavam huligane, gade mi se...ali jbt 10 godina...
Pa sta se sve radi u Srbiji, (silovanja, ubistva...mucenja...sta ti ja znam) pa ne dobiju ni godinu dana..
Ne branim ga, ali po meni, kazna jeste prevelika...
By J...
Ja se nekako nadam da ce takvih kazni biti i u buduce za sve koji se tako ponasaju. A to sto je policajac u pitanju pa bas zato i jeste strozija kazna jer je policajac sluzbeno lice i bukvalno svaki dan stavlja glavu u torbu i drzava treba da mu tu glavu maksimalno zastiti i tako je svugde. I sve profesije koje su na bilo koji nacin rizicne treba da budu tako zasticene, pa i profesori i medicinsko osoblje i uopste svi ljudi koji na radnom mestu mogu da budu (ili budu) napadnuti.
Korisnikov avatar
By Manon
bas sam htela da napisem da su ti navijaci ili huligani ili sta vec dobro dosli nekadasnjoj opoziciji da se u ulicnim neredima i demonstracijama bori protiv tadasnjeg rezima i da su zato tako osioni, kad naleteh na ovo:

- Očigledno je da neko želi da uništi Crvenu zvezdu i njene navijače. Poručujemo im da u tom svom naumu neće uspeti. Državna garnitura koja je sada na vlasti jako dobro zna koliko smo im mi bili bitni kada su skidali Miloševića. Baš zbog toga žele da nas neutrališu - rekao je jedan od vođa Delija

To sto mi kukamo nikog se ne bi ticalo da nije nekima sada postalo vazno da se otarase svega sto ih potseca na to kako su do vlasti dosli. Ali nista nije vecno. Mislim da su stari Egipcani na tim nekim skupovima vladara uvek drzali mrtvacki sanduk. On je trebalo da ih upozori da ne budu bahati, jer vlast i izobilje nisu vecni
By J...

To sto mi kukamo nikog se ne bi ticalo da nije nekima sada postalo vazno da se otarase svega sto ih potseca na to kako su do vlasti dosli. Ali nista nije vecno.
ja se nadam da ce se od sada u ovoj drzavi vlast menjati izborima a ne revolucijama. treba jednom staviti tacku na proslost
Korisnikov avatar
By Manon
Originally posted by J...

To sto mi kukamo nikog se ne bi ticalo da nije nekima sada postalo vazno da se otarase svega sto ih potseca na to kako su do vlasti dosli. Ali nista nije vecno.
ja se nadam da ce se od sada u ovoj drzavi vlast menjati izborima a ne revolucijama. treba jednom staviti tacku na proslost
analizirati proslost je neophodno da bi se pravila strategija za buducnost.

Ja uvek detaljno proucim genezu nekog svog problema pre nego donesem odluku i veruj mi skoro nikad nisam pogresila
By J...

analizirati proslost je neophodno da bi se pravila strategija za buducnost.

Ja uvek detaljno proucim genezu nekog svog problema pre nego donesem odluku i veruj mi skoro nikad nisam pogresila
Naravno. Pravila iz proslosti su bila destruktivna, sad ih treba menjati, zato sam to i rekla.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Moje, licno, osecanje je da je kazna opravdana, decko (debil) je napao sluzbeno lice (doduse u civilu) i jos to pokusao da iskoristi kao argument odbrane (degenerik). Mislim da bi kazna bila niza da napadnuto lice nije bilo policajac, ali ce ovakav rasplet definitivno posluziti kao nauk, i verovatno je kazna bas tolika zbog toga (ili nije imao taticu da malo sredi stvari).
To sto ima 20 godina mu nije nikakvo opravdanje niti je olaksavajuca okolnost, bar ce mlad izaci iz zatvora, a sto se tice toga da mu je zivot unisten - zamislite tek koliko ce policajcu tebati da se oporavi od ove traume, jes' da je on pandur, ali niko ne moze da ostane ravnodusan na cinjenicu da je, u neku ruku, bio zlostavljan i suocen sa realnom mogucnoscu da izgubi zivot, i to ce tek da ga stigne, sto duze bude razmsljao o tome bice mu sve teze...
LM, nadam se da je ovo samo pocetak obracuna drzave i sudstva sa huliganima i mislim da ce, ukoliko bude istrajan, pravni sistem pobediti, jer ako su Englezi uspeli da smire svoje navijace, sto to ne ismo mogli i mi. Nadam se da ce jednog dana i nasa publika moci da na stadion dovede malu decu bez bojazni da ce neki debil naraviti neku slicnu glupost, i da ce moci da prate utakmicu, bas kao i Englezi, gledajuci preko malene ogradice (koja je tu samo simbolicno da ogradi teren) a ne kroz zicu visoku nekoliko metara.
Korisnikov avatar
By ROYAL
A sto se pravde za Urosa tice - mislim da je zadovoljena.
Korisnikov avatar
By KiWi

pravedna kazna ...

da se ovo nije desilo na utakmici, nego negde na ulici, novine bi bile pune naslova poput "mali monstrum" ...

a o onom "mislio sam da je navijač" ... i da je bio navijač, opet bi mu dao 10 godina .... pa da vidimo kada će neko ponovo da se kurtoniše sa bakljama ...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

- Očigledno je da neko želi da uništi Crvenu zvezdu i njene navijače. Poručujemo im da u tom svom naumu neće uspeti. Državna garnitura koja je sada na vlasti jako dobro zna koliko smo im mi bili bitni kada su skidali Miloševića. Baš zbog toga žele da nas neutrališu - rekao je jedan od vođa Delija

Taj njihov neko ce ih i unistiti sve dok ne budu rekli o kome se radi.
Otkud bih ja (recimo, posto ne pratim sport, osim ako se ne radi o reprezentaciji) mogla da znam ko bi to hteo da unisti Zvezdu i zasto?
I ako su podrzali petooktobarsku revoluciju (svojevoljno, jel) to znaci da danas mogu da se izvuku za svo huliganisanje, rusenje, paljenje, pa i pokusaj ubistva?
Korisnikov avatar
By Manon
Wilhelmina "I ako su podrzali petooktobarsku revoluciju (svojevoljno, jel) to znaci da danas mogu da se izvuku za svo huliganisanje, rusenje, paljenje, pa i pokusaj ubistva?"

bas tako bi trebalo da bude, ali svi znamo da je u politici sve trgovina. Niko nekog ne podrzava zbog ubedjenja vec zato da bi uzeo deo kolaca. E sad, verovatno ce i delije progovoriti kakve su sve prljve poslove radili da bi doveli demokratsku vlast. Sta god da se desi neki su to i ranije znali, neki ce se razocarati, a neki iskreno ili neiskreno nece verovati da su se takve stvari desavale. U svakom slucaju pretstava mora da tece dalje.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Wilhelmina "I ako su podrzali petooktobarsku revoluciju (svojevoljno, jel) to znaci da danas mogu da se izvuku za svo huliganisanje, rusenje, paljenje, pa i pokusaj ubistva?"

bas tako bi trebalo da bude, ali svi znamo da je u politici sve trgovina. Niko nekog ne podrzava zbog ubedjenja vec zato da bi uzeo deo kolaca. E sad, verovatno ce i delije progovoriti kakve su sve prljve poslove radili da bi doveli demokratsku vlast. Sta god da se desi neki su to i ranije znali, neki ce se razocarati, a neki iskreno ili neiskreno nece verovati da su se takve stvari desavale. U svakom slucaju pretstava mora da tece dalje.
Pa da, to i jeste poenta. Ali te delije nikako da progovore, nego samo muljaju nesto o nekome... O kome? Jel Tadic? Jel Kostunica? Ko?
Opet, sta i ko god da je u pitanju, ne mogu opravdati individualnu odgovornost svakog pojedinca, pa ni ovog huligana koji je pokusao da ubije policajca....
Korisnikov avatar
By Manon
za nas su odavno huligani a nekima su bili miljenici:

[url=http://]http://img213.imageshack.us/img213/1416/81267022hm0nj1.jpg[/url]

izgleda da su mislili da ce ih nova vlast vecno pokrivati
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zasluzio itekako... i on i svi... i drago mi je sto procitah naslov u novinama da su huligani naje*ali jer ce se uskoro policija pozabaviti ozbiljno tim problemom.

Nadam se da je taj text tachan!

Ma i da je mislio da je navijach sto je sigurno ochigledno bilo da nije, sta bre ima bilo kome da unosi zapaljenu baklju u facu?!
By Hans
10 godina je ipak, ipak mnogo. Deluje strasno guranje baklje u usta, a da li biste isto reagovali da ga je napao nozem? Onda bi taj pokushaj ubistva bio itekako blaze forme.
By J...
Originally posted by Hans_87
Onda bi taj pokushaj ubistva bio itekako blaze forme.
Meni je svaki agresivni napad pa makar i obicnim stapom potpuno iste tezine. Kako noz moze manje da boli od baklje???
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Hans_87
10 godina je ipak, ipak mnogo. Deluje strasno guranje baklje u usta, a da li biste isto reagovali da ga je napao nozem? Onda bi taj pokushaj ubistva bio itekako blaze forme.
Kad bi napao tvoju majku ili sestru,ili nekog ko ti je najmiliji tako kako je napao,(stvori sliku u glavi),dal je mnogo?
Korisnikov avatar
By blenta
zavisi dal je u tom trenu pomislio da mi je keva ili sestra navijach :smiling:
Korisnikov avatar
By shishmish
danas u novinama izaslo kako njegova majka preti da ce se spaliti a otac i sestra pocinju strajk gladju..
tako da me ne cudi sto je takav i ispao..
ah, da, bitan detalj. uros je direktan potomak zivojina misica i to je advokat napomenu kao ... ne znam.. olaksavajucu okolnost? ja ne vidim poentu pominjanja tog detalja osim da se pokojni vojvoda prevrne u grobu koji put...
:seljache:

jedino je bzvz sto decko verovatno nema veze i vezice i sto je zrtveno jagnje a mamini i tatini sinovi se provlace i izvlace...
By J...
Originally posted by shishmish

ah, da, bitan detalj. uros je direktan potomak zivojina misica i to je advokat napomenu kao ... ne znam.. olaksavajucu okolnost?

Junak, odma' se vidi. :smeh:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!