Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by jukie
Ako se sećate filma Soylent Green, tamo su lepo došli bagerom/buldožerom (ne znam kako se zove), pokupili prisutne huligane i odneli u fabriku da od njih prave Soylent Green
Originally posted by Dina
Mene je majka jutros sacekala vescu da su huligani nocas napadali kola hitne pomoci vise puta!!!
Ja mislim da je ovo postalo totalno ludilo i da niko nije vise siguran. Ja bih donela neki hitan zakon za resavanje pitanja huligana, posto su ovi dosadasnji skroz neefikasni, ako policija i uhapsi huligana sudovi dok mu presude, pa ako mu presude uopste... Znaci da se omoguci da se brzo smestaju u zatvore. Zatim da se zabrane sve fasisticke organizacije. Da se jedno vreme zabrani prisustvo na utakmicama gde se procenjuje da je veliki rizik od nasilja. Cula sam da ce za maloletnike jako da poostre zakone, dobro to je ok, ali mozda bi za njih pogotovo trebalo uvesti upucivanje na rad i da moze da se skoluje u zatvoru. To kao nada da mu se nesto u psihi izmeni, jer on je mlad, verovatno ce nekad izaci na slobodu a onda bez skole i zatvorskim stazom moze samo da nastavi da bude kriminalac, a to za drustvo nije resenje...
Originally posted by androglamI zato je sjajno saopštenje Organizacionog odbora Povorke ponosa: ovo nije kapitulacija gej populacije (na kraju krajeva, dok se neki standardi ne uspostave, roditi se kao gej ili lezbejka u Srbiji je samo po sebi kapitulacija), ovo je kapitulacija Srbije, a ja bih dodao i srpskog društva. Politička oligarhija po milioniti put nije uspela da odbrani/uspostavi sistem vrednosti koji bi ovu nesrećnu zemlju izvukao iz blata nacionalizma, destrukcije i primitivizma.
Oni koji misle da ih se divljanje huligana i njima sličnih ne tiče žestoko se varaju
Originally posted by AndjelikaImam utisak da u Srbiji vlada totalna anarhija. Imamo nesposobnu vlast zahvaljujući čijim potezima su političke i bezbednosne strukture gubitnika rata ponovo digle glavu. Politička elita ne zna šta će sa tim povampirenim strukturama i onda, u najboljoj tradiciji Borisa Tadića, misle da je rešenje da pruže ruku tom šljamu.
Ovo je bio metod vlade zapusavanja rupe zvakom, i na najlosiji nacin resavanje problema..
Originally posted by SimorKo god je mislio da je otkazivanjem parade nesto sprecio, grdno se prevario. Ovo sam ja mogla unapred da im kazem da ce se desiti. Tragicno. A jos tragicnije sto vrh Srbije nije shvatio da se sad trebalo izboriti za slobodu svih ljudi u Srbiji, da se sad trebalo reci stop nasilju, a onda bi im posao bio laksi. Trebalo je da puste sve te nasilnike i kriminalce da pokusaju da stignu do Beograda, a one koji su u Beogradu da pokusaju da stignu do Platoa, i sve ih privesti. I, onda, za one koje se utvrdi da su pisali ili govorili da ce nekoga da ubiju ili pretuku, lepo im suditi za krsenje zakona. Pa nek dobiju i samo mesec dana zatvora, i to je dosta. I to je pocetak. Sve se to moglo uciniti, da su samo hteli. Najtragicnije od svega je sto nisu to hteli.
20. septembar 2009., b92.net -- "Australijski državljanin pretučen je danas u Beogradu, na Kalemegdanu, potvrđeno je za B92 u Hitnoj pomoći. Kako nam je rečeno, on je sa lakšim povredama prevezen u Urgentni centar."
Originally posted by SimorUpravo tako.
No, i dalje mislim da je ključ za zaustavljanje nasilja u ovoj nesrećnoj zemlji delegitimizacija kulture nasilja, a tu delegitimizaciju mora da učini politička elita koja je dobila mandat od građana za tako nešto. Ako to ne može da učini, mi nemamo državu nego imamo kriminalne i nasilne horde koje kroje pravila igre.
Originally posted by nsBeckieDrugim rečima, trebalo je da postoji politička volja i trebalo je postupiti profesionalno. Umesto toga imamo simulaciju profesionalnosti. Ubiše se dokazujući kako je to skup užasno visokog rizika, a u stvari znamo da se osećaju ugroženim u svom partikularnom stranačkom interesu - podržati gejeve, šta će reći naši konzervativni glasači!
A jos tragicnije sto vrh Srbije nije shvatio da se sad trebalo izboriti za slobodu svih ljudi u Srbiji, da se sad trebalo reci stop nasilju, a onda bi im posao bio laksi. Trebalo je da puste sve te nasilnike i kriminalce da pokusaju da stignu do Beograda, a one koji su u Beogradu da pokusaju da stignu do Platoa, i sve ih privesti. I, onda, za one koje se utvrdi da su pisali ili govorili da ce nekoga da ubiju ili pretuku, lepo im suditi za krsenje zakona. Pa nek dobiju i samo mesec dana zatvora, i to je dosta. I to je pocetak. Sve se to moglo uciniti, da su samo hteli. Najtragicnije od svega je sto nisu to hteli.
Originally posted by TotPa, po meni, postoje 3 osnovna scenarija:
Ili neke službe bezbednosti nisu pod kontrolom, sarađuju sa fašistima i organizuju političku situaciju mimo volje i moći vlade? Još lepše!
Originally posted by Vel boy
i 'ajde vi to svi, koji ste postovali nakon deranove zadnje replike meni, objasnite deranu koji je doshao da mene zajebava samo zato shto sam rekao da je trebalo biti preventivnih hapshenja ultradesnicharskih terorista.
neka ovo bude moja posredna replika deranu.
p.s. eto bar je policija pochela da sprovodi naknadna hapshenja ultradesnicharskih terorista kad vec nije htela preventivna. i to je neshto.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!