- 29 Avg 2009, 13:02
Ja sam jednom u takvom avioncicu (JAT, naravno) otisla u klonju i nisam mogla da iz iste izadjem. Zaglavila se vrata. Pa sam onda, da se izbavim, malo (al kunem se, samo malo, nista bodicek) jace cimnula i vrata su mi ostala u ruci i na ramenu.
Sestradesa kaze: 'Ne brinite, to se stalno desava. Sa' cu ja da pozovem..'
I pozva - pilota!
Ja pitam:'A ko sad vozi avion dok vi popravljate vrata'
Pilot kaze: 'Kako ko. Autopilot'
Ja rekla fala i otisla da se cvrsto vesem i zatvorim oci i pomolim Bogu i njegovim blizim saradnicima.
Ovo je not to mention buku i cinjenicu da ti, ako si visi od metar i 23cm, kad sednes kolena dodju iza usiju...
Al samo da znas ATR avioni su najbezbednije sto JAT ima u floti. Ne zezam se.
Originally posted by DirrtyAaa evo jos jednog putnika koji je preziveo let Jatovim ATR-72 aviJonom.
Hm... posledni let... prosle godine... mini aviJonom Jatovim je bilo horor iskustvo.
Kao najgori onaj raspad bus, sa krilima!
I kada smo sleteli na zeljenu destinaciju, pored nas je bio aviJon hrvatske kompanije istih dimenzija, samo je izgledao 100 puta novije i ocuvanije.
Ja sam jednom u takvom avioncicu (JAT, naravno) otisla u klonju i nisam mogla da iz iste izadjem. Zaglavila se vrata. Pa sam onda, da se izbavim, malo (al kunem se, samo malo, nista bodicek) jace cimnula i vrata su mi ostala u ruci i na ramenu.
Sestradesa kaze: 'Ne brinite, to se stalno desava. Sa' cu ja da pozovem..'
I pozva - pilota!
Ja pitam:'A ko sad vozi avion dok vi popravljate vrata'
Pilot kaze: 'Kako ko. Autopilot'
Ja rekla fala i otisla da se cvrsto vesem i zatvorim oci i pomolim Bogu i njegovim blizim saradnicima.
Ovo je not to mention buku i cinjenicu da ti, ako si visi od metar i 23cm, kad sednes kolena dodju iza usiju...
Al samo da znas ATR avioni su najbezbednije sto JAT ima u floti. Ne zezam se.