Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by stefan19Mico pa zar onda tom logikom i ti si trebao da ides u Mumbaj u Indiju da studiras medicinske nauke, ali vidi vraga, i tebi dlaka zasmetala pa pravo u ameriku zapucala! Ni manje bi vise!
Boze. Sad se i na Crnogorce zalite. A jeste culi vi za onu: "Losem qurcu i dlake smetaju'? E pa upravo tako!
Srbi se se vec zamerili i Bogu i narodu.
HEEEEJ, imam ideju!!! Kako bi bilo lepo da vi idete u Rusiju na more???? Jeste severno, i jeste hladno. AL BAR NIJE CRNOGORSKO!
Originally posted by SixtoZato sto se ja ne zalim na Crnu Goru ili Hrvatsku; i zato sto bih rado tamo proveo odmorOriginally posted by stefan19Mico pa zar onda tom logikom i ti si trebao da ides u Mumbaj u Indiju da studiras medicinske nauke, ali vidi vraga, i tebi dlaka zasmetala pa pravo u ameriku zapucala! Ni manje bi vise!
Boze. Sad se i na Crnogorce zalite. A jeste culi vi za onu: "Losem qurcu i dlake smetaju'? E pa upravo tako!
Srbi se se vec zamerili i Bogu i narodu.
HEEEEJ, imam ideju!!! Kako bi bilo lepo da vi idete u Rusiju na more???? Jeste severno, i jeste hladno. AL BAR NIJE CRNOGORSKO!
Sto bi ti to imao priliku za izbor boljeg mesta za zivot i odmor a ostali ne!
Originally posted by Creative
No, pogledajmo šta kažu Vijesti:
...Udruženje turističkih agencija Herceg Novog na sajmovima u Budvi i Beogradu ponudili su za privatni smještaj iste cijene kao lani.
Izvor: Vijesti
I ovog ljeta gosti za krevet u dvokrevetnoj sobi plaćali bi 14 eura, a smještaj u apartmanima od 50 do 80 eura , dok bi za ishranu u restoranima trebalo izdvojiti od 10 do 15 eura...
...ako ne uračunamo cene Fakultativnih izleta (kojih je u MNE u extremnom izobilju), ako dodamo prevoz (oduzmite EKO taksu, koja se ove godine ukida), pa dodamo li pride još cene ležaljki/suncobrana...dolazimo do inicijalnog troška od/oko fantastičnih 400 € po osobi za 10 dana.
Da podsetim reč je o PRIVATNOM SMEŠTAJU u HN !
Originally posted by stefan19Kakvo nasladjivanje, pricamo o turizmu i o odnosu prema njemu! Nemam nista licno, samo se polemika vodi oko konceptualnih razlika i pristupa samom poslu, koji im jos uvek ne sluzi na cast!
Slazem se Sixto. Moja poenta je da iako nismo u najboljim odnosima sa CG, ipak se ne treba nasladjivati nad tudjom nesrecom.
Jbg... Ne znam. Mozda posmatram situaciju iz drugacijeg ugla i kulturnog uticaja.
Anyways, peace![]()
Originally posted by bananicaNemrem sad nać temu ali bilo je tu malo više od spominjanja Dubrovnika, bilo je tu generalizacija baš ovakvih kao šti su neki forumaši imali na račun Crne Gore. Zgodno je sad pogledat reakcije.
Stripi, cico, obecavam ti da cu napisati samo ovaj post na tu temu, jer ne bih da se prepiremo.
Postoji mala razlika. Ja sam jednom napisao kako sam u DU govorio engleski.
Originally posted by ZwezdicaAh, zwezdice, mico, a sto ti ne lektorises svoje postoveOriginally posted by DeleteA da das odgovor na temu, recimo?Originally posted by bananicaBosna ima izlaz na more!
Sigurno lakse nego Srbija, Bosna i ostale zemlje regiona koje nemaju mora.
![]()
A ne da večito glumis vujakliju?![]()
![]()
(lektoriši post, 'ajde)![]()
Originally posted by ZwezdicaOriginally posted by DeleteA da das odgovor na temu, recimo?Originally posted by bananicaBosna ima izlaz na more!
![]()
![]()
Originally posted by MytoPa zato sto mi imamo samo Adu..Originally posted by ZwezdicaOriginally posted by DeleteA da das odgovor na temu, recimo?Originally posted by bananicaBosna ima izlaz na more!
![]()
![]()
Lepotice, zasto te toliko pogadja sto Bosanci imaju more?
Originally posted by delfinmneSamim tim što se bilo koji turista definiše ovako ili onako, krši se osnovni princip tržišta. Turista je mušterija.
Ti paradajz turisti sigurno nece nositi u tursku ili negdje drugo 10kg hrane kao sto to rade u CG. Napravite razliku izmedju srpskih turista i srpskih paradajz turista... to nije isto. Moji izdavaju sobe i recicu vam da su neki gosti donosili 10kg mesa, krompir, lubenice, hljebove, jaja i sl. E to su paradajz turisti,. I sad recite jel to vama normalno?
Originally posted by delfinmneA zasto ne bi nosili?
Ti paradajz turisti sigurno nece nositi u tursku ili negdje drugo 10kg hrane kao sto to rade u CG. Napravite razliku izmedju srpskih turista i srpskih paradajz turista... to nije isto. Moji izdavaju sobe i recicu vam da su neki gosti donosili 10kg mesa, krompir, lubenice, hljebove, jaja i sl. E to su paradajz turisti,. I sad recite jel to vama normalno?
Originally posted by delfinmneVezano za taksu, ministar turizma, Predrag Nenezić je rekao:
OK je ponijeti hranu ako dolazis kolima. Ali nositi lubenice, hljeb? mislim stvarno... To se mislim ne moze ni u Hrvatsku a kamo li na neke dalje destinacije, znaci samo kod nas...
... A taksa za kola se ukida, to je definitivno.
Ne kazem da je CG neka strasna turisticka destinacija ali je fakt da se moze ljetovati jeftino tj za manje od 400e kako je neko naveo.
Originally posted by MytoPa recimo kada ulazis u EU mozes da uneses samo odredjene kolicine prehrambenih prozivoda. Ja vidla nekog dedu koji rida sto je morao da baci par kila prsute ili slanine sto je nosio sinu. Ajd da ti nosis neke proizvode koji dole ne mogu da se kupe (ako takvih uopste ima), ali ako napunis gepek to je vec sverc. U svakoj zemlji postoje zakoni koji stite domace trziste, carine i slicno, i ne vidim sta je tu cudno.Originally posted by delfinmneA zasto ne bi nosili?
Ako moraju da plate sobu da bi brcnuli noge u moru, ne moraju da plate hranu duplo vise nego sto je inace placaju...A i ako ljudi vec dolaze svojim kolima, sto da dodju praznog gepeka...ono sto tebe treba da brine je da li su izmirili svoje obaveze za smestaj.
Originally posted by CreativeJedu g....na.
No, pogledajmo šta kažu Vijesti:
...Udruženje turističkih agencija Herceg Novog na sajmovima u Budvi i Beogradu ponudili su za privatni smještaj iste cijene kao lani.
Izvor: Vijesti
I ovog ljeta gosti za krevet u dvokrevetnoj sobi plaćali bi 14 eura, a smještaj u apartmanima od 50 do 80 eura , dok bi za ishranu u restoranima trebalo izdvojiti od 10 do 15 eura...
...ako ne uračunamo cene Fakultativnih izleta (kojih je u MNE u extremnom izobilju), ako dodamo prevoz (oduzmite EKO taksu, koja se ove godine ukida), pa dodamo li pride još cene ležaljki/suncobrana...dolazimo do inicijalnog troška od/oko fantastičnih 400 € po osobi za 10 dana.
Da podsetim reč je o PRIVATNOM SMEŠTAJU u HN !
Originally posted by m..koka...jaje...koka...jaje...
Mislim, ovde svi napadaju Crnogorce kakvi su domacini, al kad pogledas kakvi su im turisti uopste ne cudi.
Originally posted by Sixtoa plaze koje se ne placaju (tj koje nemaju lezaljke i suncobrane) su kao deponije... naravno krivi su ljudi koji ostavljaju djubre ali opet to nije opravdanje da komunalci ne ciste plaze jer su ti isti gosti takodje turisti koji placaju privatan smestaj...
Meni je to sa plazama i lezaljkama uzas da ne mogu da smislim da moram da odvojim jos debele pare radi jebenog mesta pod suncem!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!