Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by 2kunehoces da kazes da ne postoji konsenzus vezan za jedan tako bitan podatak (za Kroaciju)?
ima ih... ali se nitko ne može složiti koji događaj točno treba uzeti kao početak Domovinskog rata...
Originally posted by 2kuneali mislis da mozes na gay serbia forumu...
kako već napisah, takvog u Hrvatskoj ne mogu naći ni platno ni besplatno...
Originally posted by 2kunePa ti onda napravi anketu i navedi nekoliko mogućih, pa da glasamo, a ne da ovako nabadamo
ima ih... ali se nitko ne može složiti koji događaj točno treba uzeti kao početak Domovinskog rata...
Originally posted by kal zakath
Originally posted by antibioticTo je bio Veliki domovinski rat.
1941
Domovinski rat je bio 1812.
Originally posted by Sheytantotalno nedosljedno pises mala i velika slova...
Dakle, nema nikakvog domovinskog oslobodilačkog ili već kakvog rata Hrvata, već gradjanski hrvatsko-srpski rat izazvan od strane proustaških elemenata Hrvatske u zatiranju Srba i svega štio je Srpsko u Hrvatskoj.
Originally posted by erkondisnJa mislim da nisi ali poslužićeš za forumske potrebe. Nema vas puno pa ne treba biti cepidlaka.
mene sad zanima jesam li ja po tebi ustasa?
Originally posted by StripiNe znam šta kome fali, tebi zasigurno malo više obrazovanja, kulture i pameti.
deda, trč po naočale![]()
Eno ti ga erkondisn dade onolko objašnjenje ali ti promaklo.
Tvoje teze čvrste koliko i predviđanja Vidovite Zorke i Carice Kleopatre zajedno.
Originally posted by StripiStripi
Gospon Lazanski, napustite Šekijevo telo!
Kako je to riješeno srpsko pitanje u Hrvatskoj? Ja bih shvatio optužbe da je Hrvatska kompletno etnički očišćena teritorija, međutim, kad mi imamo u Hrvatskoj nekoliko srpskih stranaka od koje jedna participira u Vladi zemlje koja je "riješila srpsko pitanje", kada imamo srpske KUDove, kada imamo jednom godišnje "Dane srpske kulture" koji se odvijaju u centru Zagreba, kada imamo nešto što što se zove "Srpsko vijeće općina", kada imamo srpske tjedne novine koje izdaje Srpski Demokratski Forum? Kakvo je to jalovo rješenje srpskog pitanja onda?
Ono što taj tvoj, još uvijek reagirajući majušni dio mozga nikako ne može shvatiti jest da niko ne traži da sad svi Srbi ustanu i viknu "Da, mi smo krivi za rat!", jer je to em nelogično, em pogrešno, nego da krivicu za ono što se odigravalo krajem osamdesetih pa do sredine devedesetih treba da preuzmu oni koji su to i zakuvali a to su kojekakvi Ćosići i ostala bagra, koja je u konačnici, svojim djelovanjem i bunjenjem srpskog naroda po susjednim državama i dovela do raznih vojnih operacija u kojima je srpski narod i stradao. Ali ne, ti si toliko sam sebi nebitan, ti si toliko iskompleksiran da ti skačeš da obraniš sve, kao da se sve napada. Dobrica Ćosić i računa na takve retarde, dobro mu do
u kao topovsko meso.
Originally posted by PopeyeMeni to uopće nije zabavno.
s druge strane, hrvatska nacionalisticka politika je ostvarila mnoge od svojih ciljeva, osim da ...
Originally posted by ns.happypa vidiš kako frcaju odgovori...
ali mislis da mozes na gay serbia forumu...![]()
Originally posted by Sheytandobro da si ti nama reko...
Domovinski rat je izmišljotina Hrvatske da zamaskira i opere ustašku ideologiju u formiranju i životu današnje Hrvatske.
O tome postoji već bezbroj tema i na ovom forumu, ali ujka 2kune voli da otvara nove i nove samo da bi "dokazao" oslobodilačku nit gradjanskog rata u Hrvatskoj devedesetih godina minulog veka.
Dakle, nema nikakvog domovinskog oslobodilačkog ili već kakvog rata Hrvata, već gradjanski hrvatsko-srpski rat izazvan od strane proustaških elemenata Hrvatske u zatiranju Srba i svega štio je Srpsko u Hrvatskoj.
Originally posted by kal zakathto prije svega ovisi o prijevodu...
Originally posted by antibioticTo je bio Veliki domovinski rat.
1941
Domovinski rat je bio 1812.
Originally posted by jukiekontraproduktivno... možda netko zna neki novi datum...
Pa ti onda napravi anketu i navedi nekoliko mogućih, pa da glasamo, a ne da ovako nabadamo
Originally posted by zmeuMislim da je primarno bila u pitanju čista agresija, baš kao što nitko ne zove Hitlerovu okupaciju Čehoslovačke građanskim ratom između sudetskih njemaca i čeha i slovaka već običnom agresijom. Elementi građanskog rata počeli su se javljati s Tuđmanovom i Šuškovom ustaškom politikom rješavanja srpskog pitanja u Hrvatskoj i to prvenstveno izvan tkz. krajina, tj. u neokupiranim djelovima RH. U doba kada su se Milošević i Tuđman dogovorili o podjeli BiH i kada je gubitak udarne snage JNA kod Vukovara omogućio Miloševiću da penzionira stare generalčine, agresija je prestala i preostao je u Hrvatskoj samo građanski rat. U BiH su Milošević i Tuđman zdušno, pak, vodili osvajački rat protiv bošnjaka. Oluja je u potpunosti bila građanski rat u Hrvatskoj, sa izletom u BiH koji je značio jednu sasvim drugu, dejtonsku i internacionalnu, ulogu HV u Bosni, van svake želje i ambicije Tuđmana i Šuška ali potpuno po volji amerima.
U Hrvatskoj bi rekli da se ugrožava njezina teritorijalna cjelovitost, a propala jugoslovenska nomenklatura bi rekla da je riječ o secesiji, te da se vodio građanski rat, što nema šanse da itko u hrvatskoj to tako veli (iako ja mislim da je bio i građanski rat i rat heavily sponzoriran izvana, sa svih strana, kao i hrvatska agresija na bih, tako i sve ostalo). S druge strane čenici i ustaše bi rekli da je to samo nastavak od 1941/45. Što vjerujem je mnogima bio dobar izgovor za štošta što su radili.
Originally posted by erkondisnI jednu žlicu vegete
zato dodajmo prstohvat suludo-bolesne nacionalno-patriotske medijske kampanje i ispiranja mozga, 2 glavice mijenjanja ustava, šaku provokacija, 20 dag protjerivanja, pola kile iskorištavanja i upravljanja masom (balkanci se jednostavno jako lako daju raspaliti) uz pomoc religijskih struktura, začiniti uz brojna povijesna djela ludih akademika koja svjedoče o bogatoj i junačkoj povijesti obe nacije (istovremeno negirajući bilo kakvu krvnu i jezičnu povezanost, od koje je jedna obavezno superiornija i nebeskija od druge)...
Originally posted by AngraMainasad si ustaša prema Stevi... nemoj bre da si ustaša prema Stevi!
I jednu žlicu vegete![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!