Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Ulica žrtava...

Da
9
36%
Ne
11
44%
boli me kurac...
5
20%
Korisnikov avatar
By Li
Originally posted by 2kune
Pa dobro... Može i po biljakama... Kokainska ulica... Aleja marihuane... Bulevar opijumskog maka... :sweet:

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by hlaefdige
stvarno hocu da ukapiram...znaci - da li bi podrzali inicijativu da se ulica nazove po zrtvama neke od bolesti, ali da su to bolesti zavisnosti - i to one koje kod okoline inace izazivaju netoleranciju? to?

pa onda da bude kako smo i mi diskriminisani, a pljujemo po drugim diskriminisanim grupama?

ili samo neka fora
A zašto ne bi malko drugačije glednuli na tu stvar? Kao prvo, nema mi (LGBTŽNJ, pretpostavljam), jer mi nismo bolesni pa smo u odnosu na drogušu u istoj poziciji kao i ostatak populacije. Kao drugo, proizvodnja sredstava ovisnosti (od duhana do kokaina), kriminal i ovisnost prije svega su društvene pošasti a tek onda osobni izbor. Daklem, imenovanjem ulica po društvenim problemima koji izazivaju (tolike) žrtve među stanovništvom a mogu se riješiti političkom voljom, čini mi se, podsjećamo društvo da donese neke političke odluke sebi u korist. Baš kao što se ulice žrtava fašizma imenuju na spomen i da se ne bi ponovilo. U teoriji, naravno; praksu i predobro poznajemo...
Al dobro, i fora je... :D
By mythe
Originally posted by Mars
Mislim da je krajnje vrijeme da se umjesto žrtava fašizma, žrtava komunizma i kojekakvih nebrojenih drugih političkih žrtava napokon jedna ulica nazove ulicom žrtava heroina.
A fašizam i komunizam su isto što i narkomanija
I zašto baš i samo heroina.

ako jos nisi znao, heroin je najteza vrsta droge, za razliku od drugih uzrokuju fizicku zavisnost, heroinski ovisnici su u stanju da pocine najtea krivicna dela da bi se docepali droge...dok je npr. marihuana dozvoljena u pojedinim zemljama EU, dok se kokain cak ni ne smtra drogom nego zabavom bogatih i nekom vrstom belog sporta koji je manje-vise svako od nas probao, nasuprot njima heroin je teska droga koja uzrokuje fizicku zavisnost i najveci broj smrtnih slucajeva dolazi zbog upotreba heroina
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by SabotagE
Originally posted by jukie
A najgore je kada se neka ulica ili naselje zovu Rupčage ili Brđani ili Kolonija ili Veliko Blato itd. jer odmah znaš da se nalaze u nekoj nedođiji
Hahahahahahahaha!Nisu bas Rupcage nego Rupcine.Ali prosto ne mogu da verujem da si i ti cuo za to naselje.Malo ko je cuo. :D
Tražio sam kombinacijom planplusa i sajta gsb kako da stignem na neko mesto na Čukarici pa se to pojavilo kao naziv jedne od gsb stanica...

Kao drugo, proizvodnja sredstava ovisnosti (od duhana do kokaina), kriminal i ovisnost prije svega su društvene pošasti a tek onda osobni izbor.
Kad sam bio mali jedan od mojih stričeva je gajio duvan na njivi i vodio nas da nam pokaže kako je dobro rodilo, a kad sam ja rekao kako smo u školi učili da je to štetno za zdravlje oni su se smejali
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Al dobro, i fora je... :D

:D
KNEW IT!
Korisnikov avatar
By 2kune
Jukie, očito ti stričevi nisu bili dobro društvo... :D
:sarana:
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Swanheart
Originally posted by Sprinter
slazem se sa marsom dok ne vidim ovo

Slika

nema dalje.

ali onda ce royal, blond brat, status & Swanheart i ostali sabani kojih u nasoj zemlji ima preko 5 miliona da se skupe u toj ulici i da strajkuju gladju.

blago nama sa tobom tako "urbanimstr8lukingnefemmladimakademskimgradjaninomzemljenamdrageSrbije"

:glupan: :gubitnik:
Korisnikov avatar
By 2kune
Ma brzo je protrčao pa nisi čula... :jbg:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Sprinter
royal, blond brat, status & Swanheart
Jel ovo test tipa izbacite uljeza?
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by mythe
najveci broj smrtnih slucajeva dolazi zbog upotreba heroina
Najveći broj smrtnih slučajeva dolazi (odlazi) zbog sopstvene gluposti.
Korisnikov avatar
By Tungi
Njemu su oni svi uljezi:DOtvara se polako....:)
Korisnikov avatar
By Winter
ulica žrtava glupih tema i praznoglavih forumaša.....ma malo je ulica, te žrtve zaslužuju u najmanju ruku trg..i to sa nekom lepom fontanicom....

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Ajde lepo lezi u tu fontanicu, da ti voda pokrije glavu i ne pomeraj se desetak minuta.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by mythe
dok se kokain cak ni ne smtra drogom nego zabavom bogatih i nekom vrstom belog sporta koji je manje-vise svako od nas probao,.....
ooovaaaaj, ni manje ni vishe ali ko je to svako ko je to probao? ja bogme nisam ni manje ni vishe vec nikada ni imalo kao ni bilo koju drugu od droga (ni alkohol), ne znam ni kako to (bilo koje droge) izgleda, sem ako koka-kola se ne rachuna :pokazuje:

inache, izgleda da je neko otvorio temu iz sopstvenog ili vlastitog iskustva :giggle: dochim, josh zivuci.....
Korisnikov avatar
By Vel boy
:roll:
rekavshi da ne znam kako izgledaju droge podrazumevah da nisam imao hvala Nebesima ikakvog lichnog kontakta s njima a nek'moli da sam ih probao, a ne da nema nazalost droga okolo ni da ih nisam video po npr. tv-u kad su zaplenjene .... ili u dokumentarcima.... filmovima....

i nisam ti chekirao link niti cu. ne zanima me. znachi treca opcija :eureka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!