Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
ti bi, smaug, dakle, da menjas utrojstvo sporta u kome je treneru/selektoru sve dopusteno?

ja se slazem svim srcem.

..

iskreno mislim da je sport belo roblje.
Korisnikov avatar
By smaug
a fudbal je legalan nacin da prodas crnca.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2386934#p2386934]kartografija napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2386580#p2386580]Wilhelmina napisao:[/url]Da, da, himna se mora znati i nicice padati kada se intonira.
Ko kaze da se mora znati himna. Niti se mora znati himna, niti se mora pevati himna, niti se mora igrati u reprezentaciji. Medjutim, ako hoces da igras onda slusas selektora.
Masis poentu mog posta.
Elem, ne pratim fudbal i briga me za rezultate reprezentacije, ali ako je cilj rezultat, onda je svejedno da li u tom timu igraju samo pravoslavni serbi ili ima i onih drugih. Cini mi se da u francuskoj reprezentaciji koja je bila prvak sveta bilo vrlo malo nativnih Francuza. A mozda i gresim.
Korisnikov avatar
By spliff
greshish
to su vecinom francuzi
rodjeni u francuskoj
By Kragi
Mozda je 'Boze pravde' prava pesma za Eurosong? :misli:
Korisnikov avatar
By Mia123
E, jes' vala. :yes: To bi stvarno bio veliki napredak u odnosu na umereno prosrpske,"Oro" u izvedbi Zeljkove sticenice i "ljubni me 3 puta, po naski je" u izvedbi Plavog Cuperka. :awesome:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!