Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ja ne izjednačavam smrtnu kaznu sa najgorom.

U tom smislu nisam za to ni da se Katarina ubije, i mislim da bi mi tu zakon išao na ruku, kao sudiji.

Znamo šta Katarina voli....kakav life style, pa...neki dug, dug život u uslovima sličnim ovom na koji kako vidim kuka i žali se (tamo gde je privedena).

Od dnevnih aktivnosti raznovrstan program...od nege terminalnih bolesnika od raka (zajedno sa mamom) pa do stajanja na Trgu Republike i Knezu sa transparentom "Da, to sam ja, Katarina Rebrača, lopov" gde bi ljudi prilazili i davali neki dinar koji bi stvarno bio korišćen u humantirane svrhe.

U svakom slučaju nešto drakonski na duže staze.

Krala je, krala je od bolesnih, poljuljala je poverenje u druge humanitarne ljude i akcije.

Malo je smrtna kazna.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Mars

pa do stajanja na Trgu Republike i Knezu sa transparentom "Da, to sam ja, Katarina Rebrača, lopov" gde bi ljudi prilazili i davali neki dinar koji bi stvarno bio korišćen u humantirane svrhe.

A usput imali i čast da joj pljunu u lice.
Korisnikov avatar
By ns.happy
e tako. sad jos da se dokaze da je to uradila i onda ce sav ovaj hejt biti na mestu.
Korisnikov avatar
By blabla54380
a ti ostavljas mogucnost da je cela ova akcija policije pokrenuta i sprovedena da bi se na kraju ispostavilo da je u pitanju nesporazum? da je psihopata u pritvoru koliko je u pritvoru zbog radi ispijanja kafe. krupna je ovo afera da bi se poistovetila sa nekim sitnim malrverzacijama opstinskog odbornika mesne zajednice barajevo II, ai nije reality show. na kraju, zar stvarno neko u ovoj zemlji i dalje veruje da su ovakve stvari moguce bez pomoci i podrske nekog dela drzavnog aparata? u koj dimenziji zive ljudi koji veruju da vlast godinama nije imala pojma za sarice etc. dajte da se uozbiljimo :D

necu da patetisem, ali meni je zao sto pojedinci ne shvataju da se ovim unistava ona esecncija ljudskosti koju moramo da stitimo i zastitimo maksimalno. nisu pare problem, ta deca su se verujem snasla na drugi nacin. ovo je nesto sto drustvo mora jasno i najostrije da osudi, jer smo mi danas odgovorni za ono kako ce se ljudi ponasati sutra. i ja nekako osecam tu odgovornost, prema ocuvanju te esencije, da se ova sta? likvidira. :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Sprinter
...necu da patetisem, ali meni je zao sto pojedinci ne shvataju da se ovim unistava ona esecncija ljudskosti koju moramo da stitimo i zastitimo maksimalno....
Apsolutno se slažem sa ovim.
:up:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by *deni*

Slika
Vidi stvarno, smajli :awesome: samo iz desnog poluprofila.

Priču vidim kao simptom stanja u kome se Srbija nalazi, više kao pravilo nego kao izuzetak.

U to stanje spada i žeđ za drakonskim kaznama, ubistvima, rastrzavanjima, bacanjem u kvrge itd. U savremenim društvima kazna više nije osveta, kako nas je lepo naučio Foucault.
Korisnikov avatar
By *deni*
Misliš, svrha kazne treba da bude prevashodno prevaspitavanje ?
Rebrača i Bogunovićka da se izvedu na pravi put ?
Korisnikov avatar
By AngraMaina
A ti bi to preuzeo na sebe, priznaj :bic:

PS. Dobar ti je ovaj potpis sa elementima stripa. Nemam sad smajlija koji se smeška kao Zorica Brunclik pa će poslužiti i stari dobri :awesome:
Korisnikov avatar
By *deni*
Priznajem da bih.
Radio bih sa njih dve svakodnevo, sve dok im se iz fundamenta ne promeni sistem vrednosti u glavi i onda bi postale prave humanitarke i pre svega čestite žene.
Mišljenja sam da je njih prilika pokvarila, jer prilika stvara lopova i samo ih treba staviti u zdravu, nekriminogenu sredinu uz rad i da vidiš kad plemenitost pokulja iz njih.
:opatica:
Korisnikov avatar
By ns.happy

a ti ostavljas mogucnost da je cela ova akcija policije pokrenuta i sprovedena da bi se na kraju ispostavilo da je u pitanju nesporazum? da je psihopata u pritvoru koliko je u pritvoru zbog radi ispijanja kafe. krupna je ovo afera da bi se poistovetila sa nekim sitnim malrverzacijama opstinskog odbornika mesne zajednice barajevo II, ai nije reality show. na kraju, zar stvarno neko u ovoj zemlji i dalje veruje da su ovakve stvari moguce bez pomoci i podrske nekog dela drzavnog aparata? u koj dimenziji zive ljudi koji veruju da vlast godinama nije imala pojma za sarice etc. dajte da se uozbiljimo :D

necu da patetisem, ali meni je zao sto pojedinci ne shvataju da se ovim unistava ona esecncija ljudskosti koju moramo da stitimo i zastitimo maksimalno. nisu pare problem, ta deca su se verujem snasla na drugi nacin. ovo je nesto sto drustvo mora jasno i najostrije da osudi, jer smo mi danas odgovorni za ono kako ce se ljudi ponasati sutra. i ja nekako osecam tu odgovornost, prema ocuvanju te esencije, da se ova sta? likvidira. :smeh:
ma, sve cool, samo sam mislio da se treba nekim redom ici, kad je osude sa svim dokazima, onda ok, ovako, mozemo da hejtujemo ideju da neko orobi fond namenjen bolesnima, to svi zdravorazumski ljudi osudjuju, ali sta ako je ona nevina? :giggle: meni smeta to nekriticko ponasanje prema bilo kojoj vesti. mene ne bi iznenadilo da je ketrin bila samo jedna glupacica koju je majka zajebala. na kraju krajeva, istu tu ketrin smo svi ovde vorsipovali do imbecilnosti zbog emisije u kojoj je gostovao paki. a sada je svi mrzimo do koske. mislim, 'ajmo negde da nadjemo meru..
slazem se da ovo nije mogla da izvede bez pomoci nekog ko je na vlasti.

dakle, ako dokazu i ona bude kriva, onda je jebite, radite sta 'ocete sa njom, do tada, ona je samo osumnjicena...

off - meni cela ova prica zvuci sasvim neverovatno, ne mogu poverovati da neko toliko nema obzira... prica je grozomorna...:opatica:
Korisnikov avatar
By blabla54380
ns hepi, bojim se da se ne razumemo. iz ovakvih afera ljudi ne izlaze nevini. na kraju krajeva, ne znam da li si dovoljno citao sve clanke na ovu temu, ali vec postoje crvsti dokazi koje je policija prikupila. ne bi cela ova akcija pokrenuta da bi na kraju bio nesporazum. jednostavno to tako ne funkcionise. a to sto je njena keva bila mozak operacije katarinu ne vadi ni malo, dakle jedina okolnost u kojoj bi ona mogla biti oslobodjena krivice jeste mentalno zdravlje.
Korisnikov avatar
By *deni*
Slika
Delimično se mogu složiti sa hepijem, pogotovo spram brojnih vulgarnih komentara čitalaca dostupnih za čitanje na brojnim sajtovima ispod tekstova o Rebrači, koji izlaze iz dana u dan.
Ti lascivni, prostački i vulgarni komentari se pišu isključivo zbog toga što se radi o jednoj vrlo atraktivnoj ženi.
Takvo iživljavanje je za svaku osudu.
Korisnikov avatar
By ns.happy

ns hepi, bojim se da se ne razumemo. iz ovakvih afera ljudi ne izlaze nevini. na kraju krajeva, ne znam da li si dovoljno citao sve clanke na ovu temu, ali vec postoje crvsti dokazi koje je policija prikupila. ne bi cela ova akcija pokrenuta da bi na kraju bio nesporazum. jednostavno to tako ne funkcionise. a to sto je njena keva bila mozak operacije katarinu ne vadi ni malo, dakle jedina okolnost u kojoj bi ona mogla biti oslobodjena krivice jeste mentalno zdravlje.
ne pratim bas, moram priznati... a ko moze da tvrdi da joj nije namesteno?

inace, secam se kako je plakala u onoj svojoj emisiji (ne kad su paki i boris gostovali lol ) gde su joj gosce bile osobe obolele od raka... nesto tu ne stima....
Korisnikov avatar
By blabla54380
da, bice da sav taj gnev dolazi od ruznjikavih tinejdzerki i neuspesnih sredovecnih usedelica, koje samo cekaju ovakve prilike da isprazne svoje frustracije :roll:
Korisnikov avatar
By Mage

Priznajem da bih.
Radio bih sa njih dve svakodnevo, sve dok im se iz fundamenta ne promeni sistem vrednosti u glavi i onda bi postale prave humanitarke i pre svega čestite žene.
Mišljenja sam da je njih prilika pokvarila, jer prilika stvara lopova i samo ih treba staviti u zdravu, nekriminogenu sredinu uz rad i da vidiš kad plemenitost pokulja iz njih.
I onda je mrmot zavio čokoladu u foliju...
Korisnikov avatar
By ns.happy

Priznajem da bih.
jao dzeni, da te nema... :love:

inace, ja vise sad hejtujem njenu kevu koja pokusava da se izvuce prebacujuci odovornost na ketrin. pa gde je ona romanticna predstava majke koja bi preuzela sve na svoja pleca i zrtvovala se zbog cerkine srece? to nije majka, to je nemajka! jebem joj sve, sprdila tolike godine i umesto da to nesto zivota provede u udobnoj keliji, a da njeno dete, njena zenica, prozivi zivot kako joj je namenila na rodjenju...
Korisnikov avatar
By ns.happy

da, bice da sav taj gnev dolazi od ruznjikavih tinejdzerki i neuspesnih sredovecnih usedelica, koje samo cekaju ovakve prilike da isprazne svoje frustracije :roll:
ma, cinjenica je da smo svi mi isfrustrirani ponekad... a i ima malo te ljudske potrebe da se mrzi neko ko je lep, pa da ga jebes...
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by ns.happy
ne pratim bas, moram priznati... a ko moze da tvrdi da joj nije namesteno?
procitaj tekstove na sajtu blica imas sve, ako hoces da ti bude jasnije.

da joj je namesteno moze da prodje jedino ako se ispostavi da je ona pod snaznim uticajem hipnoze trosila sve te pare na cipelice, putovanja i ruckove. da je pod hipnozom obecavala onkoloskom nove aparate, ali umesto njih je trosila pare na sta je trosila. i to se desava :smeh:
Korisnikov avatar
By blabla54380
ma, cinjenica je da smo svi mi isfrustrirani ponekad... a i ima malo te ljudske potrebe da se mrzi neko ko je lep, pa da ga jebes...
slazem se. ali svesti sad na ljubomoru ili neciju frustraciju je smesno.
Korisnikov avatar
By castor
Mene nervira sva ova frka.
Odjednom u svim novinama pisu o prevarama koje su ona i njena mama ucinile.
Kako su sad dosli do tih informacija? Kao nisu ih znali ranije...
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by castor

Mene nervira sva ova frka.
Odjednom u svim novinama pisu o prevarama koje su ona i njena mama ucinile.
Kako su sad dosli do tih informacija? Kao nisu ih znali ranije...
Zato što im je neko čuvao leđa. Ko zna šta se tu desilo, kome su stale na žulj, pa se odjednom sve obelodanilo.
Korisnikov avatar
By castor
kontam to
ali me i dalje nervira
varovatno su se posvadjali oko podele para
pa ih je taj 'prijatelj' odrukao
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne znam ko piše takve vulgarne komentare sa jasnim seksualnim aluzijama, znam samo da je to ružno i prostački i da predstavlja najgore verbalno iživljavanje nad osumnjičenom Rebračom.
Korisnikov avatar
By *deni*

Priznajem da bih.
jao dzeni, da te nema... :love:

inace, ja vise sad hejtujem njenu kevu koja pokusava da se izvuce prebacujuci odovornost na ketrin. pa gde je ona romanticna predstava majke koja bi preuzela sve na svoja pleca i zrtvovala se zbog cerkine srece? to nije majka, to je nemajka! jebem joj sve, sprdila tolike godine i umesto da to nesto zivota provede u udobnoj keliji, a da njeno dete, njena zenica, prozivi zivot kako joj je namenila na rodjenju...
Naravno da je nemajka.
Svaka majka bi uložila maksimalni napor da zaštiti svoje mladunče, a ne kao Stojanka Bogunović alias Sandrina Vagner, koja u istrazi kaže da je navodno ispravno savetovala ćerku, ali da je ona nije slušala, nego je radila na svoju ruku.
:pljuje:
Korisnikov avatar
By blabla54380
verovatno je savetovala da ne krade toliko providno, a ova nije mogla da odoli novim cipelama, egzoticnom letovanju. a mozda je i savetovala da na vreme zapali iz zemlje jer je nakrala dovoljno para da zapocne novi biznis prevaru, ovog puta u indoneziji.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa sigurno...
Stojanka je tokom svoje karijere već bila u zatvoru, doduše kratko, i iskusnija je od ćerke joj, što je i logično.
Zato je Keti trebalo da je sluša. To bez daljnjeg.
Ali to opet ne znači da je opravdano drukati rođenu ćerku, nego makar ćutati, ako već nisi u stanju da je zaštitiš.
Korisnikov avatar
By horus.

ma, sve cool, samo sam mislio da se treba nekim redom ici, kad je osude sa svim dokazima, onda ok, ovako, mozemo da hejtujemo ideju da neko orobi fond namenjen bolesnima, to svi zdravorazumski ljudi osudjuju, ali sta ako je ona nevina? :giggle: meni smeta to nekriticko ponasanje prema bilo kojoj vesti. mene ne bi iznenadilo da je ketrin bila samo jedna glupacica koju je majka zajebala. na kraju krajeva, istu tu ketrin smo svi ovde vorsipovali do imbecilnosti zbog emisije u kojoj je gostovao paki. a sada je svi mrzimo do koske. mislim, 'ajmo negde da nadjemo meru..
slazem se da ovo nije mogla da izvede bez pomoci nekog ko je na vlasti.

dakle, ako dokazu i ona bude kriva, onda je jebite, radite sta 'ocete sa njom, do tada, ona je samo osumnjicena...

off - meni cela ova prica zvuci sasvim neverovatno, ne mogu poverovati da neko toliko nema obzira... prica je grozomorna... :opatica:
:up: :up: :up:

jedini post vredan paznje u ovoj temi...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!